garde
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 18. Január , 2012, 09:41:13 » |
|
....keď som sa vrátil z tej session tak som bol smutný zo svojho gearu pokiaľ sa to čo mám dá tak nazvať, lebo som mal z neho pocit že mám gitarový aparát, v porovnaní s tým čo tam bolo postavené, a že basa vôbec nehrá, že je totálne tupá bez charakteru....nech je dielo skazy dokonané, tak som včera v skúšobni zobral do rúk totálny lowend Cort Precision s PJB snímačmi s natiahnutými novými La Bellami, ale ako som krútil na svojom gitarovom aparáte tak som krútil, akonáhle sme začali hrať spolu totálne zanikala....po pár pesničkách som presedlal na TB a bol som zase spokojný.... ....ten rozdiel v cene ostatných ampov, bední a bás rozhodne odzrkadľuje kvalitatívny rozdiel, len treba starostlivo vyberať, viem že som tým nepovedal nič nové, len som sa v tom utvrdil .... ....a na budúcu basssesion by sme si mali zohnať nejakú kapelu čo to vydrží, nech skúsime ako tie jednotlivé zostavy preliezajú v kapele, či to už chcem moc ....
|
|
« Posledná zmena: 18. Január , 2012, 09:52:20 od garde »
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 18. Január , 2012, 10:39:43 » |
|
Vidíš to moc tragicky. Mne sa tvoj apec páčil, nehovoriac o jeho skladnosti. S Yogim ste si apec mohli naložiť do auta aj sami...Sám si povedal, že drahší aparát je pre teba zbytočný, nakoľko s kapelou nekoncertujete, nemáte ani ambície koncertovať a na "hobby" hranie ti to absolútne vystačí. Tým sa ťa nechcem nijak dotknúť, nebodaj ťa uraziť
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 08. Február , 2012, 10:32:37 » |
|
Tak pozor....jak na to tak kukam ,tak toto je velice zaujimava debnicka. Schroeder 410L - http://www.schroedercabinets.com/410.htmPozeram , ze sa zase spät vracaju stare kontrukcie bedni Tu by som si aj ja rad vypocul
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 08. Február , 2012, 11:10:05 » |
|
....noooo tvoj lampáč by ho roztrhol prídeš na bassesion vol. 2 v marci, na ten jeden deň by si mohol zvoľniť tempo, rád by som si vypočul JCB....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 08. Február , 2012, 12:38:42 » |
|
....noooo tvoj lampáč by ho roztrhol prídeš na bassesion vol. 2 v marci, na ten jeden deň by si mohol zvoľniť tempo, rád by som si vypočul JCB.... Rad dojdem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 08. Február , 2012, 15:02:17 » |
|
Pišta ti posunie bližšie info, predbežne sme ale dohodnutí na 17.3.
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Custom Shop ´55 Precision Bass Relic / Sivčák TB4 Jazz Custom / Sivčák NDHS5 -> kvantum efektov -> Aguilar Tone Hammer 500 -> GK 410 RBH / Ampeg SVT810
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 13. Marec , 2012, 06:09:40 » |
|
Hohooo konečne ľavák, Garde a Faky, tohoto pána ste prečo nezavolali? ....rád by som sa vyhol opätovnej masáži od "Yogiho" .... kurnik, super akcia. ktovie ako by tam vyznela moja lavacka K&K basa. mozno yogi by prisiel na to co ta basa vie kedze ja som rad ked na tom zahram nejaku notu ...."Locksmith" kľudne príď rozšíriť rady basákov ľavákov aj s nejakou basou K&K, myslím že Ťa radi uvidíme....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 13. Marec , 2012, 18:23:51 » |
|
....rád by som sa vyhol opätovnej masáži od "Yogiho" .... hmm, takze aj masaze budu? dik za pozvanie, casovo mam tento vikend taky vseliaky. kazdopadne aj keby som dosiel, tak by som sa tam len zavadzal, kedze som sa na tej base za tie roky ani nepokusil naucit hrat... ale K&K basu by som priniesol nech tam som aspon na nieco suci
|
|
« Posledná zmena: 13. Marec , 2012, 18:25:45 od Locksmith »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FakyGrobian
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 13. Marec , 2012, 23:51:10 » |
|
Výhovorky! Len pekne príď
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 14. Marec , 2012, 05:59:40 » |
|
....veď aj ja budem len zavadzať, nepatrím medzi basových onanátorov čo prevetrávajú hmatníky, ako také malé využitie mám akurát spolu s kapelou, tak sa nevyhováraj a dobehni aspoň na nejakú hodinku dve ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 14. Marec , 2012, 20:32:15 » |
|
no rad pridem ak sa podari. rad by som pocul yogiho na mojej base, este som ju vlastne ani nepocul ako hra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 15. Marec , 2012, 08:56:58 » |
|
...no a kedy a kde to vlastne je ? Potrebuje totiz este spinu doobieda vyvest ,tak abych sa viedzel zaridzit .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 15. Marec , 2012, 11:30:06 » |
|
...no a kedy a kde to vlastne je ? Potrebuje totiz este spinu doobieda vyvest ,tak abych sa viedzel zaridzit .
pisem ti
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
waldo42
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 15. Marec , 2012, 16:42:30 » |
|
Chlapy kedy a kde to ma byt? moze sa pridat aj obycajny obkukavac,tzv kibic? viem doniest ukazat Yamahu bb604 aktiv, Squier classic vibe precision alebo Aria sinsonido fretless s nylonkami. viem ze nic moc ale ...
|
|
|
Zaznamenané
|
mozes si vybrat z dvoch ciest: "sex, drogy a rock ´n roll" alebo "masturbacia, antidepresiva a hip hop"
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 15. Marec , 2012, 16:45:29 » |
|
v bratislave, pokial som dobre informovany
|
|
|