kaolko
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 02. November , 2010, 16:53:38 » |
|
ten lak by ma jebal.. nastavenie nie.. to si ma kazdy vediet nastavit podla seba.. frajerku ti tiez chodi stelovat cudzi clovek pri sulozi aby ti pasovala na vtaka?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 02. November , 2010, 16:57:30 » |
|
ten lak by ma jebal.. nastavenie nie.. to si ma kazdy vediet nastavit podla seba.. frajerku ti tiez chodi stelovat cudzi clovek pri sulozi aby ti pasovala na vtaka? pozri ked sa to ponuka a beru za to peniaze preco nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 02. November , 2010, 16:58:14 » |
|
vlastne mas pravdu, ja tiez niekedy neviem kde mam ruky kde nohy a dalsi par ruk sa vzdy zide
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 02. November , 2010, 16:59:39 » |
|
ten lak by ma jebal.. nastavenie nie.. to si ma kazdy vediet nastavit podla seba.. frajerku ti tiez chodi stelovat cudzi clovek pri sulozi aby ti pasovala na vtaka? samozrejme ze si vsetky nastroje nastavujem odjakziva vzdy sam, ale ked som mal u neho ten nastroj, tak mi menil switch na sminace a majoritne opravoval lak - vysledok bol ten, ze tam dal aj nove struny a nastavena bola horsie ako ked som mu ju ja daval zostelovanu, samozrejme, ze ju musel rozobrat atd. snimace normalne hucali, co jeden profik pustit zo svojej dielne podla mna nemoze. Ale ako hovorim, kamarat tam mal potom strat a to bolo urobene vsetko pekne
|
|
« Posledná zmena: 02. November , 2010, 17:00:32 od mn »
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 02. November , 2010, 17:00:34 » |
|
samozrejme ze si vsetky nastroje nastavujem odjakziva vzdy sam, ale ked som mal u neho ten nastroj, tak mi menil switch na sminace a majoritne opravoval lak - vysledok bol ten, ze tam dal aj nove struny a nastavena bola horsie ako ked som mu ju ja daval zostelovanu, samozrejme, ze ju musel rozobrat atd. snimace normalne hucali, co jedne profik pustit zo svojej dielne podla mna nemoze. Ale ako hovorim, kamarat tam mal potom strat a to bolo urobene vsetko pekne
to mi je fuk, otazka bola postavena inak.. :D:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 02. November , 2010, 17:00:40 » |
|
...a mal som raz davno u neho na generalke nastroj kvoli odfajcenemu laku .. snimace hucali, switch praskal, lak opravil podla mna biedne ...
ono take drobne opravy ako odjebane laky alebo rozky hlav, tak to sa asi nikomu nechce s tym zabijat cas... mal som odlupnuty kusok dreva na rozku hlavy LP. reku, ze lenivy som koko*t, nebudem s tym zabijat 1/4 az 1/2 dna, kym sa s tym vypiplem. poslem to po niekom Igorovi a nech to spravi, vsak je profik a potom nech mi to po niekom posle naspat. tak sa aj stalo a presne jak sa nechcelo mne, tak to odflakol aj on, investoval do toho cca 10 minut prace a bolo ako ja mu to ani nijak nezazlievam, vyrobit celu gitaru je lepsi kseft a zaujimavejsia praca, ako sa srat s tykymito picovinami, za ktore si ani nemoze riadne zapytat... presne preto som mu nakoniec ani neposlal gitaru co mi robil Kato na lakovanie, ale pizlam sa s tym sam uz rok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 02. November , 2010, 17:06:23 » |
|
najvacsia fraska ale bolo nastavovanie gitar u neuszera.. nech sa nikto nehneva ale 80e za to ze mi dvakrat potocil vyztuhou krku a nasteloval vysku tremola on musi nejake pikenko z dubrafky vo velkom kupovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 02. November , 2010, 17:06:58 » |
|
spytaj sa zakkyho co dal za snimace
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 02. November , 2010, 17:10:51 » |
|
najvacsia fraska ale bolo nastavovanie gitar u neuszera.. nech sa nikto nehneva ale 80e za to ze mi dvakrat potocil vyztuhou krku a nasteloval vysku tremola on musi nejake pikenko z dubrafky vo velkom kupovat A to si nevies sam? Nechapem ludi, co si daju nastavovat gitary komusi za lowe. Ved uz led odvozom tam a spat zmarnis viac casu akoby si si to urobil sam.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 02. November , 2010, 17:12:50 » |
|
A to si nevies sam? Nechapem ludi, co si daju nastavovat gitary komusi za lowe. Ved uz led odvozom tam a spat zmarnis viac casu akoby si si to urobil sam. robim si to uz cca rok a pol sam .. to este predtym som myslel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 02. November , 2010, 17:14:37 » |
|
najvacsia fraska ale bolo nastavovanie gitar u neuszera.. nech sa nikto nehneva ale 80e za to ze mi dvakrat potocil vyztuhou krku a nasteloval vysku tremola on musi nejake pikenko z dubrafky vo velkom kupovat Odomna za to iste + brusenie prazcov a nulteho prazca zobral okolo 1000sk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 02. November , 2010, 17:15:58 » |
|
Odomna za to iste + brusenie prazcov a nulteho prazca zobral okolo 1000sk lebo viac si pri sebe nemal co? :D:D urcite si vyzeral byt unaveny zivotom tak ti to dal za 1000ku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 02. November , 2010, 17:20:33 » |