Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 20:37:27
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Nastavenie gitary  (Prečítané 20590 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 27. Január , 2011, 01:08:12 »

ty si uz niekedy videl Floyd Rose vobec ?
nie,pošleš mi obrázok ?    Žmurk
             ad.1- pytal som sa ho,aké tam má tremolo
             ad.2-nepoužívam gitary s floydom,kedysi som mal Kahler a tam sa vyška kamenov nastavit dala
                                                                     Zdravíčko
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #31 kedy: 27. Január , 2011, 01:09:54 »

no tak asi jedine zbrusit prazce ked tremolo zdvihat nechces
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #32 kedy: 27. Január , 2011, 10:09:00 »

...

btw je normalne ze jedna strana hmatnika je rovna a druha ohnuta?

...

ak je toto pravda, tak mas vrtulu, co je neprijemna vec, obcas sa vyskytne. niekedy sa s tym da zit, niekedy nie. treba dat gitaru niekomu, co to vie stelovat, pripadne zbrusit prazce trochu. ked nie, tak zhodit prazce, prebrusit hmatnik a nanovo oprazcovat a malo by to pomoct - snad. alebo kupit na ebay novy krk. neviem, aky presne by si potreboval, ale nemal by to byt problem:

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=ibanez+rg+neck&_sacat=0&_odkw=in%C5%88banez+rg+neck&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

co sa tyka stelovania gitary - predpokladam, ze z vyztuzou si uz hybal X krat ? ci ? a vyslovene potrebujes zdvihnut jeden kamen, tak pod neho podloz nejaky tenucky pliesok, alebo naskladany alobal - je to take vselijake riesenie, ale vzdy lepsie, jak nemoct na tej strune hrat...

Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 27. Január , 2011, 11:52:52 »

Pablo presne tak sa hodnotí či je nastroj nastroj alebo hračkaren a ešte čitatelnost jednotlivích strun pri akorde na skreslení , ale hlavne tu prvu vec hodnotí len malokto večšine stačí hračkaren
Zaznamenané
Drako
nováčik
*
Príspevkov: 27

« Odpoveď #34 kedy: 27. Január , 2011, 23:00:19 »

A pardon, zabudol som ze som z Kosic :) Cize ak by sa naslo nieco blizsie tak by to bolo pre mna lepsie... Ak nie tak kludne aj ta BA :)

Tento pán je z Košíc prezývku má Šura. Pracuje v Košickom rozhlase a mne nastavoval B.C.Rich warlock a myslím aj iné gitarky.  0556233891 ale musíš volať k večeru, lebo je to vyťažený pán  Žmurk
Zaznamenané
Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 260

If you try to fuck with me, I shall fuck you too..

« Odpoveď #35 kedy: 28. Január , 2011, 09:21:24 »

to že Ti zdochne ton je znakom že nemáš poriadnu gitaru a stáva sa to aj na drahých strojoch .Ak som to správne pochopil keď vyťahuješ strunu dvíha sa aj výška tonu ale len do určitej miery a keď ťaháš ďalej ton zostane rovnaký - to sa stava na zlých gitarách . Toto nenapravíš dobrý hmatník musí pracovať s tónom
ha ha ha ha ha ha ha ha ha pan sa tusim vyzna  ha ha ha

Citácia
presne tak sa hodnotí či je nastroj nastroj alebo hračkaren
cize, ak mas picovinu gitaru, tak pri bende vytiahnes strunu napriklad o pol ton ale ked tahas vyssie, stale pocujes len pol ton, hej?  aaaaahahahahahaaaaaa, chlapec, drzim palce, takymto tempom to dotiahnes na zabavaca roka :D:D:D:D
« Posledná zmena: 28. Január , 2011, 09:31:38 od Osiris666 » Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #36 kedy: 28. Január , 2011, 09:32:01 »

