Mna celkom sklamali Cavalera Conspiracy - asi som stál na blbom fleku , lebo som počul iba bicie a trocha spev, ostatné nástroje zanikali (ale pocas Kornov som sa presunul na iný flek a tam to uz bolo lepsie) ale hlavne ma dostali so svojim setlistom
zahrat 5 songov , z toho 2 od sepultury ( samozrejme Roots a Refuse resist ) mi prišlo dosť divné...
Ďalši boli In Flames, tí na tom zvukovo boli trocha lepšie no ten spev sa strácal (ale opakujem, asi to bolo blbým flekom) ale sklamali ma trocha svojim setlistom - songy boli super avšak podľa mna v blbom poradí. Mohli zvoliť rýchlejšie skladby od začiatku a nie rozbiehať sa pomaly...
Na Mastodon som sa bol najesť
Neviem čo sa ti na vystúpení Kornu nepáčilo
zahrali všetko bez chyby a bola to super show aj ked priznavam ze ked som ich vidle s Jordisonom tak sa mi to páčilo trochu viac. Ten druhy gitarista, alebo klavesak niesu členovia kapely takže si myslím, že to je úplne normálne že stáli v pozadí. Ak má kapela napr. trio vokalistiek, ktoré s nimi hrajú iba koncerty, tak tiez ich nestrelia na stred pódia
A čo sa týka záveru tak klobúk dole pred pánmi z Iron Maiden. Skvelá show, perfektný výkon, super zvuk .... Neskutočne ma dostal zvuk Les Paula Davea Murraya v sólach ... krása. Fakt perfektný zážitok...
Na ďalši deňs me boli s holkou aj kamošom popozerať Václavák a podarilo sa nam stretnúť Janicka Gersa, no nereagoval na oslovenia tak sme ho neotravovali
Aj keď dosť ma štvalo to že som mal možnosť sa s ním odfotiť, resp dať mu podpísať lístok