Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
26. November , 2024, 04:38:51
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GABI G (Obluda - BA) 6.5. 2011  (Prečítané 8921 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
proton
pravidelný návštevník
Príspevkov: 339

« Odpoveď #15 kedy: 06. Máj , 2011, 12:36:37 »

No ja zemrem  Bavím sa skvele na muzikantskom fore sa dohaduju gitaristi ci ma zmysel ist na koncert internetovej bublinky  Bavím sa skvele
Teraz neviem ci je smiesnejsi ten kto sa nad tym vobec pozastavuje, ze kolko ludi pride a je z toho pohorseny (tento koncert pridu ludia a ked to zacne byt nuda co bude po prvej akcii uz nepride nikto), alebo ten co to obranuje ze je to aspon zaujimave  Bravooo Su kapely, dobre, zle, vyjebane, selijake... a na niektore chodia ludia na niektore/vacsinu nie a to je cele. Zase  tu vznika intelektualna debata o hovne  Pomoooc!
Bavím sa skvele
Zaznamenané

the hourglass is never right side up...
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #16 kedy: 06. Máj , 2011, 18:24:09 »

To sú už ľudia ozaj j*ebnutí? :-D 230? :-D viem, že aj luštěla vypredala v čechách matrix... (...)
Poznam ludi, co tam cestovali 100vky kilometrov Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #17 kedy: 06. Máj , 2011, 20:39:20 »

Tak myslím, že zopár naozaj kvalitných a originálnych kapiel sa tu nájde...
Tento chlapec nie je zaujímavý ničím podľa mňa...keby som na tom koncerte bol, tak mi je trápne aj zaňho a neviem či je to ten pocit, ktorý chcem mať keď idem na koncert...skôr by to asi malo byť ventilovanie pocitov, energie, príjmanie myšlienok, emócii, v extrémnejších príkladoch pocit katarzie...

dopit - predaj neojebes proste :) tak to zial je
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 06. Máj , 2011, 20:47:45 »

dopit - predaj neojebes proste :) tak to zial je
dopit to je foter toho hokejistu dopitu?
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #19 kedy: 06. Máj , 2011, 20:50:32 »

ludia sa chcu bavit a nie pozerat na utrpnych nedocenenych umelcov. treba si uvedomit ze na koncert sa ide z podobnych pohnutok ako do cirkusu. aj tam sa chodi na klauna a pukance. nie na cvicene slony   Žmurk
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 06. Máj , 2011, 21:39:07 »

ludia sa chcu bavit a nie pozerat na utrpnych nedocenenych umelcov. treba si uvedomit ze na koncert sa ide z podobnych pohnutok ako do cirkusu. aj tam sa chodi na klauna a pukance. nie na cvicene slony   Žmurk
Nejak to vidis zjednodusene  ha ha ha
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #21 kedy: 06. Máj , 2011, 21:57:25 »

tak ono su kulturne podujatia zamerane na primitivnu zabavu (ako je aj GABI-G) a potom su kulturne podujatia zamerane na kvalitny zazitok, o ktorom ak ale nevie dostatok ludi resp nema velku fanusikovsku zakladnu, tak mava zial horsiu navstevnost nez ten spoteny cirkus :) a velakrat je to prave o tom ze 99% ludi nevie o danej kapele..

ked dojdem u nas na bezny koncert v notoricky znamom klube tak tam vidam vacsinou tie iste tvare lokalpatriotov, vacsina z nich uz je pri prvej kapele najebana takze tam vlastne ani nejde kvoli hudbe vsakze ale skor sa vyblbnut v piatok vecer, potom je tam par jednotlivcov, ktori danu kapelu v danom zanri nedokazu uchopit lebo su zas triezvi ale vobec take nepocuvaju a lebo  tomu nerozumeju, no a potom su tam zas ti, ktori tomu rozumeju az prilis takze koniec koncov tam je tak 20 ludi :D

jediny sposob ako mat vzdy na koncerte ludi je najst si vlastnych roadies a furt ich tam vlacit- (ten dead space ci deep sense co teraz bol.. tam doslo 80% z oravy, lebo proste udalost tak sli )
osiris tuto z fora vam povie ako sa to robi, kedze hra v janesession. oni si vychovali vlastnych fans, takze aj ked hraju v DK Luky pred 15 ludmi, tak 10 z tych ludi tam vzdy budu a to je lepsie nez nula..  treba byt proste despota.. nakazat kamaratom ze maju dojst lebo sa zrusia diplomaticke vztahy, spammovat FB (jak napr evergrey momentalne, neskutocna interakcia s fanusikmi od novej zostavy, aj ked ta kapela stoji uz asi za holu belu) a byt trpezlivy.. a hlavne sledovat ako reaguju fanusikovia na songy, niekedy je menej viac.. preto ked tam dojdu pseudoumelci a zacnu robit umenie tak sa to zvykne dole pretriedit a ked sa spusti trrrrrr punk tak su zas nazad :D

a hlavne -ludia maju v pici ktora kapela cvici a ktora necvici (myslim tym velmi cvici, lebo kazda by mala byt aspon zohrata vsakze)  lebo hudba neni o sportovych vykonoch ale o pocite a ked proste hra niekto hudbu postavenu na tom ze sa tam vela deje ale bez pocitu tak si to najde menej ludi asi (vramci zanrovej vyhranenosti samozrejme) .. pici mudry som jak radio
« Posledná zmena: 06. Máj , 2011, 22:01:25 od kaolko » Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #22 kedy: 06. Máj , 2011, 22:07:26 »

karol, este tak aplikovat vsetky poznatky do praxe  ha ha ha
Zaznamenané

stoka!
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #23 kedy: 06. Máj , 2011, 22:21:13 »

lebo hudba neni o sportovych vykonoch ale o pocite a ked proste hra niekto hudbu postavenu na tom ze sa tam vela deje ale bez pocitu tak si to najde menej ludi asi

