KubBasak
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 08. Marec , 2012, 23:13:27 » |
|
nie kazda kovova zliatina je predsa magneticka áno, nie každá, napríklad hliník nieje :D Na tej base to inak bolo evidentné, bolo vidieť, že to je pochromovaný plast
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 09. Marec , 2012, 01:14:47 » |
|
a co ich k tomu akoze malo viest ? pochromovany plast je lacnejsi, ako kov ? hlavne v dnesnych dobach, kde to robia azijske deti zadarmo ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 09. Marec , 2012, 01:18:15 » |
|
áno, nie každá, napríklad hliník nieje :D ...
no naprikald ani mosadz nie je a pritom je to jeden z klasickych kobylovych materialov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 09. Marec , 2012, 07:26:54 » |
|
a co ich k tomu akoze malo viest ? pochromovany plast je lacnejsi, ako kov ? hlavne v dnesnych dobach, kde to robia azijske deti zadarmo ?
Na VM to bolo podľa mňa aj kvôli zvuku, aby nekonkuroval drahším nástrojom... Aby si Fender nsral do vlastných radov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 09. Marec , 2012, 10:23:55 » |
|
Na VM to bolo podľa mňa aj kvôli zvuku, aby nekonkuroval drahším nástrojom... Aby si Fender nsral do vlastných radov to je konspiracna teoria. nemyslim si, ze pri sile na trhu, co ma dnes fender, by museli degradovat lacne modely, aby nekonkurovali drahsim...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 09. Marec , 2012, 11:02:25 » |
|
to je konspiracna teoria. nemyslim si, ze pri sile na trhu, co ma dnes fender, by museli degradovat lacne modely, aby nekonkurovali drahsim...
Nuž, nech to je ako chce, ale tie sadlle sú ozaj zlé
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 09. Marec , 2012, 11:12:09 » |
|
Nuž, nech to je ako chce, ale tie sadlle sú ozaj zlé zaujimave je akurat, ze informaciu o plastovych kamenoch som prvy a jediny raz pocul od Teba, navyse ani nekoresponduje s mojimi skusenostami, tak neviem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 09. Marec , 2012, 19:45:02 » |
|
Plast je blbost, bude to nejaka zliatina urcite, spravidla byvaju tieto dost makke, ale velmi pevne. Lahko sa tam moze vryt struna, ale zlomit to nieje take lahke. Minule som mal taky material v rukach a ten bol dokonca pozlateny, aj ked to nebolo nic k hudbe
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 10. Marec , 2012, 06:55:31 » |
|
....Kubo, Kubo, veď si toho VM Jazzbassa na muzikeráckom fóre vychválil do nebies, ja som ešte bullet nemal v ruke takže tam neviem, ale myslím si že plastová kobylka sa nepoužíva....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 10. Marec , 2012, 08:40:11 » |
|
....Kubo, Kubo, veď si toho VM Jazzbassa na muzikeráckom fóre vychválil do nebies A naďalej si myslím, že to je to najlepšie v kategórii okolo 300 € Minule som servisoval jedného Mexičana a ten nehral zďaleka tak dobre ako hral ten Squier
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
LukasZC
nováčik
Príspevkov: 33
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 12. Marec , 2012, 21:51:15 » |
|
A nie je lepsie potom kupit kombo ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 12. Marec , 2012, 21:54:01 » |
|
Normálna kombinácia na doma (kombo + normálny multiefekt) ťa vyjde minimálne na 130 - s tým, že všetko je z druhej ruky.
Inak to bude iba trápenie.
Radšej hrať do PC, tam po chvíli natočíš fakt slušné zvuky. Ale potrebuješ na to aspoň "štandardnú" zvukovku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 13. Marec , 2012, 14:03:11 » |
|
hlavne na to potrebuje spravnu temu...
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|