joey
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 12. Október , 2011, 20:10:52 » |
|
mne sa najviac paci ta TS9na, ale to len preto ze som velky fanusik tohoto pedalu. niekomu to pride ze zabija zvuk, no mne to prave dodava to prave "nosove"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 12. Október , 2011, 20:18:47 » |
|
keby to tu čital niekto nezasväteny tak si pomysli že sme všetci jebli na hlavu, 8 minut a furt to iste a nasledne sa to bude na niekolkych stranach rozoberať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 12. Október , 2011, 20:25:16 » |
|
keby to tu čital niekto nezasväteny tak si pomysli že sme všetci jebli na hlavu, 8 minut a furt to iste a nasledne sa to bude na niekolkych stranach rozoberať Presne to povedala, zena ked som to pustal hlasnejsie. Pepa pig to zachranil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 12. Október , 2011, 20:27:41 » |
|
a v dalsom dieli budeme porovnavat vonu timmonsa a vonu malmsteena..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
misofg
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 12. Október , 2011, 22:13:54 » |
|
super test..díky Majo...presne ukazuje jednu vec, že je to dosť jedno, hlavný je základ toho zvuku a to nakopnutie dodáva rôzne farby ale rozdiely sú minimálne..dovolím si tvrdiť že pri kapelovej teplote počuteľné len netopiermi... presne tak. cista pravda v realnom kapelnom hrani to nerozozna nik. ale keby sa vymenil gitarista tak by to bolo pocut ovela viac a to na hocijakej krabicke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 12. Október , 2011, 22:35:21 » |
|
vdaka tomuto krasnemu testu som prisiel na to ze mi asi ziadny tubescreamer netreba ..skor lepsie hrat
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 12. Október , 2011, 22:42:24 » |
|
Som hrdy ze mozem mat jankov Ts normalne sa vyrovna aj o dost drahsim znackam a dokonca znie aj lepsie ako niektore. Podla mojho vkusu asi aj najlepsie s Maxonom dokopy... ale to je iba moj nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
pidri
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 13. Október , 2011, 08:29:46 » |
|
na singloch sa mi najviac páčil ibaňez a na humbuckeroch jankov screamer. a ten noise test je skvelý nápad, pri tých relatívne malých rozdieloch vo zvuku môže práve toto hrať rolu pri rozhodovaní
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 13. Október , 2011, 08:43:19 » |
|
pekny testik.. inac vdaka tomu noise testu sa stal v kategorii pomer cena/vykon jednoznacny vitaz jankov ts
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 14. Október , 2011, 23:36:01 » |
|
jasne ze jankov je najlepsi .. ale ne - mne sa nelubilo to biele, to cervene, ani oba Bossy. vsetky ostatne hrali vyborne. jankov znel vzdy seriozne, ale v kazdom type ukazky sa mi niektory z ostatnych lubil viac, ale velmi minimalne rozdiely to fakt boli (okrem tych 4-och, ktore podla mna miesto stucnenia stensovali). v poklepkavacom teste tusim jankov suverejne zvitazil, to jo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 24. November , 2011, 16:44:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 24. November , 2011, 16:53:17 » |
|
Nemam v robote repraky, ale vyzera to byt zaujimave. Doma popocuvam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 24. November , 2011, 18:35:02 » |
|
mne z toho testu najviac sedel maxon a jtamps... ten jt mi prisiel najviac "tight" co sa mi velmi lubi no a este fulldrive super, ts9vina slabota a bossy uplny hnoj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
georgik
|
|
« Odpoveď #118 kedy: 24. November , 2011, 18:50:21 » |
|
Inac, taka otazka, ako pouzivate s screamer, lebo ja som to skusal s 5150 II bolo to fajn,ale mal som pocit, ze to nejak stesnsuje, ked som mal tone vstrede, tak sa mi to zdalo nanic tak som to dal na 9hodinu , malo by sa to davat na 12tu nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER Feat. Planet Waves cables. MASAKER
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #119 kedy: 24. November , 2011, 19:00:44 » |
|
Inac, taka otazka, ako pouzivate s screamer, lebo ja som to skusal s 5150 II bolo to fajn,ale mal som pocit, ze to nejak stesnsuje, ked som mal tone vstrede, tak sa mi to zdalo nanic tak som to dal na 9hodinu , malo by sa to davat na 12tu nie?
podla chuti, ja mam gain na min, level 3-4 hodiny a tone 1-2 hodiny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|