Ani Stefan by to nenapisal krajsie Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
yeah
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 06. Máj , 2011, 22:28:27 »

Uz ked ideme do anál iz tak zase zalezi co chces... ked hravas jeden koncert za 2 mesiace tak jasne, rowdies ti pridu. Ale ked by si chcel urobit turne 10 klubov celoplosne, tak to moze skoncit nepekne  :)
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #25 kedy: 07. Máj , 2011, 00:02:18 »

Uz ked ideme do anál iz tak zase zalezi co chces... ked hravas jeden koncert za 2 mesiace tak jasne, rowdies ti pridu. Ale ked by si chcel urobit turne 10 klubov celoplosne, tak to moze skoncit nepekne  :)

Hej teraz si to zažívam na vlastnej koži,...na druhej strane to má výhodu, že ten rok prežiješ s tým že investuješ pomaly aj do cesty, ale aspoň ťa tých 10 ľudí v nečakanom meste vidí, a možno vedia byť aj spokojní :-D

ty si asi nikdy nebol napr. v národnom divadle, že? :-D

a hlavne -ludia maju v pici ktora kapela cvici a ktora necvici (myslim tym velmi cvici, lebo kazda by mala byt aspon zohrata vsakze)  lebo hudba neni o sportovych vykonoch ale o pocite a kedproste hra niekto hudbu postavenu na tom ze sa tam vela deje ale bez pocitu tak si to najde menej ludi asi (vramci zanrovej vyhranenosti samozrejme) .. pici mudry som jak radio

to s tym cvicenim som myslel skor tak, ze niekto investuje svoj cas (ktory priznajme si to je kuevsky drahy) do toho, s tym ze to chce zdokonalovat a priviest do urciteho stadia...kdezto gabi-g si sadne urobí to úplne strašne a myslí, že to robí dobre a všetci mu ešte tlieskajú, resp. prídu na jeho koncert...nejde ani tak o to, že sa idú zasmiať alebo čo, ide mi skôr o ten princíp...poviem príklad. Keď sa deje napr u nás (Hlohovec, Leopoldov..) nejaká akcia kde je nedaj bože vstupné, tak všetci nariekajú, že za to si môžem kúpiť tri pivá, aj keď by ich tá hudba eventuálne zaujímala. No keď v tom istom klube bol jožko jigga jigga suchý a Mokrá čiara koncert tak to tam bolo narvané do prasknutia a všetci na parkete... teraz nechcem vyznieť ako nejaký zatrpklák...ale mne pri tom proste zostáva rozum stáť..už mi začína to čo sa tu deje (gabi-g, afrodias, luštěla, stevino179) pripomínať ten film absurdistán...
zachvíľu z nás skutočne budú zdegenerované opice...
a akákoľvek forma kvalitnej hudobnej výpovede bude partizánskym bojom...
ale už mi drbe z toho finančného účta idem radšej spať :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #26 kedy: 07. Máj , 2011, 00:18:23 »

vsak gabi-g si tiez mysli ze to robi kvalitne, mozno o tvojom si mysli ze je p*čovina Popiskujem si
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #27 kedy: 07. Máj , 2011, 01:06:58 »

a preto to najlepsie riesia ti co nic nerobia...asi to tak zacnem robit aj ja :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
yeah
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 07. Máj , 2011, 01:27:48 »

No keď v tom istom klube bol jožko jigga jigga suchý a Mokrá čiara koncert tak to tam bolo narvané do prasknutia
To je nejaky iny hlbsi sociologicky jav, lebo to neni len v hudbe... to je presne dovod, preco ludia pozeraju Martinku z Turca a nepozru si radsej dobry film/serial. Z toho isteho dovodu tak radi sleduju hviezdnu rotu v superstar. Je to fakt len preto, lebo je to "sranda"? Tazko povedat, ale je to zaujimavy fenomen (nech ti nejebe). V istych momentoch upodozrievam ludi z fetise, ze svoju priemernost sa snazia vytlacat z hlavy podpriemernostou druhych, klasicka uchylka. Ale potom si poviem, ze vsak a mozno je to fakt len sranda. Aj ked je pozoruhodne, ze preco prave tento druh humoru je tak preferovany.
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #29 kedy: 07. Máj , 2011, 14:48:12 »

ty si asi nikdy nebol napr. v národnom divadle, že? :-D

nie. ty si tu jediny vzdelanec  Bavím sa skvele ja si osupem banan a idem sa dalej hupat.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 21 otázok.