Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 16:36:58
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Jimi Cimbala  (Prečítané 39170 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #30 kedy: 29. Máj , 2006, 14:21:37 »

Finska vod(k)a...cim viac,tym lepsie  :)
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 29. Máj , 2006, 15:18:59 »

Ja len kratučko:Ked kamoš hral cez 900,tak ten zvuk mi postavil\" fuzy do pozoru\".V tych ukažkach je 900 akasi \"jemnučka,hladučka,krotkučka,sladučka....\"
Zaznamenané
arpo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 162

« Odpoveď #32 kedy: 29. Máj , 2006, 15:40:35 »

Ani mne sa nechce verit ze je to cez jcm 900 :)  , nahravky su fakt super, uplne podla mojho vkusu, zvuk aj napadite melodicke pekne sola...  vies uz asi co budes hrat na guitarfeste?
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #33 kedy: 29. Máj , 2006, 15:45:55 »

rudy napísal:
Citácia
Ja len kratučko:Ked kamoš hral cez 900,tak ten zvuk mi postavil\" fuzy do pozoru\".V tych ukažkach je 900 akasi \"jemnučka,hladučka,krotkučka,sladučka....\"

Na 900vke si nakrutis hocico na svete :)

Ale teraz uz pouzivam 900vku,iba ,ako koniec.Skreslenie taham z Marshall jmp1.....ale uprimne povedane nech dostanem do ruky cokolvek-stale mi to hra tak isto :) Ja mam proste svoju predstavu o zvuku gombikami krutim na vsetkom +/- tym istym smerom,kym nedostanem to co chcem:)

Naposledy upravil jimi cimbala, : 29.05.2006 o 16:52
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 29. Máj , 2006, 15:54:33 »

jimi cimbala napísal:
Citácia
rudy napísal:
Citácia

No na akomkolvek Marshalle moc toho nenakrutiš,ale na tych ukažkach je ten zvuk akoby vyfiltrovany/orezany ?/Pripomina mi taku analog simulaciu.
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #35 kedy: 29. Máj , 2006, 16:02:46 »

arpo napísal:
Citácia
Ani mne sa nechce verit ze je to cez jcm 900 :)  , nahravky su fakt super, uplne podla mojho vkusu, zvuk aj napadite melodicke pekne sola...  vies uz asi co budes hrat na guitarfeste?

Tam este zohrava ulohu 1000 dalsich faktorov-mixaz najviac.A nezabudajte,ze mnohokrat som pouzil 900,iba,ako lampovy koniec.Teraz pouzivam agresivnejsi zvuk.
Na guitarfeste budem hrat vlastne aj prevzate skladby.Z vlastnych nemame s kapelou nacviceny dostatocne dlhy program na cely koncert,tak preto tie prevzate.Budem hrat Vaia a Satrianiho.
Zaznamenané

Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #36 kedy: 29. Máj , 2006, 16:09:48 »

rudy napísal:
Citácia
jimi cimbala napísal:
Citácia
rudy napísal:
Citácia

No na akomkolvek Marshalle moc toho nenakrutiš,ale na tych ukažkach je ten zvuk akoby vyfiltrovany/orezany ?/Pripomina mi taku analog simulaciu.

Ale 900vka ani nie je akykolvek Marshall :).Nehovoriac o tom,ze v tychto ukazkach je vacsinou,iba,ako koniec.Ja som s tym zvukom spokojny aj ked uz mam iny,pretoze pritvrdila kapela-pritvrdili sa aj zvuky :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #37 kedy: 29. Máj , 2006, 16:13:04 »

jimi cimbala napísal:
Citácia
...ale uprimne povedane nech dostanem do ruky cokolvek-stale mi to hra tak isto :)

Nech mam na JCM900 akokolvek negativny nazor, toto podpisujem Si píš!!!
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 29. Máj , 2006, 16:14:10 »

jimi cimbala napísal:
Citácia
rudy napísal:
Citácia
jimi cimbala napísal:
Citácia
rudy napísal:
Citácia

Ale 900vka ani nie je akykolvek Marshall :).Nehovoriac o tom,ze v tychto ukazkach je vacsinou,iba,ako koniec.Ja som s tym zvukom spokojny aj ked uz mam iny,pretoze pritvrdila kapela-pritvrdili sa aj zvuky :)
To je O.K.Je to tvoja hra,tvoj zvuk.Nikto ti nemože do toho kecat.
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 29. Máj , 2006, 16:20:08 »

rudy napísal:
Citácia
To je O.K.Je to tvoja hra,tvoj zvuk.Nikto ti nemože do toho kecat.[/quote]

Pohoda,diskutovat mozme.Zaujima ma kazdy nazor.Len som chcel povedat,ze to nebol omyl,ale zamer.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #40 kedy: 29. Máj , 2006, 16:23:28 »

Ozaj Jimi.\"Orchestralku\"Vody maš nejaku spravenu?
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #41 kedy: 29. Máj , 2006, 16:26:23 »

Neviem ci som porozumel otazke.Myslis \"vodu\" upravenu,ako solovu skladbu pre gitaru?
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #42 kedy: 29. Máj , 2006, 16:27:52 »

jimi cimbala napísal:
Citácia
Neviem ci som porozumel otazke.Myslis \"vodu\" upravenu,ako solovu skladbu pre gitaru?
Tak,tak.
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 29. Máj , 2006, 16:34:42 »

To nie aj ked to neznie,ako zly napad,ale ked uz mam hrat nieco od inych autorov /Voda-V.Patejdl/,tak som radsej zvolil Vaia a Satrianiho.Myslim,ze na guitarfest je to vhodnejsie.
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 29. Máj , 2006, 16:42:22 »

jimi cimbala napísal:
Citácia
To nie aj ked to neznie,ako zly napad,ale ked uz mam hrat nieco od inych autorov /Voda-V.Patejdl/,tak som radsej zvolil Vaia a Satrianiho.Myslim,ze na guitarfest je to vhodnejsie.
No,na \"Vode\" si sa podielal /solo je tvoje/,tak je to troška ine ako V a S.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 23 otázok.