Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 22:01:56
Strán: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 36 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chcem si dat vyrobit gitaru, dreva, vyrobci, HW...  (Prečítané 113608 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #420 kedy: 07. Január , 2011, 17:19:06 »

mn  pohodicka.. mal som byt exaktnejsi :-)

musim zial priznat, ze moja predstava o buducej bielej perle po citani poslednych niekolkych stran a komunikovani s brankom dost zakolisala a zacal som vahat.. a to v dost zasadnych bodoch..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #421 kedy: 07. Január , 2011, 17:21:12 »

tu ruku si mal podat s karolom, nie s tebou ondre, ty tu zatial netrepes  :)

ja obcas tiez trepem..  ale tak .. podstatne teda teraz je ze aby sme ostali v teme a neosocovali sa navzajom.. skuste schladit hlavy chalani.. fakt..klidek.. bavme sa o tom co mame radi, nastasie nie sme ITckari na pc fore takze nam odpada ten nerdovsky komplex :)

cize - zhrnme to, drevo aj konstrukcia uz je cca poriesena co sa branovho nastroja tyka, co by sme mali este prebrat? jedine co je nerozhodne je ta kobyla teda?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #422 kedy: 07. Január , 2011, 17:22:06 »

musim zial priznat, ze moja predstava o buducej bielej perle po citani poslednych niekolkych stran a komunikovani s brankom dost zakolisala a zacal som vahat.. a to v dost zasadnych bodoch..

jedine co by si si mal fakt premysliet su tie EMGcka.. lebo aby si nemusel kvoli tym inym drevam a rozdielnym snimacom krutit zakazdym inak korekcie na zosiku
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #423 kedy: 07. Január , 2011, 17:22:36 »

Dnes mam volny den, kludne sa mozem ozvat, rad pocujem tvoj hlas.  Bavím sa skvele  Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #424 kedy: 07. Január , 2011, 17:25:33 »

ja obcas tiez trepem..  ale tak .. podstatne teda teraz je ze aby sme ostali v teme a neosocovali sa navzajom.. skuste schladit hlavy chalani.. fakt..klidek.. bavme sa o tom co mame radi, nastasie nie sme ITckari na pc fore takze nam odpada ten nerdovsky komplex :)

cize - zhrnme to, drevo aj konstrukcia uz je cca poriesena co sa branovho nastroja tyka, co by sme mali este prebrat? jedine co je nerozhodne je ta kobyla teda?
Mna inak celkom zaujimaju tie ladiace kluce. Ci to ma vyznam kupit zamykacky, kedze bude pevna kobyla. Alebo ide o rychlost vymeny strun.

Kobylka by zrejme ostala ta, co ma Ondreee. Neviem, aka ina moze byt, aby bola vcelku a struny sli cez kobylku.
Tie jednotlive kamene si necham na 7cku potom.
« Posledná zmena: 07. Január , 2011, 17:29:18 od Branko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #425 kedy: 07. Január , 2011, 17:31:04 »

zamykacky su super..  neviem si to vynachvalit uplne vazne..  struny vymenene behom okamihu pokial nechcem cistit hmatnik a podobne srandy co robim tak kvartalne resp raz za pol roka fakt ze poriadne aj s lestenim prazcov ocelovou vatou..  drzia super ladenie, rychlo uzamknes strunu, sama ti odstrihne, takze ak sa ti stane ze na koncete menis strunu nahodou, nemusis jak kkt davat bacha na tie dlhe kusiska struny co ti tam trcia.. samozrejme ak nie si 80s speedhair metal ze to tam trcat musi leboto lepsie prenasa alikvoty
Zaznamenané

ondreee
stály hosť

« Odpoveď #426 kedy: 07. Január , 2011, 17:37:08 »

zamykacky su super..  drzia super ladenie, rychlo uzamknes strunu, sama ti odstrihne

suhlasim.. tie trimlocky su super.. ale aj tie hipshoty su super.. ja napriklad tiez este neviem, ktore si vyberiem (nastastie oba mava rudko skladom), lebo kvalitativne su skoro rovnake. vyhodu maju tie planet waves len vdaka tomu strihaniu.

