Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 19:26:36
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: aparat Stevina  (Prečítané 49783 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #30 kedy: 24. Jún , 2011, 13:05:09 »

ok dík pekný víkend
Zaznamenané
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #31 kedy: 24. Jún , 2011, 15:53:01 »

jasne, tak uz rozumiem. ten roland je na 120VAC, cize na americku siet, takze to co mas ty, to hrdzave, to by som zahodil hned, lebo chytis este tetanus a kupil by som ...
Rozhodne by som nekupoval nové trafo kvôli tetanu  Nezahrávaj sa
Ak to trafo funguje, vôbec nejaká povrchová hrdza nevadí. Ale ak nechceš vláčiť váhu trafa dvakrát, daj si navinúť trafo do komba, treba zistiť, aké má mať výstupné napätia, a primárne bude európskych 230 V. Keďže je to kombo, môže mať aj iný rozmer a nemusí byť na chassis zosilňovača, ale hocikde za reprákom.
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 24. Jún , 2011, 16:17:35 »

Andrej dačo pravdy na tom bude . Včera sme to mali v skúšobni a hra to absolútne bez chyby aj pri vyšších hlasitostiach a razantnejšej hre trafo sa nehrialo . Na druhej strane ma zaujíma ake tam ma bit a kolko stojí ak to nebude velka položka možno by to stalo za výmenu . každopádne dnu som sa ešte nepozeral - ale chystám sa a potom budem informovat . vyzera že by bolo najlepšie vymenit povodne trafo hlavne ak je mimo plošák - ak som to dobre pochopil .
každopádne vdaka aj Mariovi za ochotu a ak zostí ake by tam malo íst a čo by to stalo budem len rád
Ps: navyše už trocha zvažujem aj predaj lebo sa mi črtá dalšia velmi zaujímava vec a nemam loove , a hlavne je to na gitaru  tak ešte si to nechám prejst hlavou - aby som raz nelutoval . basak zo skušoni hra na acustic image clarus a bedne peavi + ashton - takže celkom seriozny aparat ale tento Roland mal lepší zvuk a o dost
Zaznamenané
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #33 kedy: 24. Jún , 2011, 16:20:39 »

Andrej dačo pravdy na tom bude . Včera sme to mali v skúšobni a hra to absolútne bez chyby aj pri vyšších hlasitostiach a razantnejšej hre trafo sa nehrialo . Na druhej strane ma zaujíma ake tam ma bit a kolko stojí
Našiel som schému, trafo má cca 2 x 40 Voltov, možno by stačilo http://www.gme.sk/sk/tr-t300-2x36v-p610-890.html
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #34 kedy: 24. Jún , 2011, 16:24:07 »

Prípadne si to daj mrknúť nejakému elektronikovi,niekedy sa tie trafá dali zapojiť aj na 220-240volt.
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 24. Jún , 2011, 19:02:07 »

uf to su všetko super info ale mal by som na to mat aspon minimalne znalosti elektriky a to nema ani nahodou ...napr. dneska som sa 2hodiny paral s tým ako zapojit dod na adapter kedže ma opačnu polaritu ako boss a skoro ma jblo ked po dvoch hodinách to bolo zapojene zle ale naštastie dod vydržalo a už to ide . Nemáte nejakého typa na niekoho v okolí Vk som schopný sadnut do auta a príst v okruhu nejakých 50km hockam . dík
keby sa to dalo zapojit na 22o to bybolo super , však to robili v japan a tam maju siet ako u nas v eu - ale to je len domnienka
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #36 kedy: 24. Jún , 2011, 20:57:21 »

....ten Clarus musí byť celkom sranda vec, akurát ma na tom zaráža že je to HiFi, už class D tranďáky mi vadia a v tom musí byť tak uprataný ten zvuk, až je to nepekné....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
stevino179
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 24. Jún , 2011, 21:00:10 »

on je postavený tak aby minimalne skresloval tam sa ukaže ako hra nastroj , používaju ho na kontrabas často , sme to kupovali od kamoša s BB ale ten teraz prešiel na Bergantino aktívne bedne a zvuk si robí na preampe žiadne ine efkety nepoužíva
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 24. Jún , 2011, 21:04:05 »

tak som sa dotrapil pri prechode s multakou na krabky a toto je zataial posledna verzia pedalboardu , idem to akurát zajtra odskušat na chatu , dačo nahrame potom dam ukažky

* pedalboardň.JPG (911.6 KB, 1600x1200 - prehliadnuté 434 krát.)
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #39 kedy: 26. Jún , 2011, 08:37:44 »

ja som radil to trafo prevodove kvoli tomu, aby bola zachovana originalita aparatu, pre nic ine. samozrejme, ze sa da navinut aj na 230VAC...

a neviem, to trafo, co tam je absolutne nebudi dojem doverihodnosti, tam moze ist aj o izolacie prachnive a pod. a kedze je hrdzave, tak asi nebolo v dobrom prostredi, takze preto by som ho radsej dal prec stade
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #40 kedy: 19. August , 2013, 08:13:58 »

takže akurát teraz v tomto čase sa nakladá do kamiónu TOTO http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=778982&page=1&kategorie=0&nabpop=vse&region=&ins=25&order=datum  teším sa ako male dieta na vianoce , partrige trafa  konečne adekvátna náhrada za Simms len lacnejšie na údržbu menej lamp viac skreslenia a k tomu tento skresľovaťč http://www.effectsdatabase.com/model/weehbo/dirtyking s výrobným číslom 34 /tod môj vek / pred to len  Jen mister Wah  a hádam už konečne budem spokojný - z tadeto za mojich finančných okolností a vzhľadom k československemu bazár trhu sa už ťažko da niekam hýbať                      - tak už len dufat že kliip prežije okružnú cestu europov pokiaľ sa dostane do Vk
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #41 kedy: 19. August , 2013, 08:23:36 »

to laney ak je to to co si myslim, tak to bude hrat super..
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #42 kedy: 19. August , 2013, 08:26:18 »

aj ja si myslím , duuufam   Na zdravie!
Zaznamenané
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #43 kedy: 19. August , 2013, 08:29:21 »

inak Sabbati ficali najma na serii "Supergroup" ale aj toto moze hrat fajn i ked tiez si myslim ze to bude hucat jak krava kym to nabehne na drive  :)
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 19. August , 2013, 08:30:55 »

udajne na tom nahrával sabath blady sabath a aj nejaké songy s najnovšieho albumu , ak  to myslíš s tým hučaním - ma si dat na niečo pozor
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 23 otázok.