Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 20:25:54
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Krst albumu rust2dust Daymare + Satisfucktion + Mnemic - 11.11.2011 MMC  (Prečítané 28243 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #90 kedy: 15. November , 2011, 13:35:11 »

Do linky s axe ? Aj ked ma to sice netrapi velmi, ale skus napisat, ze ako to bolo zvukovo pri tej pivine.

islo to velmi dobre.
teda ja som bol v tom ze obaja sli cez AXE ale teraz ma semi vyviedol z omylu.

chvilu dokonca hrozilo, ze Viktor pojde cez HOT alebo 5150 ale nakoniec sa rozhodol pre axe lebo nam nefungoval Noisgate.

EDIT:  Iggy fakt to hralo vyborne.. ja som sa pravdupovediac cudoval, preco si chcu zapojit "zive"hlavy, lebo tie sekery hraly neuveritelne.
« Posledná zmena: 15. November , 2011, 13:36:32 od ondreee » Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #91 kedy: 15. November , 2011, 13:50:54 »

Iggy fakt to hralo vyborne.. ja som sa pravdupovediac cudoval, preco si chcu zapojit "zive"hlavy, lebo tie sekery hraly neuveritelne.
ok, ale chapem to spravne, ze pri Mnemicu mali vsetci moznost pocut od jedneho gitaristu klasicky cisty lampovy set a od druheho simulaciu do linky, hej?

ze to hralo vyborne, nepochybujem, ale zaujimaju ma rozdiely aj tie drobne... ci mam to chapat tak, ze to bolo totalne nerozpoznatelne jak fandom kexov, tak fandom piveciek?
« Posledná zmena: 15. November , 2011, 13:51:50 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #92 kedy: 15. November , 2011, 13:57:05 »

Mne to prislo take ze ten co hral na tej Peavine mal taky growlujuci zvuk s takym zrnom ale miestami strasne zanikal. Ten Axe bol ako Karol vravi ubucany miestami ale strasne prierazny zvuk to malo. Ale ako celok bolo uplne popitchi... a teraz jak citam ze ani na vlastnych veciach nehrali tak to je nieco uzasne :D:D:D
Zaznamenané

Im a little princess
ondreee
stály hosť

« Odpoveď #93 kedy: 15. November , 2011, 13:57:14 »

ok, ale chapem to spravne, ze pri Mnemicu mali vsetci moznost pocut od jedneho gitaristu klasicky cisty lampovy set a od druheho simulaciu do linky, hej?

ze to hralo vyborne, nepochybujem, ale zaujimaju ma rozdiely aj tie drobne... ci mam to chapat tak, ze to bolo totalne nerozpoznatelne jak fandom kexov, tak fandom piveciek?

nuz tu sa tazko pise lebo je to velmi subjektivne hodnotenie. zvuk mali nekompromisny.. a ako vidis poplietli aj mna.. lebo ja som bol v tom, ze aj mircea ide cez axe.. takze ani ja som nepostrehol rozdiel.. akurat som sa utvrdil v presvedceni, ze ked ostanu peniaze popri rodinnych nakladoch, tak idem do AXE dvojky.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #94 kedy: 15. November , 2011, 14:00:57 »

Ano, takto hrali, Peavey + noisegate a Axe do linky. Hralo im to uplne rovnocenne, nepacila sa im ale kombinacia dvoch Axe naraz, podla mna to bolo tym presetom co chceli mat nastaveny.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #95 kedy: 15. November , 2011, 14:54:29 »

Pozeram, ze ti prvi su fandovia 70s lespoolov.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #96 kedy: 15. November , 2011, 16:34:31 »

hlavne aky nevydareny koncert? to som bol na nejakej inej akcii?

