Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 00:34:15
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Krst albumu [sic] Selfsketch + Deep sense + Madcult + rust2dust- 9.4.2011 Randal  (Prečítané 5020 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #15 kedy: 07. Apríl , 2011, 23:10:24 »

co viem tak to nebolo vstupne neudavala kapela ( teda  intrepid) aspon co mi bubenik vravel
...
tesim sa na sobotu  Zdravíčko
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #16 kedy: 07. Apríl , 2011, 23:17:22 »

Tak potom Paranoid su paranoidni a boja sa o zisk, ktory vlastne pri takom vysokom vstupnom, nebude existovat.  Popiskujem si
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #17 kedy: 10. Apríl , 2011, 09:13:32 »

Super akcia vcera. Sic, aj rust2dust som videl prvykrat live a dobry pocit som mal z toho. Len skoda ze si chalani neupravili hlasitost zosilnovacov, nedalo sa tam rozpravat :)
A este tie spevy, hrozne to tam zanikalo, skoda ze zvukar mal viac roboty pri bare ako za mixom.
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #18 kedy: 10. Apríl , 2011, 09:36:16 »

jj, popici ! Semish sa konecne viac hybal na tom podiu.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 10. Apríl , 2011, 09:37:14 »

r2d praveze hrali tichsie nez ostatne kapely  :) jednoznacne naj zvuk vecera, tam neni o com moc..
inak prekvapila ma kapela madcult, vzdy ked to zacalo byt moc jednotvarne tak nabehla nejaka uplna chora pasaz co to pekne obzvlastnila, skoda toho spevu ale.. kazdopadne pre mna mal gitarista z madcultu najzrozumitelnejsi zvuk v ten vecer, VHT pitbull neojebesch  Bavím sa skvele
Zaznamenané

sevo
stály hosť

« Odpoveď #20 kedy: 10. Apríl , 2011, 09:42:01 »

Bolo ho dobre pocut, co mohlo byt aj tym ze basa sa tam frekvencne stracala a druha gitara ziadna co je skoda.
Zaznamenané

sa take už nerobí...
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #21 kedy: 10. Apríl , 2011, 09:43:51 »

r2d urcite neboli tichsie. boli vsak vcera najviac dobry Žmurk jedina kapela co to tam poriadne rozhybala a to boli posledni, o takom case kedy uz ludia bezne zvyknu skor odchadzat.

r2d sposobuje u ludi vasne. mne normalne v tom hluku zacala nadavat volaka nosata spata ze cezo mna nevidi  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2011, 09:46:15 od Locksmith » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #22 kedy: 10. Apríl , 2011, 10:46:45 »

r2d urcite neboli tichsie. boli vsak vcera najviac dobry Žmurk jedina kapela co to tam poriadne rozhybala a to boli posledni, o takom case kedy uz ludia bezne zvyknu skor odchadzat.

r2d sposobuje u ludi vasne. mne normalne v tom hluku zacala nadavat volaka nosata spata ze cezo mna nevidi  Bavím sa skvele

:), dakujeme :).
Dobra akcia vcera aj ked nas vykon rozhodne nebol stopercentny (predsa uz bola dost pokrocila hodina, asi uz aj alkoholu bolo dost popiteho a tak :) ).
Pre mna najlepsia kapela vecera bola [sic], velky pokrok spravili za poslednu dobu chlapci, dobru zvuk, dobre spevy (skoda ze trosku utopene, ale vraj to bolo naplno).
Madcult na to ze hraju len v trojici, tak slusny bordel vedia narobit :), zvuk toho VHT je sialeny buldozer :).
Deepsense klasika, tiez dobre, hlavne Tony je VYNIKAJUCI spevak a showman :).
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #23 kedy: 10. Apríl , 2011, 11:21:15 »

bola to skvela akcia, pekne to gradovalo  Na zdravie!
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
cubaka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 456

« Odpoveď #24 kedy: 10. Apríl , 2011, 11:34:24 »

vcerajsok super ... madcult som počul po prvý krát a jednoducho je to výborná kapela  Som metlak

Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #25 kedy: 10. Apríl , 2011, 11:50:22 »

dakujeme vsetkym zucastnenym ak kapelam za ucast, dufam ze sa pacilo  Na zdravie!
Zaznamenané

stoka!
sevo
stály hosť

« Odpoveď #26 kedy: 10. Apríl , 2011, 11:56:46 »

dakujeme vsetkym zucastnenym ak kapelam za ucast, dufam ze sa pacilo  Na zdravie!

V pohode, len ked si venoval nejake songy tak jeden si mohol aj stevinovi, minimalne za spolupracu na cd Bavím sa skvele
Zaznamenané

sa take už nerobí...
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #27 kedy: 10. Apríl , 2011, 12:06:01 »

Vsetci mali strasne nahlas gitary, na Rust2dust som uz mal problem kvoli tomu hluku vydrzat, inak super.
Zaznamenané

caparison
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 83

« Odpoveď #28 kedy: 10. Apríl , 2011, 14:27:40 »

Nadmieru vydarená akcia. Škoda občas tých slabších spevov a prehulených gitár. U mňa spokojnosť. Diky za zážitok a CD  Som metlak
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #29 kedy: 10. Apríl , 2011, 16:21:59 »

Super akcia, dakujem panom za dobru muziku, vsetko bolo ok az na to, ze zvukar by si zasluzil po prstoch hlavne za spev.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 22 otázok.