Iggy
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 02. Apríl , 2011, 16:01:43 » |
|
uplne super joke. Ja byt kompetenty v takej firme, kludne by som ho podporil a asi aj pre to nie si
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
METALHAMMER
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 11. Apríl , 2011, 02:46:36 » |
|
Ja by som takeho debila okamzite vyrazil...... lebo to je prave pripad zleho marketingu a PR ... ja napriklad by som si od nich uz nekupi nikdy nic.... google a youube a podobne.. to bola ukazka ako sa to ma robit na prveho aprila....... povedal som si... maju zmysel pre humor.. na 5 sekund ma mozno aj natiahli a potom sa clovek zasmeje.... toto sklamalo a nasralo vela ludi ..lebo ked uz.. tak to mohli spravit okatejsie ( jedna aj druha kapela mala vtedy volno a boli v europe.....)...za vsetko vravi naozaj aj fakt ze last FM na to skocilo..... mno ko*oti ako dvere.. v rovnakom zmysle som sa vyjadril na ich FB...pozyvam vsetkych aby ma nasledovali ... ale nezabudnite sa potom v lavom stlpci dole zasa unlike-nut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 11. Apríl , 2011, 07:22:54 » |
|
podla mna dobry a podareny vtip, kedze im na to kopu ludi skocilo, na co to robit okato ako google alebo youtube, ked sa to da lepsie a vytocit zopar ludi . nasrat sa aj tak nema kto preco, ked sa listky nepredavali. nasralo sa zopar nadrzancov na FF, mne napr nozkou nemyklo. rovnako by to bolo v pripade nejakeho ineho interpreta, fandovia by boli nadrzani a v dalsi den by volali po odvolani zodpovednych a Teba by sa to ani nedotklo. neuraz sa a cely tento tvoj vystup je detinsky a pirpomina mi to staru pannu, ktoru pan dochtor nechceli, tak ho ide poohovarat po celej dedine
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 11. Apríl , 2011, 10:25:30 » |
|
podla mna dobry a podareny vtip, kedze im na to kopu ludi skocilo, na co to robit okato ako google alebo youtube, ked sa to da lepsie a vytocit zopar ludi . nasrat sa aj tak nema kto preco, ked sa listky nepredavali. nasralo sa zopar nadrzancov na FF, mne napr nozkou nemyklo. rovnako by to bolo v pripade nejakeho ineho interpreta, fandovia by boli nadrzani a v dalsi den by volali po odvolani zodpovednych a Teba by sa to ani nedotklo. neuraz sa a cely tento tvoj vystup je detinsky a pirpomina mi to staru pannu, ktoru pan dochtor nechceli, tak ho ide poohovarat po celej dedine
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
METALHAMMER
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 13. Apríl , 2011, 20:33:25 » |
|
neurazam sa..ale stale nesuhlasim...chapem co vravis o starej panne.. ale to sa da aplikovat na pripady kedy by ludia boli rozhorceny ze sa im nedaju maily ovladat pohybmi ruky.....(vid google...)...navyse by stara panna ocividne klamala ....mysli ze to nie je tento pripad....
Ja osobne som napriklad marketing vystudoval a mam celkom zmapovane pripady kedy sa 1. aprilove zarty pouzivaju na ucely marketingu a toto je vazne jeden z najhorsich sposobov....horsie by bolo uz len keby TASR vysiel zo spravou ze nasli masovyhrob 500 mrtvych deti.. apotom ze april iba 300.... proste niektore veci su nevhodne.. a ja narozdiel od teba viem pochopit ze sa niekto tesil a potom je sklamany.....( samozrejme tiez sa neuraz...)
samozrejme sa stalo kamosovi ze kupil listky na internete a potom sa ukazalo ze je to fake...a chapem ze toto nebol podvod...ale aj keby sa to tykalo inej kapely (vidim ze na FF styrioci nie je taky nadrzany ako ja).... vavim ze je to ukazka zleho marketingu a velmi plytkeho zmyslu pre humor... ci smejes sa ked niekoho zrazi auto???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 13. Apríl , 2011, 21:13:18 » |
|
to akoze vazne chces vtipy o masovych hroboch deti, ci zrazeni autom porovnavat s ohlasenim fake koncertu nejakej blbej kapely? mozno si nevybrali najstastnejsi sposob, ale ja som sa napr vdaka tomu o nich dozvedel napr. a ako inak si ma agentura organizujuca koncerty vystrelit z ludi ak nie prave ohlasenim fake koncertu? kolko krat som sa ja tesil, ze si zatrtkam s cajou, no nerozisiel som sa s nou len preto, ze som odisiel s plnym pytlom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 13. Apríl , 2011, 21:16:00 » |
|
to akoze vazne chces vtipy o masovych hroboch deti, ci zrazeni autom porovnavat s ohlasenim fake koncertu nejakej blbej kapely? mozno si nevybrali najstastnejsi sposob, ale ja som sa napr vdaka tomu o nich dozvedel napr. a ako inak si ma agentura organizujuca koncerty vystrelit z ludi ak nie prave ohlasenim fake koncertu? kolko krat som sa ja tesil, ze si zatrtkam s cajou, no nerozisiel som sa s nou len preto, ze som odisiel s plnym pytlom napriklad ze by ohlasili zrusenie nejakeho koncertu, a potom ze to bol vtip ten koncert bude ... potom je to aj vtipne lebo clovek sa zlakne a potom mu odlahne .... naopak je to napicu lebo sa clovek najprv potesi a potom nasere a zostane nasraty, to je mozno ta vec ohladom toho marketingu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 13. Apríl , 2011, 21:22:19 » |
|
