no offense, ale takto je to zo vsetkymi kecalkami. pozrel som sa zo srandy na stranku po 3 tyzdnoch tam pribudli 3ja
uzivatelia a 10 prispevkov z toho marian si napisal 8 sam. kde je tych 30 virtualnych gitaristov co to tuna pochvalilo ze ake je to super ? asi klika sa lahsie ako cvici na gitare
musicman, o com to zase hovoris? Kde pribudli 3ja???
Niekde nikto nepribudol. Na stránke
http://www.marianguitar.sk sa nedá zatiaľ prihlásiť a ani registrovať. Ak máš na mysli to vytvorene fórum, tak toto má a bude fungovať nie ako klasické diskusné fórum ale ako dodatkový blog pre rozšírenie tém o rôzne príklady a dovetky...
Samozrejme, kto chce, môže sa tam aj dotazovať a odpovedať, tomu sa nebráni...
1/ Stránky sú vo výstavbe a tak isto aj novo vytvorené blogy (rozširujúce témy) na tom fóre, ktoré ako znovu opakujem nebude riešiť klasické fórum (a možno časom aj áno)...
2/ Neviem, čo tu furt do mňa ryješ.. Čo tu furt vyhľadávaš nejakých gitaristov, čo tú stránku pochválili, pozri sa na You Tube do odkazov, prípadne si to prejdi poriadne celé, aj tak tam 50% veciam nebudeš rozumieť. Pozri sa poriadne kedy som tuto temu založil: 2011-04-06 Dnes je 18.4.2011 tak aké tri týždne? Nauč sa počíťať!
3/ Ja myslím, že tu nakoniec napíšeš, že tí ľudia, čo napísali, že sa im ten portál páči, že to som ja všetko multiplicitná registrácia, kľudle tomu verím. Zatial som podľa tohto 32 krát prihlásený na
www.gitaristi.sk paráda! Ja verím, že ti sem odpíšu, tí čo označili, že sa im ten web páči, je to na nich. A s tých 6-tich hlasov že "nepáči" viem presne ktoré dva komu patria...
4/ Ak nemáš čo po nedeliach na práci tvoja škoda a chyba, jedno konštruktívne od teba som nevidel a nepočul. Uj, veď keď by si nebodaj prišiel do svojho rodného mesta - dedinky, kľudne sa za mnou zastav, môžeme nielen pokecať s kecálkom, ale aj pohrať, sa ukážeš aj ty ako na tom si... Ser už na to, prosím ťa, áno...
5/ Ako to tu jeden člen fóra už napísal, topiť v lyžičke vody...