rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 14. November , 2011, 23:26:01 » |
|
a neni to tym, ze ten r2d ma nejake ocakavania, kalkuluje a dufa, ze sa nieco stane ? a ze to na tej hudbe pocut ? ono by to bolo pochopitelne po tolkych rokoch hrania. lenze... priznavam - pocul som to z rychlika. kedze ma to nebavilo, viac som sa o to nezaujimal. rumburax som mal celkom rad, bol som na viacerych koncertoch, zvacsa ma bavili a mal som aj oblubene pesnicky... ale mozno len starecky davam, ako stare bolo lepsie a pritom mi nedochadza, ze to tak nie je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 14. November , 2011, 23:31:37 » |
|
rasto a nie si ty tak trochu naivny vzhladom na svoj vek, ked si myslis ze chalani (v tvojom veku) maju nejake prehnane ocakavania, a ze dokonca preto kalkuluju? ci?
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 14. November , 2011, 23:36:54 » |
|
rasto a nie si ty tak trochu naivny vzhladom na svoj vek, ked si myslis ze chalani (v tvojom veku) maju nejake prehnane ocakavania, a ze dokonca preto kalkuluju? ci?
nic si nemyslim. dal som otazku do vetra. hudba r2d mi (aj ked z rychlika - sorry ) prisla ako kalkul, ze co asi ano a co radsej nie. rumburax mi prisli, ze sa nesrali a hrali. samozrejme je mi to uplne jedno ako moze byt hocikomu uplne jedno moj nazor. ozaj - minule si na spyrosa vebehol, teraz tu mna spovedas... nieco zle som ? ci ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 14. November , 2011, 23:39:25 » |
|
sorry ze som sa ta nieco spytal. len ty sa mozes pytat a nedostavat odpovede ci ako? to sa uz fakt nemozem nic spytat? spravil som nieco zle tou otazkou alebo som sa nieco zle spytal? tym co si napisal si ocakaval ze nik nic nenapise, pripadne sa ta na nic nespyta?
ja som vybehol na spyrosa? prosim?
|
|
« Posledná zmena: 14. November , 2011, 23:44:20 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 14. November , 2011, 23:45:13 » |
|
nic si nemyslim. dal som otazku do vetra. hudba r2d mi (aj ked z rychlika - sorry ) prisla ako kalkul, ze co asi ano a co radsej nie. rumburax mi prisli, ze sa nesrali a hrali. samozrejme je mi to uplne jedno ako moze byt hocikomu uplne jedno moj nazor. ozaj - minule si na spyrosa vebehol, teraz tu mna spovedas... nieco zle som ? ci ? Neviem ze co je to kalkul , ze akoze sme to vypocitali ze takato postupnost akordov by sa mohla dobre predavat , alebo co? Myslim ze mame uz dost rokov na to aby sme nerobili zbytocne picoviny, proste nas toto teraz bavi tak to robime. Ziaden kalkul za tym nehladaj, na kalkul nemame cas ani energiu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 14. November , 2011, 23:50:20 » |
|
...
ja som vybehol na spyrosa? prosim?
toto vykazuje tie znaky: nechapem na co mas potrebu brat si do huby kapelu r2d.
ked som pisal, co som pisal, popravde som ocakaval reakciu a v dalsom prispevku som len volne dopovedal myslienku. v podstate Ti dakujem za reakciu, ktora mi poskytla ten priestor k dopovedaniu myslienky. ten dovetok co mieril na Teba - no uznaj - Tvoja reakcia na spyrosa (viz citat vyssie) + reakcia na moj prispevok o r2d vs. rumburax - uplne legitimne ma zaujalo, ze preco prave tak reagujes ked sa zmieni kapela r2d. samozrejme nemusis odpovedat, nie je to nijak dolezite a velmi nerad by som s niekym mal byt pre taku prkotinu za zle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 14. November , 2011, 23:52:26 » |
|
nemozem si pomoct, ale tejto pre mna trosku klise frazicke som akosi nikdy neprisiel na chut. nehovorim nutne, ze to nemyslis uprimne, ale co je robime to pre ludi ?
inak mrzi ma, ze sa vam to nepodarilo ako ste cakali, ten pocit, ked na niecom makas, robis vsetko preto aby to vypalilo dobre a nakoniec to vsetko stroskota sucks, ale najviac. ale to patri asi k tomu,
Mas pravdu, znie to ako klise a vzdy vsetko robis primarne pre seba a pre svoj dobry pocit az potom pre ostatnych. To ze sme to spravili pre ludi som myslel tak , ze skoro zadarmo bola moznost si pozriet dve dobre zahranicne kapely, na nas kaslat, to si moze hocikto pozriet kazdu chvilu v Randali, ale Mnemic za 5 euro asi tazko.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 14. November , 2011, 23:54:39 » |
|
Neviem ze co je to kalkul , ... kalkulom myslim cosi take, ako ked zacne hudba nejakeho pomerne originalneho zoskupenia akosi zapadat do nejakych zanrovych klise, ked "neotrle" postupy nahradzaju postupy overenejsie a podobne... ale kedze som Vas vlastne takto nazivo nevidel, a malo som toho aj pocul, tak je mozne, ze som uplne mimo...
