Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 21:59:39
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Problem s touchpadom, vzdy ale na tom istom mieste  (Prečítané 7754 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #15 kedy: 11. Február , 2012, 14:12:58 »

Co vam jebe nemam rukavice ani mokre ruky, normalne robim s pocitacom ako inokedy  Bavím sa skvele
Rastis ja som na dialkovom takze nejake cavajzne mlade necakaj  ha ha ha
Zaznamenané
tomino11
nováčik
*
Príspevkov: 66

« Odpoveď #16 kedy: 11. Február , 2012, 14:33:42 »

ghost in the machine  ha ha ha
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #17 kedy: 11. Február , 2012, 14:57:00 »

4oci - nepreinstaloval, na čo ked mi to doma facha v pohode
facepalm nahovno, radsej zaloz o tom temu na gitarovom fore a rozoberaj vlhke prsty od spoluziacok  Nechajte ma vydýchať  Bravooo
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 11. Február , 2012, 15:07:27 »

Vlhke prsty tu rozobera Rastis a na keru picu to budem preinstalovavat ked to ide dva mesiace v pohode a nejde mi to vzdy ked pridem do skoly. A uz treti krat pisem ze pripojenie mysi nepomôze tak naco budem touchpad preinstalovavat.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #19 kedy: 11. Február , 2012, 15:18:00 »

facepalm nezasluzis si aby ti viacej niekto radil, naozaj, ty skutocne nechces poradit a problem vyriesit, ty si sa chcel pochvalit so svojim problemom a vyplakat sa ako chalani z beverly hills 90210.

pokial nevies realne popisat rozdiely v softe, ktory ti bezi v skole, resp iba v skole a inde nie, tak je uple irelevantne dokola omielat, ze naco budem nieco preinstalovavat, ked mi to inde ide. no tak nechodievaj potom s notasom do skoly a problem solved. dpc  Nechajte ma vydýchať

z mojho pohladu, teraz neriesim, ze ci to nejde iba v skole abo nie, konkretne zariadenie nefunguje korektne, tak ako ma. je uplne pici kde, proste nie vzdy. standarny prvy krok a postup vzdy a vsade, v kazom jednom pojebanom IT servise je - update driverov, pripadne OS na najnovsiu verziu, pretoze moze nieco sposobovat nestandardne chovanie a je velky predpoklad, ze najnovsie updaty toto nestandardne chovanie odstrania. ak je driver najnovsi, treba skusit starsi.

vlastne naco sa serem, mas pravdu. nepotrebujes nic preinstaluvavat,ani to riesit...naco? ved doma a v robote ti to ide  Na zdravie! Zdravíčko
« Posledná zmena: 11. Február , 2012, 15:25:59 od styrioci » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #20 kedy: 11. Február , 2012, 15:48:57 »

Zavolaj do skoly exorcistu, obrat sa priamo na RKC.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #21 kedy: 11. Február , 2012, 15:50:30 »

Naco ti je touchpad ..... kup si bezdrtovu usb mis a mas po probleme
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 11. Február , 2012, 15:54:05 »

kua vy aj citate co pisem? Štvrtý krát píšem, že po pripojení myši robí to isté.
« Posledná zmena: 11. Február , 2012, 15:54:41 od kubog » Zaznamenané
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #23 kedy: 11. Február , 2012, 16:19:53 »

kua vy aj citate co pisem? Štvrtý krát píšem, že po pripojení myši robí to isté.
pouzivas v skole niaky software co pretazi processor ?
pozri task manager ze ktori process zatazuje pocitac najviac a vypni ho
tiez pozry krori proces vyuziva najviac pameti a zastav ho ...skus ci ti to pojde

niektore notebooky su v biose nastavene tak ze ked idu len na bateriu tak processor nieje uplne vyuzity aby setril bateriu
pozry do biosu a nastav to tak aby processor bol naplno vyuzity aj ked nieje pripojeny AC a restartni
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 11. Február , 2012, 16:43:08 »

Nie, stale použivam len to isté. Word, Firefox a PC suite, aby som bol na nete cez mobil. Robi to nezavisle, ci bezi notebook na bateriu, alebo adapter a nezavisle ci ide na Max Performance, alebo Power Saver. Aj realtime graf zatazenia procesora je uplne na minime. Mozno je tam len nejake blbe elektro pole alebo čo, fakt na tom nerobim ani nepouzivam nic ine ako ked pracujem doma alebo v robote.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #25 kedy: 11. Február , 2012, 16:53:07 »

PC suite mne robilo vzdy nejake problemy, strasne to vytazovalo system, pokial si teda pamatam... naposledy som cez to pisal nejake SMSky aby som nemusel tukat do mobilu priamo, ale uz to bude par rokov... predpokladam, ze doma cez to na net nechodis... ci ?
« Posledná zmena: 11. Február , 2012, 16:53:30 od rastis » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #26 kedy: 11. Február , 2012, 16:56:29 »

ten update si este furt neskusal, ze?   ?§!.
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 11. Február , 2012, 17:09:26 »

PC suite mne robilo vzdy nejake problemy, strasne to vytazovalo system, pokial si teda pamatam... naposledy som cez to pisal nejake SMSky aby som nemusel tukat do mobilu priamo, ale uz to bude par rokov... predpokladam, ze doma cez to na net nechodis... ci ?
Ale v praci ano a tam bez problemov. Ked sme v inej ucebni a chytam free wifi v skole tak to robi aj tak, cize tym to nebude.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #28 kedy: 11. Február , 2012, 17:13:57 »

tak pod hladat zdroj. zober notebook a vyjdi z budovy, ze kde sa uz problem zacina a kde este neni. pobehaj celu skolu, ze kde sa to ako sprava, az nakoniec urcite najdes cosi. neviem presne co, ale uz teraz som zvedavy jak hovado  Bavím sa skvele mozno tajne laboratorium na obohacovanie uranu. alebo gorilu, jak vas odpocuva  Popiskujem si
Zaznamenané
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #29 kedy: 12. Február , 2012, 13:13:53 »

Inak presne tento problem som zacal pozorovat na lenove co mam doma (SL500c), v zivote som sa na notebooku nestretol s podobnym problemom..jednoducho kurzor sa proste lockne a nereaguje a roztraseno sa pohybuje v istom smere a chvilku mu trva nez zacne reagovat..az na to ze mne to robi kdekolvek...jak to zacne robit tak pouzivam na tu chvilku poiting stick, ktory reaguje normalne az na to ze v pripade priebehu daneho problemu sa ten kurzor pri nicnerobeni proste niekam hybe :-D

Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.