kubog
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 11. Február , 2012, 14:12:58 » |
|
Co vam jebe nemam rukavice ani mokre ruky, normalne robim s pocitacom ako inokedy Rastis ja som na dialkovom takze nejake cavajzne mlade necakaj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tomino11
nováčik
Príspevkov: 66
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 11. Február , 2012, 14:33:42 » |
|
ghost in the machine
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 11. Február , 2012, 15:07:27 » |
|
Vlhke prsty tu rozobera Rastis a na keru picu to budem preinstalovavat ked to ide dva mesiace v pohode a nejde mi to vzdy ked pridem do skoly. A uz treti krat pisem ze pripojenie mysi nepomôze tak naco budem touchpad preinstalovavat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 11. Február , 2012, 15:18:00 » |
|
nezasluzis si aby ti viacej niekto radil, naozaj, ty skutocne nechces poradit a problem vyriesit, ty si sa chcel pochvalit so svojim problemom a vyplakat sa ako chalani z beverly hills 90210. pokial nevies realne popisat rozdiely v softe, ktory ti bezi v skole, resp iba v skole a inde nie, tak je uple irelevantne dokola omielat, ze naco budem nieco preinstalovavat, ked mi to inde ide. no tak nechodievaj potom s notasom do skoly a problem solved. dpc z mojho pohladu, teraz neriesim, ze ci to nejde iba v skole abo nie, konkretne zariadenie nefunguje korektne, tak ako ma. je uplne pici kde, proste nie vzdy. standarny prvy krok a postup vzdy a vsade, v kazom jednom pojebanom IT servise je - update driverov, pripadne OS na najnovsiu verziu, pretoze moze nieco sposobovat nestandardne chovanie a je velky predpoklad, ze najnovsie updaty toto nestandardne chovanie odstrania. ak je driver najnovsi, treba skusit starsi. vlastne naco sa serem, mas pravdu. nepotrebujes nic preinstaluvavat,ani to riesit...naco? ved doma a v robote ti to ide
|
|
« Posledná zmena: 11. Február , 2012, 15:25:59 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 11. Február , 2012, 15:48:57 » |
|
Zavolaj do skoly exorcistu, obrat sa priamo na RKC.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
motorman
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 11. Február , 2012, 15:50:30 » |
|
Naco ti je touchpad ..... kup si bezdrtovu usb mis a mas po probleme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 11. Február , 2012, 15:54:05 » |
|
kua vy aj citate co pisem? Štvrtý krát píšem, že po pripojení myši robí to isté.
|
|
« Posledná zmena: 11. Február , 2012, 15:54:41 od kubog »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
motorman
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 11. Február , 2012, 16:19:53 » |
|
kua vy aj citate co pisem? Štvrtý krát píšem, že po pripojení myši robí to isté.
pouzivas v skole niaky software co pretazi processor ? pozri task manager ze ktori process zatazuje pocitac najviac a vypni ho tiez pozry krori proces vyuziva najviac pameti a zastav ho ...skus ci ti to pojde niektore notebooky su v biose nastavene tak ze ked idu len na bateriu tak processor nieje uplne vyuzity aby setril bateriu pozry do biosu a nastav to tak aby processor bol naplno vyuzity aj ked nieje pripojeny AC a restartni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 11. Február , 2012, 16:43:08 » |
|
Nie, stale použivam len to isté. Word, Firefox a PC suite, aby som bol na nete cez mobil. Robi to nezavisle, ci bezi notebook na bateriu, alebo adapter a nezavisle ci ide na Max Performance, alebo Power Saver. Aj realtime graf zatazenia procesora je uplne na minime. Mozno je tam len nejake blbe elektro pole alebo čo, fakt na tom nerobim ani nepouzivam nic ine ako ked pracujem doma alebo v robote.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 11. Február , 2012, 16:53:07 » |
|
PC suite mne robilo vzdy nejake problemy, strasne to vytazovalo system, pokial si teda pamatam... naposledy som cez to pisal nejake SMSky aby som nemusel tukat do mobilu priamo, ale uz to bude par rokov... predpokladam, ze doma cez to na net nechodis... ci ?
|
|
« Posledná zmena: 11. Február , 2012, 16:53:30 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 11. Február , 2012, 16:56:29 » |
|
ten update si este furt neskusal, ze?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 11. Február , 2012, 17:09:26 » |
|
PC suite mne robilo vzdy nejake problemy, strasne to vytazovalo system, pokial si teda pamatam... naposledy som cez to pisal nejake SMSky aby som nemusel tukat do mobilu priamo, ale uz to bude par rokov... predpokladam, ze doma cez to na net nechodis... ci ?
Ale v praci ano a tam bez problemov. Ked sme v inej ucebni a chytam free wifi v skole tak to robi aj tak, cize tym to nebude.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 11. Február , 2012, 17:13:57 » |
|
tak pod hladat zdroj. zober notebook a vyjdi z budovy, ze kde sa uz problem zacina a kde este neni. pobehaj celu skolu, ze kde sa to ako sprava, az nakoniec urcite najdes cosi. neviem presne co, ale uz teraz som zvedavy jak hovado mozno tajne laboratorium na obohacovanie uranu. alebo gorilu, jak vas odpocuva
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killo
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 12. Február , 2012, 13:13:53 » |
|
Inak presne tento problem som zacal pozorovat na lenove co mam doma (SL500c), v zivote som sa na notebooku nestretol s podobnym problemom..jednoducho kurzor sa proste lockne a nereaguje a roztraseno sa pohybuje v istom smere a chvilku mu trva nez zacne reagovat..az na to ze mne to robi kdekolvek...jak to zacne robit tak pouzivam na tu chvilku poiting stick, ktory reaguje normalne az na to ze v pripade priebehu daneho problemu sa ten kurzor pri nicnerobeni proste niekam hybe :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
Captain SEXXX !!
|
|
|
|