Popiskujem si
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #37 kedy: 29. Január , 2011, 21:08:34 »

ha ha ha ha ha ha ha ha ha pan sa tusim vyzna  ha ha ha
cize, ak mas picovinu gitaru, tak pri bende vytiahnes strunu napriklad o pol ton ale ked tahas vyssie, stale pocujes len pol ton, hej?  aaaaahahahahahaaaaaa, chlapec, drzim palce, takymto tempom to dotiahnes na zabavaca roka
a ty si kde bol minuly tyzden? sak stevino je tu zodpovedny uz za cca 50 stran cistej zabavy na ludskej blbosti.

teda... napisal som ludskej, ale myslel som samozrejme stevinovej  Bavím sa skvele

Hardell: rasta pocuvaj. inak ja mam velmi podobny problem na mojej rga121 prestige, zaujimave ze len v poslednom case jak na nu vela hram. takze u mna to budu na 99% prazce. u teba dufam, ze ne ta vrtula, lebo to je nemile.
« Posledná zmena: 29. Január , 2011, 21:10:50 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
stevino179
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 29. Január , 2011, 22:51:47 »

chlapci pri vyťahovaní struny nie sú len cele tony a poltóny  , nakoniec nie som hluchý ja ale VY , som zvedavý kolkí z vás ešte zistia že majú na p nastroj   Žmurk , bavíte sa , otázka znie kto je tu blb  Huh!
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #39 kedy: 29. Január , 2011, 23:14:27 »

chlapci pri vyťahovaní struny nie sú len cele tony a poltóny  , nakoniec nie som hluchý ja ale VY , som zvedavý kolkí z vás ešte zistia že majú na p nastroj   Žmurk , bavíte sa , otázka znie kto je tu blb  Huh!

Števino to tu ideš teraz na nás s mikrointervalmi? Nevedel som že si na experimentálnu hudbu. PRETOŽE V 99 PERCENTÁCH HUDBY IDE O CELÉ TÓNY A POLTÓNY.
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #40 kedy: 29. Január , 2011, 23:17:11 »

on myslel ten nabeh pri vytahovani na urcity ton, ale inac tomu prispevku nechapem k comu je
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 29. Január , 2011, 23:19:47 »

ja len tvrdím že dobru gitaru od zlej rozoznáš aj podla toho že ,  na zlej keď vyťahuješ strunu ide ton do určitej výšky a potom ťaháš ďalej a výška tonu zostava , kdešto pri dobrej keď vytahujueš strunu až dokonca pokiaľ ide struna dvíha sa aj výška tonu a to nielen po potlon . A to som si myslel že je to samozrejmá vec , že to vie každý kto sa vyzná. Ale asi ni
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #42 kedy: 29. Január , 2011, 23:23:49 »

ja len tvrdím že dobru gitaru od zlej rozoznáš aj podla toho že ,  na zlej keď vyťahuješ strunu ide ton do určitej výšky a potom ťaháš ďalej a výška tonu zostava

prave si poprel zakony fyziky. na kazdej gitare s natahovanim struny stupa aj vyska. to mas to iste ako ladenie. to znamena, ze na zlej gitare, ked si ladis struny, tak by si pritahoval kolik a ton by bol rovnaky Bavím sa skvele aj snuru na susiaku na balkone, ked natahujes tak stupa jej vyska tonu kmitania
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #43 kedy: 29. Január , 2011, 23:24:53 »

ja len tvrdím že dobru gitaru od zlej rozoznáš aj podla toho že ,  na zlej keď vyťahuješ strunu ide ton do určitej výšky a potom ťaháš ďalej a výška tonu zostava , kdešto pri dobrej keď vytahujueš strunu až dokonca pokiaľ ide struna dvíha sa aj výška tonu a to nielen po potlon . A to som si myslel že je to samozrejmá vec , že to vie každý kto sa vyzná. Ale asi ni

Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram Fuuha zíram

A ty máš vysokú školu..hmm...a IQ neviem aké vysoké...hmm..no ok
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #44 kedy: 29. Január , 2011, 23:27:51 »

a preco si myslis ze som napriklad ja hluchy a mam doma napicu nastroj?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.074 sekund, 22 otázok.