|
|
« Posledná zmena: 14. November , 2011, 23:56:46 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 14. November , 2011, 23:58:46 » |
|
toto vykazuje tie znaky:
ked som pisal, co som pisal, popravde som ocakaval reakciu a v dalsom prispevku som len volne dopovedal myslienku. v podstate Ti dakujem za reakciu, ktora mi poskytla ten priestor k dopovedaniu myslienky.
ten dovetok co mieril na Teba - no uznaj - Tvoja reakcia na spyrosa (viz citat vyssie) + reakcia na moj prispevok o r2d vs. rumburax - uplne legitimne ma zaujalo, ze preco prave tak reagujes ked sa zmieni kapela r2d. samozrejme nemusis odpovedat, nie je to nijak dolezite a velmi nerad by som s niekym mal byt pre taku prkotinu za zle.
preco tak reagujem? ved to je uplne logicke a jednoduche - lebo som v tom osobne zainteresovany. a popravde, je to az smiesne ako ten kamzik ma potrebu reagovat resp poukazovat prave a len prave na tuto kapelu stylom akym reaguje. a za to ja nemozem.
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 15. November , 2011, 00:02:56 » |
|
preco tak reagujem? ved to je uplne logicke a jednoduche - lebo som v tom osobne zainteresovany. a popravde, je to az smiesne ako ten kamzik ma potrebu reagovat resp poukazovat prave a len prave na tuto kapelu stylom akym reaguje. a za to ja nemozem.
rozumiem. inak bol som v tom, ze spyros ma rad aj kapelu, aj Vasu robotu, zato som sa divil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 15. November , 2011, 00:20:44 » |
|
rozumiem. inak bol som v tom, ze spyros ma rad aj kapelu, aj Vasu robotu, zato som sa divil.
a nema ? Ja mam pocit, ze si potrebuje len podjebnut, kedze sa zjavne nudi a v Tatrach ani snehu niet, teda aspon nebolo pred 4 dnami, co som siel okolo.
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 15. November , 2011, 07:35:00 » |
|
a nema ? Ja mam pocit, ze si potrebuje len podjebnut, kedze sa zjavne nudi a v Tatrach ani snehu niet, teda aspon nebolo pred 4 dnami, co som siel okolo. Zalezi na uhle pohladu a co je komu dalej jemne podsuvane v diskusii niektorymi ludmi. Ked ja napisem si nejaky nazor, ci uz pozitivny, negativny alebo faktograficky typu "strom je zeleny" ako posledne, tak Misko si vyextrahuje uz co potrebuje, aby si riesil svoje komplexy s mojou osobou, pricom pociatok tejto nevrazivosti mi usiel. Samozrejme mu z toho vzdy vyjde, ze som trtko z Tatier, nech sa napise cokolvek, pripadne ostane vo vlakne pachut nevrazivosti. A co je vysledok? Cele dni to velmi prezivam a myslim len na jedno... V noci sa budim uz mesiace spoteny zo spania a myslim len na jedno... Misko moj mileny! Preco? Bude druhy euroval? Preco je vino mutne? A kto je Jan Tleskac? PS: Tiez zalezi, kde sa v tych Tatrach nachadzas. Snehu je v zlaboch dost.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 15. November , 2011, 07:45:27 » |
|
ale hovno, si uplne mimo. nikdy nevyjadrujes nazor, len reagues scestne s cielom podrdrbnut si a spajas kapelu so vsetkym co sa da aj neda. a samozrejme nezabudnes nikdy spajat moju osobu s tvojimi psychickymi a osobnymi problemami ako napriklad teraz.
anaposledy v spojitosti s tou krestanskou kapelou. co ta viedlo spomenut kapelu r2d? v akej suvislosti? len pohnutka poddrbnut, to je jasne. co bolo z toho tvoj nazor a co som vyextrahoval z toho ja? necakam ze budes odpovedat, samozrejme.
|
|
« Posledná zmena: 15. November , 2011, 07:55:02 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 15. November , 2011, 10:42:56 » |
|
inac sranda jak je to vsetko o vkuse jednotlivca. ja poznam rumburax iba z good times, bad times a mozem povedat, ze novy r2d sa mi uprimne paci viac tak ako je. zvuk super, songy sa fajne pocuvaju od zaciatku do konca.
diskusia k reportu je taka slovenska.
|
|
« Posledná zmena: 15. November , 2011, 10:45:52 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|