spyros
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 15. November , 2011, 11:30:01 » |
|
ale hovno, si uplne mimo. nikdy nevyjadrujes nazor, len reagues scestne s cielom podrdrbnut si a spajas kapelu so vsetkym co sa da aj neda. a samozrejme nezabudnes nikdy spajat moju osobu s tvojimi psychickymi a osobnymi problemami ako napriklad teraz. Tak sme si vzstavili navzajom diagnozu. Paradicka. anaposledy v spojitosti s tou krestanskou kapelou. co ta viedlo spomenut kapelu r2d? v akej suvislosti? len pohnutka poddrbnut, to je jasne. co bolo z toho tvoj nazor a co som vyextrahoval z toho ja? Prislo mi zaujimave, ze slovenska krestanska metalova kapela ma viacnasobne viac pozreti ako podla vela ludi najlepsia slovenska metalova kapela. Nijak som to nekomentoval, len som napisal fakt. Ty si z toho vyextrahoval pejrotivum na moju osobu, konkretne Ti Rastis aj napisal ake. necakam ze budes odpovedat, samozrejme. Ak sa ma priamo pytas, tak Ti samozrejme odpoviem. Inak sa Ta snazim ignorovat, lebo nemam nervy sa hadat na tvoje utocne texty. Robi mi to potom pupaky na pleti. However posielam pivo na uzmierenie PS: A narozdiel od teba som tu nikdy nemal ban
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 15. November , 2011, 11:36:29 » |
|
mna si zaplatili. zaplatili si zahranicnu produkciu, klub, luxusne vybavenie, klipy. isto si platia aj fanusikov, lebo je to take zle, ze az podpriemerne a normalnemu cloveku, ktory sleduje slovensku garazovu scenu, akoze underground, viac ako x rokov sa tato nicim nevynikajuca, vsedna kapela zlozena z blavackych zbohatlikov, nemoze pacit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 15. November , 2011, 11:39:23 » |
|
Tak sme si vzstavili navzajom diagnozu. Paradicka. Prislo mi zaujimave, ze slovenska krestanska metalova kapela ma viacnasobne viac pozreti ako podla vela ludi najlepsia slovenska metalova kapela. Nijak som to nekomentoval, len som napisal fakt. Ty si z toho vyextrahoval pejrotivum na moju osobu, konkretne Ti Rastis aj napisal ake. Ak sa ma priamo pytas, tak Ti samozrejme odpoviem. Inak sa Ta snazim ignorovat, lebo nemam nervy sa hadat na tvoje utocne texty. Robi mi to potom pupaky na pleti. However posielam pivo na uzmierenie PS: A narozdiel od teba som tu nikdy nemal ban pobavil si ma, ved ani sam tomu neveris. aj tym podpisom, series na hlavu len sam sebe.
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 15. November , 2011, 12:33:14 » |
|
miso teda s tym, ze som s tebou kecal parkrat osobne a bol to normalny zmysluplny rozhovor a s tym, ze tuto z fora co citam spyrosove aj tvoje nazory, neda mi nepodotknut, ze tvoje prispevky tu v poslednom case naozaj casto vyznievaju utocne. pricom viem, ze to tak nemusis mysliet, ale na veci to nic nemeni. vobec nic v zlom, ber to len ako spatnu vazbu z ineho zdroja, nez z toho, s ktorym sa aktualne dohadujes.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 15. November , 2011, 12:36:43 » |
|
pobavil si ma, ved ani sam tomu neveris. Komu niet rady, tomu niet pomoci. Pismenka citas, obsah ostava nepochopeny. Prajem Ti vela uspechov v tvojej podnikatelskej kariere ako zvukar. S tebou vytvorenych dani, ktore odvadzas, bude mat osoh cely narod. Moju malickost ignoruj. Nie je hodna tvojho rozhladu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 15. November , 2011, 12:44:00 » |
|
pani moji zlati :-)
nie je otrastne, ze prave my (r2d) sme brani do huby ako najlepsia slovenska metalova kapela? :D :D :D je sa tomu uprimne smejem :-) rovnako sa smejem aj reciam o zapredani a kalkule :-) :-) :-) dostali sme moznost a vyuzili sme ju najlepsie ako sme vedeli.. velky hold musim vzdat marekovi a semishovi, ktori za posledny rok spravili obrovsky kus prace..
