|
hyenik
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 19. August , 2013, 07:50:44 » |
|
no a ten modul Xtacy prohaní kolega steeltormentor nejak takhle - jenom pro zajímavost, amík co delal tu srovnavacku výš, zrovna komentoval v threadu o Bogner modulech - As I've said before, my Salvation Xtacy made me take the plunge and sell my Bogner, using the money to buy more MTS, a nice American Tele, and a killer pedalboard.
|
|
« Posledná zmena: 19. August , 2013, 08:12:51 od hyenik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 19. August , 2013, 09:52:46 » |
|
Nemozem si pomoct, zneje mi to ako line6.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 19. August , 2013, 10:57:59 » |
|
Mne sa to tiez nejak nepaci... Taky divny drive.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 19. August , 2013, 11:08:26 » |
|
Teraz si zliznete.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 19. August , 2013, 11:09:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
glamrocker
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 19. August , 2013, 11:20:43 » |
|
jenom pro zajímavost, amík co delal tu srovnavacku výš, zrovna komentoval v threadu o Bogner modulech - As I've said before, my Salvation Xtacy made me take the plunge and sell my Bogner, using the money to buy more MTS, a nice American Tele, and a killer pedalboard.
tak z toho vypliva hlavne to ze sa mu asi nepaci bogner a prachy vyuzil inak, lebo v tych ukazkach to hra proste inak, a ten MTS modul ma mozno vsetko "lepsie" ale bogner zvuk nie. a tak mi vlastne potom trochu unika cela ta pointa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 19. August , 2013, 12:07:58 » |
|
IMHO to hra velmi podobne ako bogner.. aha
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 19. August , 2013, 12:11:16 » |
|
IMHO to hra velmi podobne ako bogner.. aha Poctivy moderny higayn zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 19. August , 2013, 14:15:15 » |
|
Ja sa nepotrebujem stazovat, to by si sa mal ty. Ako to potom mas obhajovat, ze? Aby sme si rozumeli, znelo to ako line 6 pod do linky.
|
|
« Posledná zmena: 19. August , 2013, 14:16:08 od PanTau »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 19. August , 2013, 14:57:10 » |
|
Ale ta ukazka je dost slaba, nech to je cokolvek. Opat zrejme zle nasnimane. http://tonefinder.com/files/16-thrash.mp3 - POD XT do linky. A este sa mi to aj viac paci jak tento zle nasnimany Bogner.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 19. August , 2013, 15:00:46 » |
|
no a ten modul Xtacy prohaní kolega steeltormentor nejak takhle - jenom pro zajímavost, amík co delal tu srovnavacku výš, zrovna komentoval v threadu o Bogner modulech - As I've said before, my Salvation Xtacy made me take the plunge and sell my Bogner, using the money to buy more MTS, a nice American Tele, and a killer pedalboard.mi bolo jasne že je teplý pop ale že je je aj teplý metal hmm ... ten chlap s tou gitarou je taký čačaný a na tých loptách
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 19. August , 2013, 15:02:24 » |