Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 15:36:21
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Metalove kombo do panelaku  (Prečítané 20810 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
UjoLukas
nováčik
*
Príspevkov: 51

« Odpoveď #105 kedy: 02. Október , 2010, 20:01:35 »

pozri ja ta chapem, ale rada typu ze si mam vziat 200 eur z tych 100 co mam mi nepomoze, co to mam ukradnut?

to je ako keby niekto prisiel na cyklisticke forum a chcel bicykel, s ktorym by sa mohol bicyklovat v meste a poradili by mu, bud si kup meridu za 1000 eur, alebo rotoped a bicykluj sa doma, alebo chod pesi a peniaze prepi
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #106 kedy: 02. Október , 2010, 20:04:04 »

pozri ja ta chapem, ale rada typu ze si mam vziat 200 eur z tych 100 co mam mi nepomoze, co to mam ukradnut?
ale kde.. 80 eciek najlacanejsia zvukovka od line6 pod studio gx, za 20-30 eciek repraky ku kompu a mozes hrat aj s kamosom. preluskaj sa cez guitarampmodeling forum a garantujem ti, ze vytrieskas z toho viac ako z hocktoreho 15W komba
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #107 kedy: 02. Október , 2010, 20:13:54 »

ale kde.. 80 eciek najlacanejsia zvukovka od line6 pod studio gx, za 20-30 eciek repraky ku kompu a mozes hrat aj s kamosom. preluskaj sa cez guitarampmodeling forum a garantujem ti, ze vytrieskas z toho viac ako z hocktoreho 15W komba

no akurat, ze tie prve dve polozky, to je uz na hrane jeho rozpoctu a tie repraky by mu musel niekto darovat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #108 kedy: 02. Október , 2010, 20:16:56 »

4oci - sak jeb uz na tu zvukovku, ked to raz nechce.
Zaznamenané

kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #109 kedy: 02. Október , 2010, 20:17:29 »

to je ako keby niekto prisiel na cyklisticke forum a chcel bicykel, s ktorym by sa mohol bicyklovat v meste a poradili by mu, bud si kup meridu za 1000 eur, alebo rotoped a bicykluj sa doma, alebo chod pesi a peniaze prepi
vypocuj si darchaic na bandzone bolo to nahravane cez line6  2 rada , samozrejme studio je studio tam sa da urobit aj z hovna bic a z bica hovno ale bude ti to aspon trochem smerodatne
Zaznamenané
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #110 kedy: 02. Október , 2010, 20:18:51 »

no je uz krajsie povedane, ale napr pochybujem ze s reprakmi za 20 eciek rozumne prekricim kombo s disortion. A stale je to prenasanie a manipulacia ovela zlozitejsia ako s jednym kombom. Pozri, ja niesom ziadny odbornik na hudbu a zrejme ani fajnsmeker  ha ha ha, ten marshall co som mal bol, podla mna, vyrazne horsi ako ten vox, ktory som mal moznost vyskusat, Digi efekty mozu byt fajn, co napr podla mna od line 6 tie ich fazule su, kamos mal nejaky korg a nebolo to tiez zle. Do tych voxov sa robia korgy, co line 6 sa dava line 6, ale zrejme o dost horsi ako fazule inak by fazula nestala 300 eur a kombo 100. Mne by stacilo na to hranie co chcem aj ten VOX DA15, mne tam ten higain celkom  staci a uvedomujem si ze to nieje top ale je to lepsie ako napr zoom 505. A chcel som sa poradit ci su tie veci lepsie este ako ten vox, alebo asopn ak je tu clovek ktory ma VOX AD15VT, ci to hra rovnako, resp ci su v nom tie iste simulacie, rozdiel medzi nimi by udajne mal byt len v tom ze AD15VT je taky kvazi hybrid. Line 6 dufam vyskusam tohto tyzdna nieje snad mozne, aby to nikdy nemali, ked kedysi to bolo v kazdych hudobninach. A roland asi neuvidim nazivo tiez tak skoro.

Ak to zhrniem, chcel by som kombo co je min take ako VOX DA15, ale co naj v tejto kategorii hoc si uvedomujem, ze to nieje celolampa slusna, a zvukovku nechcem proste, hoc viem ze by to mohlo mat lepsi zvuk, ale mne staci nieco kde sadnem zapnem a hram. Ak by som chcel zvukovku, stalo by to zase vela problemov hladania karty a akyh takych reprakov, a vela casu kym by som sa naucil pouzivat ten softwer, popripade nasiel nejaky co by mi vyhovoval. A nemam moc casu ani chuti sa ucit tieto veci, len si chcem sem tam zahrat. Ale skutocne si cenim tvoje nazory a chapem ze mi chces pomoct, a keby som bol v tvojej kozi tiez by som si trieskal hlavu o stenu ze co za debila si radsej kupi 15w kombo ako zvukovku. Ale ten vox napr hraje pekne a to by mi stacilo,ale chcel by som co naj, ak ma teda niekto skusenosti.