a co sa tych mojich snimacov tyka, nechcem postavit dalsieho klona.. chcem ist zvukom niekde inde.. ak bude treba potocit knobom, rozdycham to.. myslim, ze nakrutenie aparatu este ako tak zvladam :D

teda pokial nemam stiahnutu tonovu clonu :D :D :D
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #427 kedy: 07. Január , 2011, 17:39:23 »

suhlasim.. tie trimlocky su super.. ale aj tie hipshoty su super.. ja napriklad tiez este neviem, ktore si vyberiem (nastastie oba mava rudko skladom), lebo kvalitativne su skoro rovnake. vyhodu maju tie planet waves len vdaka tomu strihaniu.

a co sa tych mojich snimacov tyka, nechcem postavit dalsieho klona.. chcem ist zvukom niekde inde.. ak bude treba potocit knobom, rozdycham to.. myslim, ze nakrutenie aparatu este ako tak zvladam :D

teda pokial nemam stiahnutu tonovu clonu :D :D :D

tie planet waves ale bacha.. tie co mam nerobia 7ickovu sadu.. ja som kvoli tomu kupoval dve 6tkove lebo z danej sady nemaju ani kusovky.. (ten isty dovod preco si miso kolo dal na svoju sedmicku jednu mechaniku z inej serie)

serie nie je sloveso v tomto pripade

ale kebyze niekto chcel, mam doma este 5 kusov planet waves mechanik takze to niekomu mozno aj posluzi este niekedy  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 07. Január , 2011, 17:40:18 od kaolko » Zaznamenané

ondreee
stály hosť

« Odpoveď #428 kedy: 07. Január , 2011, 17:42:23 »

pokial si kupujes hardware sam, tak takto dopadnes :-) ja som s tym ziadny problem nemal :-) hjihiihih

ozaj kaolko.. mohol by si opat s tou tvojou wenge opachou k nam do skusobne prist :-) ty tam mas bareknuckle snimace ze?
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #429 kedy: 07. Január , 2011, 17:43:09 »

pokial si kupujes hardware sam, tak takto dopadnes :-) ja som s tym ziadny problem nemal :-) hjihiihih

ozaj kaolko.. mohol by si opat s tou tvojou wenge opachou k nam do skusobne prist :-) ty tam mas bareknuckle snimace ze?
Ma tam Painkillery.  Bavím sa skvele V podstate tie, o ktorych sme sa bavili.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #430 kedy: 07. Január , 2011, 18:07:59 »

Ma tam Painkillery.  Bavím sa skvele V podstate tie, o ktorych sme sa bavili.

Pomoc, uz si aj Ondrika na to nahovoril ? :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #431 kedy: 07. Január , 2011, 18:21:17 »

ano bkp painkiller.. mozem dobehnut kludne hocikedy.. len na tom si ty aj tak nezahras :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #432 kedy: 07. Január , 2011, 18:32:53 »

Inak ked si tak pozriem top gitary, ktoru chcem, tak zas to neni 2mm.  ha ha ha

Som zvedavy, jak to dopadne. :)

Sice chcem aj tie dutiny, takze musi byt ten top hrubsi. Tu to vidim na take 2/3 zakladu a 1/3 topu.
« Posledná zmena: 07. Január , 2011, 18:33:49 od Branko » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #433 kedy: 07. Január , 2011, 18:47:35 »

a je tu aj koa top, tiez rovnako hruby.

Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #434 kedy: 07. Január , 2011, 19:03:23 »

Inak ked si tak pozriem top gitary, ktoru chcem
a mas aj odpoved, aku kobylku..ja ti ju mozem z vlastnej skusenosti odporucit  Beeee
Zaznamenané
Strán: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 36 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 23 otázok.