Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 13:32:58
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Steel struny na akustiku  (Prečítané 1133 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
kuko6
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« kedy: 25. Január , 2012, 18:03:30 »

Chcem sa opytat ci vôbec existuju steel struny na akustiku(zatial som videl len na elektriku).. a ak aky je rozdiel medzi nimy a beznymi niklovymi, ci ponyklovanymi ci ake su to. Pripadne kebyze niekto nejaku ukazku prida, tak to by bolo super, ja som akosi nic nenasiel.
Zaznamenané
kuko6
pravidelný návštevník

« Odpoveď #1 kedy: 26. Január , 2012, 10:05:18 »

nikto o tom nepocul ?
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #2 kedy: 26. Január , 2012, 11:20:33 »

no co mam v pamati nejake veci ohladom tohto . tak sa mi mari ze na akustiku sa niklove ani nedavaju

bronz je taka klasika na akustiku
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #3 kedy: 27. Január , 2012, 00:53:16 »

ked som bol mladsi mal som take pokusy..lebo nebolo na normalne struny.. zni to nahovno... ako banjo.... ani niklove ani ocelove..nedavaj...

na akustike su potrene ine vlastnosti..... jedine daktore akustiky maju magneticky snimac..tak tam akurat sa davaju struny ktore maju jadro magneticke ...pretoze cisty bronz by nehral dobre..
Zaznamenané
kuko6
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 28. Január , 2012, 01:06:57 »

ahaa, ale niesu cele z bronzu nie ? su tam tusim nejake pomery ze 20:80 abo tak.. su aj nejake ine pomery a su medzi tym nejake rozdiely ? ako vo zvuku
Zaznamenané
nos
nováčik
*
Príspevkov: 22

« Odpoveď #5 kedy: 13. August , 2012, 10:28:11 »

Potreboval by som jednu radu okolo strun, ale nechce sa mi zakladat kvuoli tomu zvlastnu temu.

Prisli z ameriky Elixiry, 12 sad. Nie su balene v igelite, len v papieroch a trochu mam obavu, ze sa im casom cosi stane. S elixirami mam skusenost, ze ich treba menit tak raz za 3 mesiace, takze tych 12 sad vydrzi asi celkom nadlho.

A teraz: nestane sa tym strunam daco, ked sa bude len tak povalovat v papieri zopar rokov?
Ak hej, ako ich uskladnit lepsie?
(alebo ich radsej popredavat?)

Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.106 sekund, 22 otázok.