proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 15. Január , 2011, 20:56:52 » |
|
aj tu hrá na Fender http://www.youtube.com/watch?v=lfXL7m2889k&feature=related asi na "staré kolená" zistil,že tie hajvoty sú nahovno,alebo sa mu už všetky rozpadli Male podium, asi preto. Plus druha vec je, ze on uz teraz pouziva tolko efektov, ze to je v podstate uplne jedno cez co hra a kedze Fendre maju tiez fajn cisty zvuk a su mensie a menej hlasne, tak preco nie. Klasicke albumy boli vacsinou nahravane cez Hiwatty a na vacsich podiach hra aj teraz cez ne.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 15. Január , 2011, 21:15:37 » |
|
mal/má toho dost: Hiwatt (main) DR 103 heads into WEM Super Starfinder 200 4x12 cabinets loaded with Fane Crescendo speakers Fender '56 Tweed Twin amp (used for smaller concerts) Fender Twin Reverb combos Fender Twin Reverb II 1983 105 W heads Fender Bluesmaster Fender Blues Jr. Mesa Boogie Mark II C+ Alembic F2-B bass preamp Custom-built 'Doppola' rotating speakers (driven by the Hiwatt heads) Gallien/Krueger 250 ML combo amp Selmer Stereomaster 100 W Maestro Rover rotating speaker Leslie speaker 147 cabinet Marshall Late 60s super lead 100 W head Yamaha RA-200 revolving speaker cabinet Orange OR50 Early 70s w 4x12 cab Magnatone 280-A 50 W combo Alessandro Bluetick Coonhound High-End, 20 W Tube Amp Hiwatt SA212 combo
|
|
« Posledná zmena: 15. Január , 2011, 21:16:22 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 15. Január , 2011, 21:49:13 » |
|
progy uz nechaj tie hiwatty, tak... nenajdes tu podporu, malo kto na to hra, lebo je to hlasne, neskresluje to v rozumnom rozsahu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stano
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 15. Január , 2011, 22:02:23 » |
|
progy uz nechaj tie hiwatty, tak... nenajdes tu podporu, malo kto na to hra, lebo je to hlasne, neskresluje to v rozumnom rozsahu Hiwatty su super tak ako Fendre a mnoho inych. Hra na tom kde kto ale u nas ich nepozna skoro nik.
|
|
|
Zaznamenané
|
Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 03. Február , 2011, 09:09:02 » |
|
Tak ze ,koncert bol UPP. Sice zo zaciatku by som tyh curakov ,co nepoznaju hodiny a prve 2 skladby sa tam motali jak sedlaci v miesce a zavadzali ,najradsej nakopal do riti ,ale potom neskôr ,ked sa to secko utraslo ,som si to uzil. Co skladba to sem miel husu kozu Neni to zadna dzedzinska revivalova kapela s dvoma Marshallma a tustu spevacku ,ale reprodukcna kapela ,aku som este nevidel a kazdopadne si ich cenim . Show jak s DVDcka ,zvuk vynikajuci a na to ze to bolo v Inchebe ,tak 2x klobuk dole Tak ze nelutujem ze to stalo tolko penez....videt ich proste stalo za to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proton
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 03. Február , 2011, 09:50:38 » |
|
mozem potvrdit,vyborny koncert se vsim vsudy ...aj ked to 3D bolo celkom zbytocne podla mna
|
|
|
Zaznamenané
|
the hourglass is never right side up...
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 03. Február , 2011, 10:08:15 » |
|
sice sa citim nakkt, ale posnazim sa do vecera dat nejako dokopy...takze sa mam tesit a moja polovicka dvojnasobne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 03. Február , 2011, 10:10:12 » |
|
sice sa citim nakkt, ale posnazim sa do vecera dat nejako dokopy...takze sa mam tesit a moja polovicka dvojnasobne len sa teste
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 03. Február , 2011, 10:15:56 » |
|
Ja som uz na nich bol a mozem potvrdit, ze je to uplne popici zazitok. Takze som vyvalil 40 E za vstupenku, budem sediet niekde v strede a urcite sa na dnesny vecer tesim. Zajtra preventivne ani do prace nepridem, lebo urcite ani spat nebudem, ale stoji to za to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 03. Február , 2011, 10:19:35 » |
|
Jedno nepodarene foto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proton
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 03. Február , 2011, 10:40:38 » |
|
inak btw. stala sa taka neprijemna vec..boli totiz minimalne dva druhy listkov s odlisnymi casmi zaciatku koncertu - na mojom bolo pisane o 19:00 a kamos mal 20:00, nastasie sme dosli na cas,ale niektori ludia prisli az po prestavke na drzhu polovicu,tak si na to dajte pre istotu pozor v kosiciach!!
|
|
|
Zaznamenané
|
the hourglass is never right side up...
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 03. Február , 2011, 10:45:20 » |
|
inak btw. stala sa taka neprijemna vec..boli totiz minimalne dva druhy listkov s odlisnymi casmi zaciatku koncertu - na mojom bolo pisane o 19:00 a kamos mal 20:00, nastasie sme dosli na cas,ale niektori ludia prisli az po prestavke na drzhu polovicu,tak si na to dajte pre istotu pozor v kosiciach!!
ja mam na oboch listkoch 19:00, neviem sa tak dockat, ze az do vcera som si myslel, ze tam je zaciatok o 18:00
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 03. Február , 2011, 14:30:27 » |
|
Mne sa tiez pacilo. Zvuk bol uzasny a verny... gitaristi aj/a spevaci predvadzali super vykony.
Tu su aj dve fotky aparatov:
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 03. Február , 2011, 15:00:32 » |
|
....asi ma vsetci zabujete ked poviem ze som predal 2 super listky za 20 eur vcera. Tu na fore, ale skoro nikto tu nebol poobede... sorač....
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 03. Február , 2011, 15:10:32 » |
|
musela to byt parada, sialene ma mrzi, ze som nemohol ist
|
|
|