Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 14:46:26
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: aparat Stevina  (Prečítané 49775 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #60 kedy: 19. August , 2013, 09:56:53 »

hm aj to je možne , ale ako som písal chcem z toho crunch a kreslit cez Wehboo , hm ale keby sa našiel odbornik možno by stal za modnutie ,inak k tomu peavy clasic až som bol prekvapený ako to hralo aj skreslenie všetko to malo mal som ešte tu staršiu verziu a fakt paráda pekne čitateľne lepšie ako MOfo - niekde spomínali že sa to ale kazi že tam niečo prepiekli neviem každopádne už je to v pase idem zase k EL34 kam 
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #61 kedy: 19. August , 2013, 09:57:57 »

Henten Klipp vie kreslit slusne, az tak nejako fuzzovito. Poznam ho celkom, je to ok zosik, ale bohuzial nie je to Supergroup. Preto su aj velmi lacne.  :)

Podla teba je vela skreslenia uz ked tam nieco chrchle  Bavím sa skvele  Hral som na to a do skreslenia sa to moc nebralo, teda ak myslime skreslenie ako napr. 1987.
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #62 kedy: 19. August , 2013, 10:04:26 »

Podla teba je vela skreslenia uz ked tam nieco chrchle  Bavím sa skvele  Hral som na to a do skreslenia sa to moc nebralo, teda ak myslime skreslenie ako napr. 1987.

niečo takéto v primare chcem z toho tahat a na to drive , je tam treba prepojit tie kanály aby to kreslilo , ja nefajčím tak chrchle nepoznám ale ako viem zvyknú sa tahat ráno z paty  Bavím sa skvele
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #63 kedy: 19. August , 2013, 10:07:09 »

Kludne to moze byt modnute, lebo ten na ktory som hral nekreslil vobec takto.
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #64 kedy: 19. August , 2013, 10:14:10 »

Kludne to moze byt modnute, lebo ten na ktory som hral nekreslil vobec takto.
tamto je modnute.
takto hral modnuty kus od Brda, ktory som predal na ebayi.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
stevino179
Hosť
« Odpoveď #65 kedy: 19. August , 2013, 10:14:20 »

tak je to možne na takom základe sa da modovat jedna radost ale najradšej by som to nechal v pôvodnom stave max kondiky pomenit
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #66 kedy: 19. August , 2013, 10:51:24 »

kúp si k tomu screamer od Janka a bude to v pohode
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
stevino179
Hosť
« Odpoveď #67 kedy: 19. August , 2013, 11:00:09 »

hm aj to je možne , uvidím ako zaberie dirty king čakám od tej krabice vela , inak pozná to niekto efekty weehbo
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #68 kedy: 19. August , 2013, 11:13:30 »

Podla teba je vela skreslenia uz ked tam nieco chrchle  Bavím sa skvele  Hral som na to a do skreslenia sa to moc nebralo, teda ak myslime skreslenie ako napr. 1987.

To bolo inak zrejme tym, ze sa jednalo o ten modnuty od Brda, ktory predal Roberto (som zabudol, ze bol modnuty). Inak stare Supergroup kreslia slusne, v klude na urovni plexin.
« Posledná zmena: 19. August , 2013, 11:15:45 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #69 kedy: 19. August , 2013, 11:27:14 »

Zdravíčko
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #70 kedy: 19. August , 2013, 12:32:17 »

nemodnuty laney klipp by som nebral, lebo to kresli diodami a hra nafigu. ten co modol brdo za par supek hral super, akurat musel mat 6L6tky. Laney Supergroup je viac ostara ako zaujimavy aparat, ved sa to aj nazyvalo marshall chudobnych. Stano tu z fora ho mal, to skreslenie je dost take tvrde, plus Iommi pouzival treble booster.

ps: s treble boostrom hra vsetko, len ta hlasitost.

@stevino, weehbo poznam, tie nove pedale su celkom fajn. zvazoval som plexidrive vs plexitone - ale kedze sa da kupit plexitone za 150, tak nieje o com.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #71 kedy: 19. August , 2013, 12:40:41 »

Laney Supergroup je viac ostara ako zaujimavy aparat, ved sa to aj nazyvalo marshall chudobnych. Stano tu z fora ho mal, to skreslenie je dost take tvrde, plus Iommi pouzival treble booster.

Co Ti ja viem, kopa kapiel to pouzivala a dostanes z toho zvuk plexin uplne bez problemov, plus to ma lepsi cisty zvuk ako Marshalle. Dost mi pripominaju zvukovo povodne Orange Matamp. Akurat ich bolo vyrobenych velmi malo, tak su pomerne nezname.

Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #72 kedy: 19. August , 2013, 12:47:37 »

nemodnuty laney klipp by som nebral, lebo to kresli diodami a hra nafigu. ten co modol brdo za par supek hral super, akurat musel mat 6L6tky. Laney Supergroup je viac ostara ako zaujimavy aparat, ved sa to aj nazyvalo marshall chudobnych. Stano tu z fora ho mal, to skreslenie je dost take tvrde, plus Iommi pouzival treble booster.

ps: s treble boostrom hra vsetko, len ta hlasitost.

@stevino, weehbo poznam, tie nove pedale su celkom fajn. zvazoval som plexidrive vs plexitone - ale kedze sa da kupit plexitone za 150, tak nieje o com.

dik za info k zvuku sa vyjadrím ked odskúšam ale s tým Marshal pre chudobných to na mňa sedí ,  mne stačí čo mi onom napísal byvaly majitel kamoš s Prahy ktorý do toho vidí celkom dost , len to trocha nechápem jeden píše že Brdov mod vôbec nekreslil Ty píšeš že bez modu to nehra , jeden píše že supergrop je top Leny Ty píšeš že je oštara , všetko je to asi o vkuse , a hlavne ako si prišiel na to že to kreslí diodami mne to znie aspn z ukažok ako echt lampovy drive , a ešte jedna vec ja by som nevzal modnutý lebo to chcem mat v pôvodnom stave /už len kvoli cene/  takým moderov je mrte ale mne skôr vyznejú ako przniči
« Posledná zmena: 19. August , 2013, 12:48:36 od stevino179 » Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #73 kedy: 19. August , 2013, 12:50:51 »

Ak je tak jak Progi píše budem najsam fasa happy boy in the world - lebo vo to mi go    Bravooo
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #74 kedy: 19. August , 2013, 13:05:14 »

no, ja mozem akurat dat na svoje skusenosti. nic proti branikovi, ale ja som na kazdom z aparatov hral (aj v kapele) a hlasitostne bez brzdy je vytoceny marshall 1987x, superlead, klipp, supergroups atd nepouzitelny, pokial nehras v obrovskej skusobni. Dokonca som to skusal aj do 1x12 repra - moc to nepomohlo.

ad marshall pre chudobnych - ak mas rad zvuk marshallu, tak aj takpri nom skoncis. Nema zmysel nahradzat to blbostami
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.037 sekund, 23 otázok.