kritizuje sa velmi lahko.. a muzikanti v tomto sporte vynikaju ako nikdo iny :-)
ale nieco vytvorit, nieco co ma hlavu a patu, nieco co ma spojitost hudobnu i vizualnu, nebodaj sa tam objavi aj myslienka, to uz chce ine zanietenie. staci si uvedomit, ze kazdy z nas, snad okrem tomasa, ma na krku hypoteku, podaktori clenovia aj viac hypotek. mame uz rodiny (tie mimochodom posledny rok trpeli nasou nepritomnostou) a mame pracu, ktorou tie rodiny zivime.
hudbu robime z lasky k hudbe. a je tam samozrejme aj mnoho krat spominana spätna väzba, ktora je v pozitivnom pripade jedinou hnacou silou.
vazne si niekto mysli, ze by sme my mohli ist do celeho toho s kalkulom, ze sa tym uzivime? alebo ze budeme slavni ako Desmond ci Horkyze Lyze?
pani moji zlati :-) ako vravel Semish: robili sme to pre ludi ( a samozrejme pre seba; ja som to povedal aj v radiu, bol to moj osobny darcek k mojej 35tke). vychadzali sme z minulorocnych skusenosti z krstu klipu k Hate, kde do randalu prislo vyse 500 ludi a dost sa ich dnu ani nedostalo.
takze volba MMC nebola z megalomanskeho dovodu ale logistickeho :-) hihihi
len na zaver, stale nechapem, preco sa krst z piatku definuje ako pruser ked to pruser vobec nebol :D
ja som pokojny a to co sa definovalo ako negativujem ja povazujem za najmensie zlo. podarilo sa nam prvy krat hrat nazivo so samplami a projekciou. pre nas to bola obrovska vyzva a ak si niekto mysli, ze je to len tak, tak sa seredne myli.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 15. November , 2011, 12:44:54 » |
|
inak miso-kolo je utocny aj nazivo :-) v piatok som bol toho svedkom.
musim sa ho ale zastat: miso utoci len v tedy, ked niekto tvrdi zasadne hluposti :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 15. November , 2011, 13:01:12 » |
|
ja sa musím zastať miša, ktorého poznám už pár rokov, vždy hovorí k veci, jednanie s ním bolo vždy bez problémov, je to proste normálny chalan, nie rýpal...inak súhlasím s Ondreem, strašne ľahko sa kritizuje, no koľko práce je na takom hudobnom projekte vie len človek, čo so niekedy skúsil, čo niekedy zorganizoval jeden koncert, čo nahral jednu vec v štúdiu, čo prinisol svoju kožu na trh a vstupné si kúpil čo i jeden človek..nedostal som sa na krst, lebo som tiež hral, ale držím palce, je to kvalitne odvedená robota a trištvrtina kritikov z toho presne nezahrá ani 2 takty......
|
|
« Posledná zmena: 15. November , 2011, 13:02:20 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 15. November , 2011, 13:05:00 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 15. November , 2011, 13:15:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 15. November , 2011, 13:20:25 » |
|
pekny fotky, skoda, ze nebolo na farebny film
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 15. November , 2011, 13:21:57 » |
|
Ja neviem, sak popici muzika. Bavi ma, bavi ma zvuk, celkovo fakt vyborne. Co sa robi vlastne ? Nerozumiem vobec, ze preco ste taki nestastni, chlapci. Nevysiel koncert ? To sa stava, na to sa vyjebte. Ze nesadla zopar ludom ? A este z fora ? Na to sa uz uplne vyjebte. Bodaj by bolo viac takych kapiel, hlavne po tej "vnutornej" stranke, bez namyslania a stylom "hrajme, lebo zajtra budeme slavni". Drzim prsty, hosi, nech sa dari. btw, cez co hrali Mnemic ? Vy asi na klasikach, co mate, predpokladam.
|
|
« Posledná zmena: 15. November , 2011, 13:22:54 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 15. November , 2011, 13:30:22 » |
|
btw, cez co hrali Mnemic ? Vy asi na klasikach, co mate, predpokladam.
Dik Brano . Mnemic hrali na Marekovych bicich (PDP Platinum), basa cez Ampeg od Pistu58, gitary Mircea (na osmicke co hral) cez moju Peavey hlavu a Victor na Axe Fx Ultra (a moju 2077XL ).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 15. November , 2011, 13:32:27 » |
|
Do linky s axe ? Aj ked ma to sice netrapi velmi, ale skus napisat, ze ako to bolo zvukovo pri tej pivine.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 15. November , 2011, 13:33:46 » |
|
no, no, no, to aj mna zaujima v suvislosti, ze sme tu v inej teme riesili otazku, ze co spravia dvaja gitaristi - jeden simulacia, druhy s lampou na jednom podiu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|