Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 11. Jún , 2010, 15:40:28 » |
|
Just a small correction, cita sa to sice "giiiir" a nie "džiiir", ale aj tak je to "najs". Gratulujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. August , 2010, 12:01:55 » |
|
YE YE ma'afaka... jou no pridal sa mi MXR 10 band eq do zbierky a je to uplne super s JSX... len je tu jeden hacik... mam ktomu adapter co ma 18V co som zatial videl len 9 a 12Vve... ako to je jedno len otazka je ze si chcem v najblizsej dobe kupit case na pedale. Najviac som uvazoval nad tym warwickom http://www.thomann.de/at/warwick_rockbag_23100.htmnestoji to ani vela... len problem je ze hento ma v sebe zabudovanu zasuvku na 12V max. Bojim sa ze by mi to vyhorelo :D... co si myslite... slo by to alebo by bolo lepsie zohnat nejaky case za par eur a kupit z tesca rozdvojku?
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 10. August , 2010, 10:40:42 » |
|
YE YE ma'afaka... jou no pridal sa mi MXR 10 band eq do zbierky a je to uplne super s JSX... len je tu jeden hacik... mam ktomu adapter co ma 18V co som zatial videl len 9 a 12Vve... ako to je jedno len otazka je ze si chcem v najblizsej dobe kupit case na pedale. Najviac som uvazoval nad tym warwickom http://www.thomann.de/at/warwick_rockbag_23100.htmnestoji to ani vela... len problem je ze hento ma v sebe zabudovanu zasuvku na 12V max. Bojim sa ze by mi to vyhorelo :D... co si myslite... slo by to alebo by bolo lepsie zohnat nejaky case za par eur a kupit z tesca rozdvojku? Ignore bump
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 10. August , 2010, 14:11:31 » |
|
Just a small correction, cita sa to sice "giiiir" a nie "džiiir", ale aj tak je to "najs". Gratulujem este small correction, nie giiir ale geeer inac fajnova bednicka, prijal by som taku ku plexine
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 10. August , 2010, 14:26:10 » |
|
este small correction, nie giiir ale geeer inac fajnova bednicka, prijal by som taku ku plexine Ic metl geer ma'a faka yo snejk ... XD ale dik za pochvalu mojho nabytku
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 10. August , 2010, 18:20:55 » |
|
este small correction, nie giiir ale geeer inac fajnova bednicka, prijal by som taku ku plexine http://dictionary.reference.com/browse/gearcital si sice spravne, ale vypocuj si nahravku. (dve "e" po sebe sa v anglictine citaju ako dlhe "i", ale tak to snad urcite vies)
|
|
« Posledná zmena: 10. August , 2010, 18:26:30 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 10. August , 2010, 18:34:32 » |
|
este small correction, nie giiir ale geeer inac fajnova bednicka, prijal by som taku ku plexine odovzdaj diplom [giər]
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 11. August , 2010, 08:36:59 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 11. August , 2010, 08:38:12 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 12. August , 2010, 12:45:26 » |
|
YE YE new stuff ma´afaka... Uz sa mi to nejak rozsiruje :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 12. August , 2010, 22:51:10 » |
|
ok ale ako to v skutocnosti ludia hovoria? myslim teraz nie rychlostny stupen ale aparat... vsade ger... teda geschwar... ale tak co uz...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 12. August , 2010, 22:52:49 » |
|
Prosim vas ludia.. nerieste to uz. Nech sa to cita aj peniiiissss Inak, pozeram, ze ma dohanas s tvojou zostavou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 12. August , 2010, 22:55:18 » |
|
odovzdaj diplom [giər] a teba nic neucili na skole o tom, ze jedna vec je jazykovy uzus a druha vec je kodifikovana anglina v slovnikoch? ok jasne ze spisovne je giir to viem ale spozoroval som ze sa to ked sa jedna o gitary cita ako ger... alebo mozno mam halusky z liekov sorry... inac fajne efektiky, ten OD by som rad vyskusal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 12. August , 2010, 23:22:12 » |
|
nahodou zaujimava tema. teda ne ten gear ale ta vyslovnost ako obvykle, pravda je uprostred. je uplne jedno, ci sa jedna o podvozok lietadla, rychlostny stupen, nastrojovku alebo hocijaky iny vystroj, cita sa to rovnako. vyslovnost nie je uplne "giir" ale urcite ne "geer". na to, aby sa to dalo zapisat je ten srandovny znak. jazykovy uzus s tym vobec nic nema a asdfg ma pravdu - odovzdaj diplom
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 13. August , 2010, 09:43:07 » |
|
Prosim vas ludia.. nerieste to uz. Nech sa to cita aj peniiiissss Inak, pozeram, ze ma dohanas s tvojou zostavou. Vsak ta opakujem XDXD... ale inak pravdupovediac vazne mame podobny vkus... JSX, HEllraiser dokonca biely :D, Satchurator, len ja mam este uplne tajne nekde doma MArk Tremonti Wah a to asi ty nemas :D haha... nahodou zaujimava tema. teda ne ten gear ale ta vyslovnost
ako obvykle, pravda je uprostred. je uplne jedno, ci sa jedna o podvozok lietadla, rychlostny stupen, nastrojovku alebo hocijaky iny vystroj, cita sa to rovnako. vyslovnost nie je uplne "giir" ale urcite ne "geer". na to, aby sa to dalo zapisat je ten srandovny znak. jazykovy uzus s tym vobec nic nema a asdfg ma pravdu - odovzdaj diplom OMG
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
|