Akoze za mna remeselne super jedina vec co som si hned vsimol a uvedomil je - ze to je pocut az moc ze to je naklikane.
Miestami to sype tak rovnako furt, aj ked pridu pady a syntaky ako keby to malo vsetko jednu velocity. Aj bicie mi tak sem tam prisli ze to proste ostane take az moc strojove.
Ja som v poslednej dobe zacal klikat na midi este aj basu cez submission audio punkbass a 90% roboty je vzdy s tym dorobit tam velocities, podorabat skrkance, tahance a lupance :_). Ale znie to potom tak, ze to je live basak. Kapelu uz pomaly inak ani nenahravame... bicie, basu naklikat.. nech je konzistentny low end... gitary nahrat, dobre vyeditovat a potom uz len vytrapit spev.
Tiez sa kludne rozpis viac o si pouzil pri nahravani. Ja by som si kludne kukol aj dvojhodinove video kde sa robi mix down hra to fakt pekne.
Inak super vidiet ze ta to stale drzi ostal si verny roky tomu co ta bavi a si mega konzistentny. Jo a aby som nezabudol - dobre zvoleny rytmicak, to ladenie mam pocit ze uplne presne sedi do toho kde je posadeny cely tento song.