jasne je to ine... esce som robil hovadinu, ked som ho skusal nedokonale vysuseny asi o 3 hodiny neskor, bolo pocut taky brum a sum, vtedy sa mohlo daco posrat ale nastastie sa tomu nic nestalo, ani neviete aky som rad... z toho vyplyva mudrost: ""KED VAM NIECO SPADNE DO HAJZLIKA ALEBO K RYBICKAM, NEZAPINAJTE TO !! PEKNE NECHAT OSCHNUT!!""
9467;Araya vyzera v tych starych klipoch ako totalny mujos (pig), ten thrashovy imidz 80 rokov mi dako nesedi...
9468;na koncert neserem idem 100% a po prazdninach ani nie.... to stihnem toho viac minut ako zarobit :-)) ale ne a do septembra moc nevydrzim
9469;Ak sa niečo vyskytne, dám sem určite vedieť.
9470;Ved sa pozri po pouzitej. Na gitare sa nema co pokazit a obijes si ju skor alebo neskor aj sam, usetris kopu penazi
9471;Ale on za to nemôžem ja som to zrušil lebo sa mi nechcelo uploadovať video.Ale dám to späť aby mal rasťo radosť a mal čo skritizovať je to len kúštik sóla.
http:///ftp/guitman/petrucci-erotomania.mpg A nejaký dobrák mi zmazal adresár v FTP musím to prekopať
9472;-reign in blood -abbys -GOD HATES US ALL!!
9473;- Reign in blood - Abbys - South
9474;Ten klip by som chcel vidiet, neviete o niecom?
9475;Jimi ,od kolkych rokov hras a ako si sa ku gitare dostal?
9476;Na gitare hram od 6 rokov /mam 28/. V podstate od doby com som ako-tak zacal vnimat svet som vedel,ze budem spevakom:).Raz prisiel moj otec domov a hovori,ze ma znameho,ktory vie hrat na gitare-ci by sme s brachom nemali chut sa nieco naucit....a bolo to.Uz som pri gitare zostal.Bracho sa na gitaru po pol roku vykaslal,potom sa muzike roky nevenoval,potom hral basu a na koniec je spevak z neho.On je spevakom v Metropolise:)
9477;diky Jimi, kedysi som zavidel ludom co hraju od malicka. ale uz viem ze som lepsi v niecom inom
a tak je to s kazdym clovekom.
9478;lenze 7dmicky a lavoruke sa trosku tazzsie zhanaju
9479;"a keby som kupil ten fokus a toho floyda dacim zablokoval aby to bol ako fixed bridge tak by to slo ne?
Converting A Floyd Rose Bridge To A "Fixed Bridge" siel by som tu gitaru obmrknut... a mal by som to to iste ako ibanez...