Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 07:36:05
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Switch 2 ampov na 1 bedni  (Prečítané 7899 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15 kedy: 10. September , 2010, 21:53:05 »

ale zapnuty lapmac predsa potrebuje zataz vzdy, aj ked donho nejde signal, nie?

ja neviem... podla mna ani nie. ci hej ?
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #16 kedy: 10. September , 2010, 22:32:13 »

ja neviem... podla mna ani nie. ci hej ?

potrebuje, aj ked je nezapojeny vstup, tak sa tam indukuje nejake sumove napatie, tak pre istotu je zatazeny na vystupe aj tak
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #17 kedy: 10. September , 2010, 22:49:59 »

cize cely ten "zazrak" su vlastne 2 rele - jedno prepina gitarovy signal, a druhe prepina medzi vystupom na bednu a zatazovym rezistorom...
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #18 kedy: 10. September , 2010, 23:05:12 »

cize cely ten "zazrak" su vlastne 2 rele - jedno prepina gitarovy signal, a druhe prepina medzi vystupom na bednu a zatazovym rezistorom...

nie tak celkom, je tam aj urcita sekvencia + nejake osetrenia, dve rele je podla mna malo, resp spinacich prvkov je tam viac - teda neviem ako to je riesene tam, ja len viem ako by som to riesil ja  :)
Zaznamenané

brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #19 kedy: 10. September , 2010, 23:47:34 »

dnes som bol na lackovi a ten tiez masti do dajakej klasickej marshall bedne 2*12 s dvomi hlavami iba si to prepina

jedna je peavey dajaka a druha plexina
Zaznamenané

exhumer
stály hosť
Príspevkov: 1477

Egatimer

« Odpoveď #20 kedy: 11. September , 2010, 09:11:48 »

nie tak celkom, je tam aj urcita sekvencia + nejake osetrenia, dve rele je podla mna malo, resp spinacich prvkov je tam viac - teda neviem ako to je riesene tam, ja len viem ako by som to riesil ja  :)
no a za kolko by si to bol schopny spravit?
Zaznamenané

WEIRD THRASH
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #21 kedy: 11. September , 2010, 09:24:35 »

Hosi nechcem vam brat iluzie,ale prepinat vytupy lampovych koncakov ,je tak na trpnutie,kedy nake relatko zblbne a vyhory vystupak ,alebo cely amp .
Ja som to tusim ani nevidel predavat ako sucast ,alebo doplnok k dejakym programovatelnym looperom.
Je to proste dost nebezpecne.
« Posledná zmena: 11. September , 2010, 09:29:18 od brdo prvy » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #22 kedy: 11. September , 2010, 09:26:22 »

70Eur - ak by to malo vediet komunikovat aj po midi, tak viac :)
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #23 kedy: 11. September , 2010, 09:28:23 »

Hosi nechcem vam brat iluzie,ale prepinat vytupy lampovych koncakov ,je tak na trpnutie,kedy nake relatko zblbne a vyhory vystpak ,alebo cely amp .
Ja som to tusim ani nevidel predavat ako sucast ,alebo doplnok k dejakym programovatelnym looperom.

sak neni, ale ked si to osetris a sekvencne prepnes, tak by to nemalo robit problemy...zlyhat moze vzdy vsetko a vsade nie len v tomto prepinaci
Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #24 kedy: 11. September , 2010, 09:33:04 »

sak neni, ale ked si to osetris a sekvencne prepnes, tak by to nemalo robit problemy...zlyhat moze vzdy vsetko a vsade nie len v tomto prepinaci
No lenze ja si nezoberiem na triko problem kôli nakemu nie moc dobremu rieseniu.
Uz som mal moznost takuto zalezitost riesit pre jedneho cloveka a som to prave  tohto dôvodu odmietol ,hoci to principialne je uplna banalita.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #25 kedy: 11. September , 2010, 09:41:52 »

No lenze ja si nezoberiem na triko problem kôli nakemu nie moc dobremu rieseniu.
Uz som mal moznost takuto zalezitost riesit pre jedneho cloveka a som to prave  tohto dôvodu odmietol ,hoci to principialne je uplna banalita.

presne tak.. lebo uz vidim ze nahodou nieco zblbne a clovek pride ze 'diky moc odjebalo mi to obe hlavy naraz' a ze chce nejaku financnu nahradu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #26 kedy: 11. September , 2010, 09:49:15 »

ved tam bude signalizacia korektneho prepnutia ampu...ak sa nerozsvieti, tak sa ihned zariadenie vypne
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #27 kedy: 11. September , 2010, 09:55:57 »

ved tam bude signalizacia korektneho prepnutia ampu...ak sa nerozsvieti, tak sa ihned zariadenie vypne

pod pojmom zariadenie myslis tu krabicku alebo ampy?
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #28 kedy: 11. September , 2010, 09:58:50 »

pod pojmom zariadenie myslis tu krabicku alebo ampy?

sak ked uzivatel si vsimne, ze to nepreplo, tak je niekde chyba, tak vypne ampy...srat na krabicku
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #29 kedy: 11. September , 2010, 10:04:18 »

Hosi nechcem vam brat iluzie,ale prepinat vytupy lampovych koncakov ,je tak na trpnutie,kedy nake relatko zblbne a vyhory vystupak ,alebo cely amp .

a prave preto to stoji u Radial 350 usd, co tu niektori skritizovali. Zrejme to budu mat vychytane a nedali by produkt do sveta, kym byt to nebolo 100% spolahlive a funkcne, preto sa trochu smejem pri domacich kutiloch co tu hned zacali davat "urobim to iste za pade" - to je taky Czech style  Popiskujem si
« Posledná zmena: 11. September , 2010, 10:04:45 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.