Gazda
|
|
« kedy: 12. Marec , 2012, 15:05:13 » |
|
Ahojte, rád by som vám predstavil moje najnovšie pole pôsobnosti - projekt Calex de Luxe, ktorý je ešte len v začiatkoch, no zaslúžil by si konštruktívnu kritiku, najmä z hľadiska obsahu http://bandzone.cz/calexdeluxe
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
bubla15
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 12. Marec , 2012, 16:18:11 » |
|
ziadne analyzy, na to nie som, ale paci sa mi to btw preco calex, som zo zm, len preto ma to zaujima
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vittore
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 12. Marec , 2012, 16:26:32 » |
|
pocujem tam vela kapiel co mam rad, bavi ma to..aa to SGcko odniekadial poznam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 12. Marec , 2012, 17:35:55 » |
|
Dost dobre, prvy song viac jak druhy. ak sa vyhrate tak by som videl tento projekt s celkom fajn vyhliadkami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 12. Marec , 2012, 17:42:20 » |
|
velmi prijemna muzika, len treba zmenit ten idiotsky nazov. tieto recesisticke mena a pristup sa hodi na recesisticku muziku, nie na vazne posobiaci r(c)ock. spevakovi trosku zmacknut gule a bude to skvele, drzim palce. po psychic ste druhi co ma u nas naozaj zaujali v poslednej dobe
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 12. Marec , 2012, 17:50:36 » |
|
super, dosť sa mi to páči
|
|
« Posledná zmena: 12. Marec , 2012, 17:51:21 od pelko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 12. Marec , 2012, 19:57:07 » |
|
Ďakujem za reakcie! No ten názov je viac-menej recesia, ale taká polovážna symbolika sa tam predsa nájde, je to v info o kapele na bandzone Spevák aj gitarista som ja tak prehlasujem že mačkanie gulí nebude ale naživo do toho dám všetko Keby ste niekto mali / vedeli o podobnej kapele alebo vlastne si len tak chceli zahrať tak zháňame nejaké akcie, prípadne aj niečo zorganizujeme
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 12. Marec , 2012, 19:58:54 » |
|
Vittore : hej hej som to ja a je to tá gitara. Mám ju rád azda ešte viacej ako na začiatku...krk je hrubý ako krompáč a gitara smrdí rokenrolom kedže už má čosi za sebou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. Marec , 2012, 12:23:39 » |
|
Vyborny zvuk, celkom fajn napady. Trosku mi to pripomina kapelu Carnivool (ked poznas), ale len trosku. Gitary sa mi pacia a spevak sa mi paci vo vyssich polohach. Jo a este - NALADTE SA !
|
|
« Posledná zmena: 13. Marec , 2012, 12:24:22 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. Marec , 2012, 13:21:03 » |
|
vyborne to je
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 13. Marec , 2012, 15:01:22 » |
|
Vyborny zvuk, celkom fajn napady. Trosku mi to pripomina kapelu Carnivool (ked poznas), ale len trosku. Gitary sa mi pacia a spevak sa mi paci vo vyssich polohach. Jo a este - NALADTE SA ! Máš na mysli austrálsky Carnivool?Bratranec mi doniesol CD /je tam už domestikovaný /a to bolo niečo dosť iné.Ale dovtedy som o tej kapele nepočul a ani nič nehľadal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. Apríl , 2012, 10:55:23 » |
|
Takže máme na profile malý update v podobe nového songu Swing on! Zároveň keby ktokoľvek náhodou dostal chuť vypočuť si tie veci naživo tak 18. mája vystúpime v klube u Očka spolu s kapelami nOne (BA) a Display (Štúrovo).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 13. Apríl , 2012, 17:00:05 » |
|
ked tak nad tym rozmyslam, tak gazdove gif je jedine, ktore sme nezatrhli spraaaavne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|
|