styrioci
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 19. August , 2011, 10:43:33 » |
|
ked ich nepotopili minulorocne napicu nepouzitelne ceny, tak snad uz vydrzia no neviem neviem, ci mesa s ktorou mal andy timmons najhorsi zvuk aky sme kedy poculi, alebo tenko hrajuca ibaneza to zachrania
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 19. August , 2011, 10:47:18 » |
|
no neviem neviem, ci mesa s ktorou mal andy timmons najhorsi zvuk aky sme kedy poculi...
vidis to, aj som zabudol... ze sa sem nepridu vzdy vopred poradit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 19. August , 2011, 10:48:42 » |
|
vidis to, aj som zabudol... ze sa sem nepridu vzdy vopred poradit Preboha len to nie , to by boli medzi cenami take obludnosti ako Telecaster a Hiwatt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 19. August , 2011, 10:56:01 » |
|
Mala by sa zalozit aj Negitariada. Tam by sa hlasili ti, ktori nejdu na Gitariadu a tiez by mali svoje ceny, ktore by patricne ofrflali Mohla by z toho vzniknut celkom pekna bizarna tradicia Sutazilo by sa kto najviac... neviem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 19. August , 2011, 12:32:45 » |
|
Preboha len to nie , to by boli medzi cenami take obludnosti ako Telecaster a Hiwatt Alebo otrieskane sedmicky z japonskych posteli. 2styrioci: Ten TransAntlantic je super, len ten Timmons to nema v prstoch. Stiletto mu hra samo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 19. August , 2011, 12:36:22 » |
|
Stiletto mu hra samo.
urcite to ma custom upravene od nejakeho Steva z Upper Downer village
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 22. August , 2011, 00:52:30 » |
|
A kategoriu grindcore stale nespravili? no nic, tak budem aspon ohovarat sutaziacich ked si uz nezahram :-D :-D Alebo bola by celkom sranda keby na gitariáde bola disciplína "klávesy" :-D :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 24. August , 2011, 12:28:49 » |
|
pisal som s Atym a podporil ma! ....tak to máš v cajku ....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 24. August , 2011, 12:58:08 » |
|
A ja uz viem kto bude v porote mémé pisal som s Atym a podporil ma! Vraj ma kazdy sancu vsetko sa ukaze na podiu.... jasne, ze podpori kazdeho zaujemcu a nepovie mu rovno, ze ty na to nemas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 24. August , 2011, 13:25:06 » |
|
Aj ja si hovorim kazdy rok ze sa prihlasim a podobne nehovorim ze sa nesnazim ale ked som sa ocitol na skuske Persona Grata tak som ostal v šoku ze viem v podstate holy kok na tu sutaz musi ist uz "kytarista" s velkym K edit: aj som skoro zabudl doplnit.... znalci vědí
|
|
« Posledná zmena: 24. August , 2011, 13:26:56 od Yugi00 »
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 24. August , 2011, 13:33:46 » |
|
A ja uz viem kto bude v porote mémé pisal som s Atym a podporil ma! Vraj ma kazdy sancu vsetko sa ukaze na podiu.... tu je porota vypísaná: http://www.gitariada.sk/porota.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 24. August , 2011, 13:34:12 » |
|
Ako som pocul tam sa nehodnoti len rychlost a technika... ale feeling a praca s tonom a taketo veci... a minuly rok bolo vraj vela gitaristov s velkym K a na podiu zhoreli jak sviecka...
prave nato sa spoliehaju vacsinou tí gitaristi co zahraju 3 prebendovane tony cez 3 minuty v pentatonike a myslia si ze maju ton aj feeling... ja som nikde nespominal ze treba rychlost ale treba vediet hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 24. August , 2011, 13:39:15 » |
|
prave nato sa spoliehaju vacsinou tí gitaristi co zahraju 3 prebendovane tony cez 3 minuty v pentatonike a myslia si ze maju ton aj feeling... ja som nikde nespominal ze treba rychlost ale treba vediet hrat presne tak, treba vedieť hrať. Je jedno, či rýchlo alebo pomaly. Feeling a tón musí byť vždy, technika je dôležitá k tomu, čo sa hrá a rýchlosť nieje podstatná. Len vtedy, keď chce niekto hrať aj naozaj rýchle postupy alebo skladby. Dugo, ty by si tiež okolo toho mohol menej rozprávať a viac sa prezentovať práve hraním.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 24. August , 2011, 14:06:46 » |
|
mozno to bude zniet ako rípanie ale proste mi to neda Machael Angelo Batio mal proste pravdu... to ze speed sucks hovoria len ludia co nevedia hrat rychlo A potom sa kazdy schovava za bluesove styly kde sa snazi zamaskovat svoju lajbavu techniku... sorrac ak som nekoho urazil ale vyslo to zo mna :D píííís
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 24. August , 2011, 14:07:11 » |
|
Jezis Pitu sak cekni moj channel: www.youtube.com/dugo22 a inak vsetko toto som daval do kapelnej temy The Rivo Thrill Band.... Mame tam nahrate 4 covery len tak z pleziru a nieco co som sam nahraval na akustikach... tie live si nevsimaj... a spolu mame uz 11 skladieb len to stale trenujeme nech je to dobre a potom to nahrame cele... dockaj casu jak hus klasu, my sa nikam neponahlame... počul som nejaké tvoje ukážky z poslednej doby..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|