Branko
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 14. November , 2010, 11:04:18 » |
|
inak ale vážne ak mi s Vás niekto fukol toho Vectora je obyčajný koko*t aak sa mu nepozdava to pomenovanie nech sami ozve
Uz ti zacina jebat obycajny koko*t, kto ti vyfukol nejaku picovinu picovsku ? sa spamataj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 14. November , 2010, 11:17:05 » |
|
je to čudne založím diskusiu otej gitare a akonahle sa zistí že je to dobry nastroj do hodiny je fuč , nebol problem kkliknut to na nete predával sa tam skoro mesiac , ten kto to nebol tomu to nebolo adresovane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sanchez
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 14. November , 2010, 11:41:54 » |
|
inak ale vážne ak mi s Vás niekto fukol toho Vectora je obyčajný koko*t aak sa mu nepozdava to pomenovanie nech sami ozve
Som zhrozený...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 14. November , 2010, 11:46:56 » |
|
je to čudne založím diskusiu otej gitare a akonahle sa zistí že je to dobry nastroj do hodiny je fuč , nebol problem kkliknut to na nete predával sa tam skoro mesiac , ten kto to nebol tomu to nebolo adresovane
a o jakej gitare je vlastne debata ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 14. November , 2010, 11:54:24 » |
|
sa písalo od začiatku o jednom Vestrovi ktorí som si našiel na nete achystal sa kupit len že si pozisťujem čo je zač ,idem ho pozret do inzercie a zakvačím foto, dlho tam bola ta gitarka ale nakoniec sa aj pomocou tohoto fora podarilo zistit že je to stary japonec a pomerne vzacny kus
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 14. November , 2010, 11:57:14 » |
|
ok priznavam ja som ti ju vyfukol, prislo mi to ako vyborny napad jak ta nasrat a nemam teraz moc co s peniazmi, dufam ze dnes budes zaspavat s vedomim ze si ju mohol mat o tyzden mi ma dojst.. a ked pride, tak vezmem sekeru a celu ju rozjebem.. ale nafotim ti to
|
|
« Posledná zmena: 14. November , 2010, 12:01:03 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 14. November , 2010, 12:04:24 » |
|
sa písalo od začiatku o jednom Vestrovi ktorí som si našiel na nete achystal sa kupit len že si pozisťujem čo je zač ,idem ho pozret do inzercie a zakvačím foto, dlho tam bola ta gitarka ale nakoniec sa aj pomocou tohoto fora podarilo zistit že je to stary japonec a pomerne vzacny kus
Kde sa zistilo, že je to pomerne vzácny kus, to som akosi nepostrehol. Čudný prístup máš k ľuďom, možno to demotivuje hociakú spoluprácu, keď tu píšeš o kktoch hneď.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 14. November , 2010, 12:06:55 » |
|
tak tuje kompletná podla mna užasny nastroj , tak čakam no foto ked bude rozbita, alebo si len človek ktorí tvrdí a neplní to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 14. November , 2010, 12:08:29 » |
|
nech si každy položí otázku či by ho to nenasralo za prve a za druhe ludia si tu nadavaju viac za menšie veci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 14. November , 2010, 12:10:12 » |
|
a vzacny kus je preto lebo je to starý poctiví vydarený japonec navyše aj jedinečne vyzerá
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 14. November , 2010, 12:11:06 » |
|
ok priznavam ja som ti ju vyfukol, prislo mi to ako vyborny napad jak ta nasrat a nemam teraz moc co s peniazmi, dufam ze dnes budes zaspavat s vedomim ze si ju mohol mat o tyzden mi ma dojst.. a ked pride, tak vezmem sekeru a celu ju rozjebem.. ale nafotim ti to Kaolko nemusíš mať kryť..všetci dobre vieme, že som mu ju vyfúkol ja...ba priam po prečítaní tejto diskusie nastáva čas na otázku...skutočne chceš svojho vestera? nezabúdaj, že každý má v duši kúsok malého vestera
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 14. November , 2010, 12:13:08 » |
|
nech si každy položí otázku či by ho to nenasralo za prve a za druhe ludia si tu nadavaju viac za menšie veci
Mna by to tiez nasralo veru. Je to drze od nejakeho spratka ju zobrat a ani Ti nedat o tom vopred vediet. Ale tak to na tomto fore chodi, musis si zvyknut.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 14. November , 2010, 12:13:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 14. November , 2010, 12:13:35 » |
|
hm , ide oto že nejde oto že keby o niečo šlo tak vieme očo ide
|
|