mna bavila kazda kapela ktora tam bola, popravde najpozitivnejsie prekvapenie boli pre mna prave ceski satisfucktion. nepoznal som ich a o to viac prekvapili. od r2d som dostal co som cakal a na mnemic som ani nechcel ostat a nakoniec som bol do konca lebo hrali pekne.
prestanme hladat na silu chybicky a tesme sa z toho ze vobec takato akcia bola. je X detailov (vacsich a mensich) ktore mohli byt riesene inac, ale naco to pitvat a vytvarat umelo pocit ze sa koncert nevydaril, alebo ze r2d hrali zle. ja dufam ze podobne koncerty este budu a budu aj dalsie kapely co vrazia peniaze do klipov, pozvu si zaujimave kapely a budu sa snazit priniest nieco co pre scenu nieje standard.
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #97 kedy: 15. November , 2011, 17:34:47 »

Pozeram, ze ti prvi su fandovia 70s lespoolov.  :)

to sa ti len zda to su ESPcka so streknutym napisom Gibson, je to teraz moderne.. inak jeden z tych lespaulov ked na seba dal ten gitarista tak to znelo fakt dost zle.. tak sa to gulatilo na riffoch a tak hrozne vela spodkov to malo ze to az pekne nebolo, miestami ked potreboval hrat rychlejsie riffy a nie vypustene kila tak to bucalo.. uplne ako keby si chcel hrat na krkovom snimaci tvrdu muziku... potom na seba hodil nejaky z tych dalsich a ten znel uz lepsie
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #98 kedy: 15. November , 2011, 17:39:47 »

potom na seba hodil nejaky z tych dalsich a ten znel uz lepsie

Bohvie ake mal na ktorom snimace.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #99 kedy: 15. November , 2011, 17:40:21 »

Mna by strasne zaujimalo, co je karolov zvukovy ideal. Ci uz koncertny alebo CDckovy.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

ondreee
stály hosť

« Odpoveď #100 kedy: 15. November , 2011, 17:47:02 »

ja nejak musim suhlasit s tou recenziou od metalopolisu a co ma az desi tak, po tomto koncerte sa tak nejak uvedomujem ze stale mam cim dalej radsej stare dobre songy rumburaxu skoda ze tu kapelu uz neuvidim, miestami som sa nielen ja pristihol ze sa vcelku nudim pri tych songoch kua a to sa mi u vas moc nestavalo..

predsa len by som sa exte vyjadril k kaolkovmu komentu lebo prave toto je pre mna osobne velmi citliva tema.

zhodou okolnosti som posledne dni pred krstom pocuval stare veci. ci rumburax alebo este starsie od Core F.S..niektore sa ani nedostali medzi ludi. dost sme tam experimentovali s huslami, zenskymi vokalmi, dokonca aj slovencinou.

v prvom rade, kaolko, Rumburax, ktory si zazival ty, bol vysledkom cca 5 az 7 rocneho zrenia. R2D je vlastne mladou kapelou s mladym repertoarom.  este stale zrejeme a hladame cestu, lebo s novym spevakom prisla aj nova filozofia prejavu. ak boh da, a manzelky/priatelky a zdravie dovoli, budeme pokracovat v hrani a v tvoreni.

ja osobne dufam, ze sa mame kam posunut. a mozno sa ti opat zapacime :D hihihihi

a posledna veta v tomto prispevku: neexistuje recept na dokonalu hudbu (vdaka bohu), ktora by sa pacila kazdemu.
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #101 kedy: 15. November , 2011, 18:05:36 »

citam tu diskusiu na metalopolise, tam sa to zvrhlo na paradny manifest kokotizmu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
ondreee
stály hosť

« Odpoveď #102 kedy: 15. November , 2011, 18:35:26 »

ale najvacsiu supu dostalo toto forum :-) oni zrejme nechapu, ze my sa tu vsetci lubime a pitschujeme si len tak z nudy :D
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #103 kedy: 15. November , 2011, 18:43:14 »

ale najvacsiu supu dostalo toto forum :-) oni zrejme nechapu, ze my sa tu vsetci lubime a pitschujeme si len tak z nudy :D
to nic nemeni na tom, ze si tu so semanielom meriate bakule Bavím sa skvele
Zaznamenané
ondreee
stály hosť

« Odpoveď #104 kedy: 15. November , 2011, 18:52:21 »

a kde to mame robit? v skusobni si ich len osahavame. merat sa to da predsa len na infernete :D
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.116 sekund, 23 otázok.