Smakyno
nováčik
Príspevkov: 5
|
|
« kedy: 12. Február , 2012, 12:02:23 » |
|
Takže mám otázku ohladom Japonských gitár 70/80 rokov. Hlavne na značky Sekova, Cimara. Nevšimol som si, že by sa tu preberali. Mala by to byť tá istá fabrika, zrejme matsumoku kde sa robila aj Aria. Len či niekto nemá skúsenosti. Napr. porovnanie s Greco alebo tokai.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 12. Február , 2012, 12:05:15 » |
|
Sekova strat mam jednu vyhliadnutú nádhera na úrovni Tokai
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 12. Február , 2012, 12:07:36 » |
|
Tieto nepoznam, asi pojde o lacnejsie varianty, ale z tych trosku menej rozsirenych velmi odporucam Fernandes, daju sa zohnat aj z Ebay este stale za dobre lowe.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Smakyno
nováčik
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 12. Február , 2012, 12:14:58 » |
|
Zatial som sa chcel informovať ako si vedú tieto značky. Ale každopádne pokiaľ by mal niekdo na predaj Fernandes, greco, tokai, strat za rozumnú cenu, veľmi rád pouvažujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 12. Február , 2012, 12:18:10 » |
|
Isty cas to tu bolo velkym hitom, aj ja som ich mal zopar tychto starych japonskych Stratov. Neskoro si dosiel. Celkovo som si velmi oblubil Greca, aj ich Les Pauly. Jeden z najlepsich Stratov aky som pocul a skusal bol Fernandes.
|
|
« Posledná zmena: 12. Február , 2012, 12:18:36 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Smakyno
nováčik
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 12. Február , 2012, 12:25:35 » |
|
snaď sa tu niečo najde. Vyzerá to tak, že sem chodí veľa členov. Možno bude niekdo predávať. Teda dúfam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 12. Február , 2012, 12:27:22 » |
|
tu sa burny a greco objavujú vcelku často (LPčka), aj teraz je minimálne jedna v inzercii musíš poslať ešte pár príspevkov aby sa ti zobrazila inzercia. Len dúfam že tým to pre teba nekončí a zostaneš nám verný
|
|
« Posledná zmena: 12. Február , 2012, 13:36:20 od pelko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Smakyno
nováčik
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 12. Február , 2012, 12:35:07 » |
|
Tak toto fórum mám celkom presnorené a môžem vyhlásiť, že patrí k tomu najlepšiemu na Slovensku kde sa dajú získať skvelé informácie. Tak som sa sem konečne prihlásil hhh.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 12. Február , 2012, 14:20:11 » |
|
hen - takuto mal Progac v ciernom, len tusim 450 verziu, s lepsimi mechanikami. uplne paradny strakac:
Ja som mal s malou hlavou. Ale hrala veru velmi prijemne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mesiah
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 12. Február , 2012, 14:28:44 » |
|
Ten je ozaj pekný.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Smakyno
nováčik
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 12. Február , 2012, 14:30:41 » |
|
Cez ebay som ešte neobjednaval, a nemám s tým skúsenosti. Cena by mala byť okolo 500-600e myslíš, že by sa dalo zohnať aj tu cez forum?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 12. Február , 2012, 14:49:55 » |
|
Ja som mal s malou hlavou. ...
jasne. vsak sompremyslal, ze co okrem ciernej garby bolo na tvojej ine, hlavu som si neuvedomil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 12. Február , 2012, 17:39:11 » |
|
Za 650 v pohode zoženieš. Ja som za toľko predával luxusné Burny LP z 80-tych rokov s novými Sperzel mechanikami a nejakým príslušenstvom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|