|
marrtin
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 15. Apríl , 2012, 21:55:36 » |
|
pekne to vyzerá na tých fotkách
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 16. Apríl , 2012, 07:39:12 » |
|
sikovny, basa vyzera velmi sympaticky. skoda ze si z KE, rad by som si ju vyskusal, ci to ma ten spravny old school zvuk co planujes vyrabat dalej?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 16. Apríl , 2012, 07:55:25 » |
|
sikovny, basa vyzera velmi sympaticky. skoda ze si z KE, rad by som si ju vyskusal, ci to ma ten spravny old school zvuk co planujes vyrabat dalej? Momentálne začína robiť na experimentýálnom nástroji "Instant Ravi", bude to gitara so zvukom blížiacim sa indickému sitaru, to má zvýrazniť aj tvar a konštrukcia... A veeeeeľmi pozvolne som sa pustil aj do fretless Jazz bassu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
lumpisko
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 29. Apríl , 2012, 11:06:38 » |
|
Mozes skusit aj DoroTele?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 29. Apríl , 2012, 12:17:12 » |
|
Mozes skusit aj DoroTele?
DoroTele? Was is das?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 29. Apríl , 2012, 12:32:30 » |
|
pocuj jaku mas frezu? a to si frezoval z ruky alebo podla sablony?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 29. Apríl , 2012, 12:56:52 » |
|
pocuj jaku mas frezu? a to si frezoval z ruky alebo podla sablony? MacAllyster, čo je značka Hornbachu, celkom použiteľné veci Frézoval som to odoka, šablóny používam na vonkajšu časť tela a na lôžko pre krk, dutiny, otvory pre elektroniku a snímače robím iba podľa čiar
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 29. Apríl , 2012, 15:09:49 » |
|
a sablony si si robil sam? z coho mas urobene? nemas nahodou nejake plany na strat a les paul?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 29. Apríl , 2012, 16:22:28 » |
|
Robím si ich sám, plány som si donedávna robil na všetko sám, buď to som už niečo podobné mal a prekreslil, alebo som si to odvodil od pickguardov a od oka Pozriem sa Ti na tie plány Ale LPčko je zložitá hračka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 29. Apríl , 2012, 16:30:13 » |
|
ok, pozri. dik cez prazdniny sa s tym chcem pohrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 13. Jún , 2012, 21:34:12 » |
|
Instant Ravi sa zastavil zatiaľ tu To sa mi ľúbi. Pre koho to robíš a ako to asi má vyzerať hotové /ak máš nejaké obrázky predlohy/?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 13. Jún , 2012, 21:46:50 » |
|
To sa mi ľúbi. Pre koho to robíš a ako to asi má vyzerať hotové /ak máš nejaké obrázky predlohy/?
Predloha je v mojej hlave A dačo mám narysované, je to vlastný model Robím to pre seba, ale plánujem tento nástroj požičiavať všetkým čo budú chcieť nahrať si kúsok sitaroidného zvuku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|