napriklad ze by ohlasili zrusenie nejakeho koncertu, a potom ze to bol vtip ten koncert bude ... potom je to aj vtipne lebo clovek sa zlakne a potom mu odlahne .... naopak je to napicu lebo sa clovek najprv potesi a potom nasere a zostane nasraty, to je mozno ta vec ohladom toho marketingu
hej, len potom sa to minie ucinku.. cielom marketingu, je dostat produkt do povedomia co najviac ludi. to prve je sice fajn, ale vedia o tom iba ti, co si kupili listok na koncert. v tom druhom pripade sa o tom dozvedia aj ludia co tu agenturu nepoznali. ci v tom mam mesuge? par ludi nasrali, no a? ked spravia dobry koncert, tak nan ludia pridu a mozno aj vdaka tomu vtipku pojde na ich koncert niekto, kto teraz picuje, ze si z neho vystrelili
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 13. Apríl , 2011, 21:57:33 » |
|
Ja by som len pre uplnost chcel dodat, ze Styrioci je vysadeny proti Foo Fighters a nema objektivny pohlad, kedze v kosickom tescu na zachodoch ho prefikol stary bezdomovec a akurat v radiu isiel Pretender
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
METALHAMMER
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 13. Apríl , 2011, 22:15:43 » |
|
ty co tam robis a ty si to vymyslel.......prave sa ti tu snazim vysvetlit ze marketing sa takto nerobi......vikur vravi dobre..alebo aj ine lepsie zarty sa daju vymyslet ..posluzi to rovnako a neublizi nikomu... naozaj keby dali zrusenie neakeho velkeho kncertu z dakeho zvlastneho dovodu... ze stinga uhrizol leguan do nohy..tak by sa toho mohli chytit aj media a mali by vacsi ohlas... a aj keby sa toho media nechitili.....tak tiez by to zaujalo len ludiktory sa zaujimaju o stinga.... ci myslis si ze za to ze to bolo FF tak sa to roznieslo po celom slovensku .. napisali si o tom a rychlo sa dozvedeli ludia ktorych zaujima FF... len aby som teraz seba pohladil aby som tu nebol za staru pannu.... vsetci ludia takto reagovali.. bolo to vidno aj na FB tejto spolocnosti....pani boli na svoj pocin taky hrdy ze vsetky komentare zmazali..... vidno ze sa za to vedia postavit.... proste ja vravim ze sa to takto nerobi.. ty vravis ze to bolo super... ok chod robit dade marketing (najlepsie do ticketone) a pochovaj tu spolocnost to pablo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 13. Apríl , 2011, 22:16:40 » |
|
kedze v kosickom tescu na zachodoch ho prefikol stary bezdomovec a akurat v radiu isiel Pretender najhorsie na tom celom bolo, ze nezaplatil metalhammer: marketing robit nepojdem, netvrdim, ze to bolo super, len mi pride detinske, ked sa niekto nad tym pozastavuje a rozculuje, hlavne, ked to bolo na 1.aprila. trosku nadhladu by nezaskodilo.
|
|
« Posledná zmena: 13. Apríl , 2011, 22:19:45 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 13. Apríl , 2011, 22:18:55 » |
|
no kazdopadne coskoro bude v bratislave koncert kapiel evergrey a kamelot a ako poznam EPG tak ohlasia ze to je zrusene.. s tym ze to nebude prvy april ani nahodou esteze nerobia stinga
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
METALHAMMER
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 13. Apríl , 2011, 22:27:23 » |
|
to styrioci
pridem ti detinsky?? a bez nadhladu??
vies ked das decku krabicu z ktorej nieco vyleti a sa zasmejete to je prvy april..... ked mu das na vianoce krabicu ze to je auto na dialkove co tak velmi chcel a budu tam noviny...tak to je kokotizmus
je smutne ze nechapes ten rozdiel....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 13. Apríl , 2011, 22:32:34 » |
|
aaale co, netreba sa hned tolko vzrusovat a uz vobec nie kvoli prvoaprilovym zartom.. s tym zartom prisla dana agentura, to riziko ze ich potom ludia prestanu brat vazne na seba zobrali proste, takze ked prisli s takym niecim urcite si dali dve a dve dokopy.. 10 ludi to rozosmialo, 10 to nasralo a 3 to stale este rozoberaju napriek tomu ze je uz 13teho aprila.. podla mna uz aj ti fanusikovia foo fighters co boli celi napichani a potom sa dozvedeli ze sa to nekona uz na to aj zabudli :D foo fighters nepocuvam, pozrel by som si to ale velmi rad, mozno sa toho dozijeme niekde na stadione raz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 13. Apríl , 2011, 22:39:34 » |
|
to styrioci
pridem ti detinsky?? a bez nadhladu??
vies ked das decku krabicu z ktorej nieco vyleti a sa zasmejete to je prvy april..... ked mu das na vianoce krabicu ze to je auto na dialkove co tak velmi chcel a budu tam noviny...tak to je kokotizmus
je smutne ze nechapes ten rozdiel....
ale kde..trochu prehanas nie? ja to vidim takto - bude koncert FF, nie p*čovina, robime si prdel. ale ked uz si sa o nas dozvedel, tak vedz, ze spravime ine zaujimave koncerty, ktore sa oplati pozriet. podla mna je smutne, ze nechapes pointu toho zartu, len sa zbytocne rozculujes. preto tam treba ten nadhlad a nie oznacovat ludi za kktov. ludia chcu skandaly, nasierat sa, nikoho nezaujima, ze Stinga kusla nejaka jasterica, ale urobit falosne halo okolo velkeho mena, to naserie (+zaujme) viac ludi. skodoradost najvacsia radost a spravidla sa obet nesmeje..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|