Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 18. Február , 2011, 12:55:15 » |
|
Kto je ten vtom fialovom taky nasraty (druha fotka uplne pravo) Ten nebol snami ci? Chlapik co robil v Nemecku festival Euroblast.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 18. Február , 2011, 12:56:16 » |
|
Chlapik co robil v Nemecku festival Euroblast.
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 18. Február , 2011, 12:56:29 » |
|
Chlapik co robil v Nemecku festival Euroblast.
jaj sak spevak z modern toking
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 18. Február , 2011, 13:07:26 » |
|
kto je kto ešte mi prezradte.
Tak zlava do prava podla druhej fotky: Miraz z Undyingu, Nejaky trapny rakusky futbalista (ten vtom modrom), Semish (pekne opaleny ), Ten hore vedla Semisha si nepamatam ako sa volal ale neviem ci neni naaahodou z disconcrete , Ta aziatka je moja zena a vedla ten skaredy som ja, Ten chalan na pravo odomna je moj spolubyvajuci a henten totalne na pravo bude asi Jürgen alebo nieco podobne... proste EuroBlast
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 18. Február , 2011, 13:08:48 » |
|
semishovi svietia oci jak goauldom zo stargate..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 18. Február , 2011, 13:09:32 » |
|
Tak zlava do prava podla druhej fotky: Miraz z Undyingu, Nejaky trapny rakusky futbalista (ten vtom modrom), Semish (pekne opaleny ), Ten hore vedla Semisha si nepamatam ako sa volal ale neviem ci neni naaahodou z disconcrete , Ta aziatka je moja zena a vedla ten skaredy som ja, Ten chalan na pravo odomna je moj spolubyvajuci a henten totalne na pravo bude asi Jürgen alebo nieco podobne... proste EuroBlast ten trapny rakusky futbalista je samozrejme Alex Bois z Periphery , hore v cervenom je Pidri z Disconcrete
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 18. Február , 2011, 13:10:09 » |
|
ten trapny rakusky futbalista je samozrejme Alex Bois z Periphery , hore v cervenom je Pidri z Disconcrete Dobre vediet
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 18. Február , 2011, 13:10:13 » |
|
semishovi svietia oci jak goauldom zo stargate.. Si rob srandu, to su prave nefalsovane racoon eyes (tak pieklo slnko ze som to bez bryli proste nezvladal)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 18. Február , 2011, 13:12:33 » |
|
Si rob srandu, to su prave nefalsovane racoon eyes (tak pieklo slnko ze som to bez bryli proste nezvladal)
To si sa koli unave menil na Racoona
|
|
« Posledná zmena: 18. Február , 2011, 13:13:36 od Yugi00 »
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
proton
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 18. Február , 2011, 13:49:22 » |
|
ten trapny rakusky futbalista je samozrejme Alex Bois z Periphery , hore v cervenom je Pidri z Disconcrete pidri zo sic
|
|
|
Zaznamenané
|
the hourglass is never right side up...
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 18. Február , 2011, 14:34:44 » |
|
neviem preco, ale mam z tych fotiek dojem, ze sa tam vsetci chceli fotit so semishom a nie s feri a pery
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 18. Február , 2011, 14:36:30 » |
|
neviem preco, ale mam z tych fotiek dojem, ze sa tam vsetci chceli fotit so semishom a nie s feri a pery
Vsak kto by nechcel s Racoon-manom? Sak aj Jurgen z Euroblastu sa tam dotlacil
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 18. Február , 2011, 15:18:25 » |
|
inak vcera dalsie zaujimave zistenie, ta prva kapela, jeden gitarista BM a druhy schecter a neda sa povedat ze by ten schecter hral horsie a pri tom stal tak polovicu z toho BM a mozno aj menej
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 18. Február , 2011, 15:28:35 » |
|
inak vcera dalsie zaujimave zistenie, ta prva kapela, jeden gitarista BM a druhy schecter a neda sa povedat ze by ten schecter hral horsie a pri tom stal tak polovicu z toho BM a mozno aj menej Lenze to nemal custom Blackmachine, ale len trapnu seriovku od nich (B6, co je myslim najlacnejsi nastroj od BM).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 19. Február , 2011, 15:08:15 » |
|
semishovi svietia oci jak goauldom zo stargate.. dpc to si strasne trafil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|