Urcite niesi prvy clovek, ktory mi hovori o zkukovke, dokonca som mal moznost si zahrat takto na amplitube a nieje to zle, ale mne proste tato moznost moc nevyhovuje.
Zaznamenané
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #111 kedy: 02. Október , 2010, 20:25:53 »

vypocuj si darchaic na bandzone bolo to nahravane cez line6  2 rada , samozrejme studio je studio tam sa da urobit aj z hovna bic a z bica hovno ale bude ti to aspon trochem smerodatne

aky je to aparat? teda je rozdiel ci je to 15w kombo, alebo velka hlava, myslim ze aj tam su rozdiely v simulaciach. Kazdopadne vdaka za kontruktivny nazor, pocuvam to, a znie to celkom v pohode
Zaznamenané
kuna
pravidelný návštevník

« Odpoveď #112 kedy: 02. Október , 2010, 20:31:05 »

je to line6 2rada hlava 75w , samozrejme je to studiova nahravka takze je tam rozdiel oproti realu len chcem ukazat ze proste ani tranzistoraky za par supiek nie su zle na hranie doma a jamovanie z kamosom ale myslim ze vacsina ma len 1 vstup na gitaru, v kazdom pripade to otestuj niekde v hudobninach pre istotu ja som tu hlavu kupil na blind a som bol snou vysostne spokojni
Zaznamenané
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #113 kedy: 02. Október , 2010, 20:35:33 »

je to line6 2rada hlava 75w , samozrejme je to studiova nahravka takze je tam rozdiel oproti realu len chcem ukazat ze proste ani tranzistoraky za par supiek nie su zle na hranie doma a jamovanie z kamosom ale myslim ze vacsina ma len 1 vstup na gitaru, v kazdom pripade to otestuj niekde v hudobninach pre istotu ja som tu hlavu kupil na blind a som bol snou vysostne spokojni

nechcem teraz tresnut blbost, ale mne sa zda ze tie hlavy maju ine simulacie pouzite ako tie male komba, a chapem ze studio nieje real. Ved kamos ma kombo toto neries, len som ho spominal koli manipualcii a koli tomu ze reprakmi za 3 eura by som ho neprekrical. A urcite by sa pokusim si ten line 6 vyskusat, lenze som presiel 7 hudobnin po slovensku a nikde tie male nemali, vazne, takze ostava mi len pockat ci to niekde nedostanu, lebo tohto tyzdna by mal prist novy tovar. A ja samozrelne s nicim inym ako tranzistorom za par korun neratam, ked presne tolko mam - par korun. Ale diky za zvukovu ukazku, ak to bude hrat podobne to male kombo v reale, tak to je celkom slusne
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #114 kedy: 02. Október , 2010, 20:36:41 »

kup si ten line6 aj dino to chvali

sry ale toto je najhorsia ukazka gitaroveho zvuku za asi poslednych 10 rokov co som videl. .znie to skor ako ked mi dochadzali baterky v aktivnej elektronike.. ak to mysli dino vazne tak potom je asi poloautonomny  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kuna
pravidelný návštevník

« Odpoveď #115 kedy: 02. Október , 2010, 20:37:36 »

nechcem teraz tresnut blbost, ale mne sa zda ze tie hlavy maju ine simulacie pouzite ako tie male komba, a chapem ze studio nieje real. Ved kamos ma kombo toto neries, len som ho spominal koli manipualcii a koli tomu ze reprakmi za 3 eura by som ho neprekrical. A urcite by sa pokusim si ten line 6 vyskusat, lenze som presiel 7 hudobnin po slovensku a nikde tie male nemali, vazne, takze ostava mi len pockat ci to niekde nedostanu, lebo tohto tyzdna by mal prist novy tovar. A ja samozrelne s nicim inym ako tranzistorom za par korun neratam, ked presne tolko mam - par korun. Ale diky za zvukovu ukazku, ak to bude hrat podobne to male kombo v reale, tak to je celkom slusne
napis potom ci ho mas a poslem ti neake nastavenia
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #116 kedy: 02. Október , 2010, 20:37:42 »

nechcem teraz tresnut blbost, ale mne sa zda ze tie hlavy maju ine simulacie pouzite ako tie male komba...

Tomuto nerozumiem... vobec.
Zaznamenané

kuna
pravidelný návštevník

« Odpoveď #117 kedy: 02. Október , 2010, 20:39:26 »

sry ale toto je najhorsia ukazka gitaroveho zvuku za asi poslednych 10 rokov co som videl. .znie to skor ako ked mi dochadzali baterky v aktivnej elektronike.. ak to mysli dino vazne tak potom je asi poloautonomny  Bavím sa skvele
zvuk od dina na line6 stoji za picu
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #118 kedy: 02. Október , 2010, 20:41:11 »

a ja som bol v tom že to je parodia  Fuuha zíram
Zaznamenané
UjoLukas
nováčik
*

« Odpoveď #119 kedy: 02. Október , 2010, 20:42:08 »

Tomuto nerozumiem... vobec.

myslim ten efekt co sa tam dava. teda skreslenie je digitalne, a je to simulacia realnych aparatov ak sa nemylim. teda akokeby digitalny multiefekt zabudovany v kombe. A ak sa nemylim tak do tych mensich komb sa davaju ine tie efekty, to znamena ako keby v tom malom bolo to co je a vo velkych hlavach bola zabudovana line 6 fazula, teda zrejme iny multiefekt ktory robi iny zvuk
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.063 sekund, 23 otázok.