Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 00:20:28
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: SUICIDE SILENCE, ALL SHALL PERISH, AFTER THE BURIAL - 23.6 - Randal  (Prečítané 3347 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #15 kedy: 24. Marec , 2011, 15:33:11 »

kludne sa pytaj co este neni jasne  Popiskujem si

je metal na vzostupe alebo na vyhyne ?
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #16 kedy: 24. Marec , 2011, 15:35:07 »

je metal na vzostupe alebo na vyhyne ?
ak jebnes atomku a vsetko zhynie, prve, co sa po katastrofe objavi, bude brutal tech. death metalova kapela z besenovej.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #17 kedy: 24. Marec , 2011, 18:29:23 »

to sa nam tu zas rysuje fajna akcia. sa mi zda, ze sa ta bratislava kulturne konecne prebudza v poslednej dobe  Nechajte ma vydýchať

tym si chcel povedat ze to je tuna sama metalova akcia? Metalove (vseobecne) akcie sa sice robia, ale zalezi od toho ake.. pre mna tu napriklad okrem tohto - co je az v lete (a aj to ma z toho zaujima v podstate len all shall parish) nieje nic zaujimave od minuleho roka, co je myslim dost bieda.. preco pali, ty ako si na tom s indie scenou, spokojnost? ci toho metalu je furd viac?
Zaznamenané
palii
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 24. Marec , 2011, 18:47:26 »

tym si chcel povedat ze to je tuna sama metalova akcia? Metalove (vseobecne) akcie sa sice robia, ale zalezi od toho ake.. pre mna tu napriklad okrem tohto - co je az v lete (a aj to ma z toho zaujima v podstate len all shall parish) nieje nic zaujimave od minuleho roka, co je myslim dost bieda.. preco pali, ty ako si na tom s indie scenou, spokojnost? ci toho metalu je furd viac?
aj keby som ratal kazdu popovu slov sracku za indie vratane desmodu a komajoty, furt je matalova scena u nas mainstream. aj v obchodoch s nastrojmi, aj na forach aj na koncertoch.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #19 kedy: 24. Marec , 2011, 18:53:52 »

aj v obchodoch s nastrojmi

neviem, ja tu chodim akurat do kosickej mady a tam hraju s branom mojsejom, sice aj to moze povazovat niekto za metal.
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #20 kedy: 24. Marec , 2011, 19:03:07 »

jasne, dnes uz deti povazuju aj tublatanku za metal
Zaznamenané

stoka!
palii
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 24. Marec , 2011, 19:04:54 »

neviem, ja tu chodim akurat do kosickej mady a tam hraju s branom mojsejom, sice aj to moze povazovat niekto za metal.
tak vidis, lebo ty si na ten kvalitnejsi metal, co nie je v takej oblube.  do temy kvalitnejsieho metaloveho koncertu prispievam hlavne ja  Bavím sa skvele vacsina metal-pozitivnych ludi z fora na ten koncert nepojde, lebo preferuju asi tie beznejsie veci v zanri. som si aj myslel ze si si to sam zorganizoval  Popiskujem si
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 24. Marec , 2011, 19:30:41 »

Ako si do toho zatiahol pojem "kvalitny" netusim, ja som to nijak nedelil na akcie / kapely kvalitne a nekvalitne, ale na tie ktore ma zaujimaju a tie ktore nie.. tym ze viac mi sedia nekonvencne metalove veci a este si aj vyberam, lebo vsak 400km nebudem cestovat furd neludskymi dopravnymi prostriedkami, tak je prirodzene ze aj tych akcii si uzijem pomenej... to ja len tak, aby si sa necitil taky osameli a kulturne nevyzity, ze ti metalisti to maju take ruzove...   Je mi do plaču
Zaznamenané
palii
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 24. Marec , 2011, 19:36:42 »

ano, pojem kvalitny som pouzil zle, to by mohlo mnohych milovnikov metaliky urazit, sak oni su tiez kvalitni.
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 22 otázok.