Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 19:37:23
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: stary japonec z preglejky  (Prečítané 13607 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15 kedy: 19. Október , 2010, 18:54:49 »

... vieš ked si to vezmeš gibsom LP je tiež roben z troch vrstiev od najmekšieho k rezonančnemu a robí to zo zvukom ked si to porovnaš s týmito novými ľahkými LP

no to vobec neviem, ako myslis, ale nejako s tym asi nesuhlasim :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #16 kedy: 19. Október , 2010, 18:58:04 »

... len tak ako som písal ona je zo serie est ,..

vsak daj nejake fotky inak. alebo aj link na nejaky web, kde sa da popozerat o nich...
Zaznamenané
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #17 kedy: 19. Október , 2010, 19:06:38 »

Mal som musicman VH copy, hrala fantasticke 8 rokov, len ked sa snimac pokazilo som zistil ze je to plywood.......
 Nahraval som 7 albumov na nu, a este strasne vela rock sessions a kazdy gitarista ju pochvalil.... go figure.....
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #18 kedy: 19. Október , 2010, 19:12:01 »

Rastik mal som strata skvajrika stareho asi 25 rokov pol z preglejky a hral jak diva nemecka, doteraz ho vypytujem od kamoša čo som mu ho predal..hra lepšie ako kopec drahych stratov a gibsnov made in USA Je mi do plaču
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 19. Október , 2010, 19:13:44 »

uf , no to je haluz , fotky jasne možem ju odfotit ale neviem kde to zakvačím , ja som mal doteraz stareho washburna a ten bol taky stary že ešte to ani výrobne číslo nemalo vtedy na to srali a bol u mna aj chlapík čo mal američanou a to samu pačilo viac lahučka  a zdvoch kusou dreva poctiva praca a na vymenu zanu mi ponukli tento strat a poviem vam ked som ho chitil do ruky bolo mi jasne a prve tony ma len utvrdili a bolo mi jedno s čoho aj ked ten washburn nemal chybu
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #20 kedy: 19. Október , 2010, 19:15:04 »

taketo veci sem nepiste, lebo mnohym ludom naburavate ich stopercentne neomylne zivotne pravdy  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
stevino179
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 19. Október , 2010, 19:20:19 »

doprčic tý taoisti mali isto pravdu že v podstate nič sa neda tvrdit lebo .... maximalna čierna sa mení na bielu...
jedina vec čo ma na tej gitare irituje je páka ktorou tahá moj chrbat do jednostrannej kontrarotacie
chlapy to je ako zo ženamy nemožeš o nich niečo tvrdit pokial neodskušaš
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #22 kedy: 19. Október , 2010, 20:10:49 »

Rastik mal som strata skvajrika stareho asi 25 rokov pol z preglejky

No neviem o takych.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #23 kedy: 19. Október , 2010, 20:18:35 »

už vieš .... Zdravíčko  tie skvajre sa nedaju zohnat nik ich nepredava lebo hraju dobre Na zdravie! osobne mi je jedno nech je aj z lisovanej repy ked hra Na zdravie!
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #24 kedy: 19. Október , 2010, 21:26:49 »

mám prglejkovú LP Ibanez ak by bol záujem Žmurk , tdeda sendvič a preglejka z vrchu Žmurk
« Posledná zmena: 19. Október , 2010, 21:27:24 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 20. Október , 2010, 09:30:36 »

no to su mi pravdy - vynikajuce preglejkove skajery, ale pozor - PSSSST - take skvele, ze sa nedaju zohnat, lebo to si kazdy radsej necha... len ten, co si pamata, ake boli skvele ich uz nema, lebo ich pred 20 rokmi predal... ktovie preco. ale vsak OK, aspon sa Takac zase moze na chvilku niecoho chytit... :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #26 kedy: 20. Október , 2010, 09:31:05 »

Bavím sa skvele Bravooo
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #27 kedy: 20. Október , 2010, 10:10:11 »

no to su mi pravdy - vynikajuce preglejkove skajery, ale pozor - PSSSST - take skvele, ze sa nedaju zohnat, lebo to si kazdy radsej necha... len ten, co si pamata, ake boli skvele ich uz nema, lebo ich pred 20 rokmi predal... ktovie preco. ale vsak OK, aspon sa Takac zase moze na chvilku niecoho chytit... :)
bud poziťiiivny ked poviem su dobre tak su...chcel som spomenut aj Irisku ale to by vas tu jeblo  Bavím sa skvele
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #28 kedy: 20. Október , 2010, 10:11:57 »

Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #29 kedy: 20. Október , 2010, 10:16:24 »

sranda hrali sme v nejakom 85 koncert v Kosiciach my frajeri same fendre plexiny 800ky a došiel chalan s Iriskou a nejakou budkou robenou a zme lahli ako dekle taky mal zvuk  Bavím sa skvele samo vačšinou to hralo inym hruza
len komplexak si mysli že ked si kupi gitaru za 3000€ a ma vystarane a všetci budu slintat ..dnes to nikoho vobec nezaujima  Zdravíčko Takač ideš...
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 22 otázok.