mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #195 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:56:53 » |
|
btw, yesfan, pokladam ta za vysokointeligentneho cloveka a hlavne silneho muzikanta, ale po tychto nazoroch trosku pochybujem, pretoze mam pocit, ze si nestastny zo svojho neuspechu (?)
yesfan ma podla mna pravdu a isto to neni zavist. Sak tomu smajdovi neni absolutne, co zavidiet. Do povedomia sa dostal vdaka superstar, potom som nic nepocul a teraz si kupil pesnicky a snazi sa hrat divadlo a vobec mu to nejde podla mna ( sudim podla zivaku ) ten klip je ok. Ale pesnicka melodicky je tuctovka. Samozrejme, ze mu prajem nech sa uchyti, no pochybujem. Keby to bolo take super, tak to pocujem z kazdej strany. A btw rockove kapely nemusia byt absolutne hravane v radiach a ludia si k nim cestu najdu. Cize Smajdove plakanie, ze ho nehraju v radiu je scestne. Slize nehraju v radiu absolutne a vzdy natrieskane, konflikt, Polemic ( od nich sem tam, ale na posranie to neni ). Naopak Smatanovu hravaju stale a neviem, ci by na nu prislo tolko ludi, co na vyssie spominane.
|
|
« Posledná zmena: 04. Apríl , 2012, 09:57:32 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
beercompatibile
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372
beercompatibile
|
|
« Odpoveď #196 kedy: 04. Apríl , 2012, 10:00:09 » |
|
Hej ludia, stretol som kamosa, daaaaavno som s nim hraval. Uz sa na muziku vykaslal- tiez daaaavno. Bol to celkom fajn becklajtovy stavic systemu dž,dž,dž Kedze sa mu nejako podarilo uz pred rokmi vyliecit zo zavislosti na hrani muziky, nema uz potrebu ohovarat. (Ja tu potrebu mam a silnu, len sa to snazim drzat na uzde) No a povedal mi: Ocuvaj sem stary moj, ten Smajda na internete - to ma dobre gule - to jakuuu ma kapelu??? co na to povedat?: a, to mu za mlakou nahrali typci - ukradnuta vec, na zivo to nezaspieva, skaredy je a teply, maluje sa debil, chalani mu tam s gitaraaama skacu a ani ich nemaju do maršaľof pichnute - fuj b, ale hej, ma to gule
|
|
|
Zaznamenané
|
uz radsej nic nepisem, zas by som to musel po case zmenit
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #197 kedy: 04. Apríl , 2012, 10:00:35 » |
|
mario, keby tvoja kapela mala song aspon z 1/10 taky dobry, tak zomries od stastia.
keby henten song bol na albume alterbridge alebo creed, tak nik ani nepipne a povie aky popici song. ale preto ze je to smajda a lezi vam v zaludku jeho uspech tak budete vsetci "antikomercaci" na to picovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #198 kedy: 04. Apríl , 2012, 10:00:49 » |
|
yesfan ma podla mna pravdu a isto to neni zavist. Sak tomu smajdovi neni absolutne, co zavidiet. Do povedomia sa dostal vdaka superstar, potom som nic nepocul a teraz si kupil pesnicky a snazi sa hrat divadlo a vobec mu to nejde podla mna ( sudim podla zivaku ) ten klip je ok. Ale pesnicka melodicky je tuctovka. Samozrejme, ze mu prajem nech sa uchyti, no pochybujem. Keby to bolo take super, tak to pocujem z kazdej strany.
A btw rockove kapely nemusia byt absolutne hravane v radiach a ludia si k nim cestu najdu. Cize Smajdove plakanie, ze ho nehraju v radiu je scestne. Slize nehraju v radiu absolutne a vzdy natrieskane, konflikt, Polemic ( od nich sem tam, ale na posranie to neni ). Naopak Smatanovu hravaju stale a neviem, ci by na nu prislo tolko ludi, co na vyssie spominane.
smajdu bezne hravaju na ceskom mtv napriklad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #199 kedy: 04. Apríl , 2012, 10:02:56 » |
|
Hej ludia, stretol som kamosa, daaaaavno som s nim hraval. Uz sa na muziku vykaslal- tiez daaaavno. Bol to celkom fajn becklajtovy stavic systemu dž,dž,dž Kedze sa mu nejako podarilo uz pred rokmi vyliecit zo zavislosti na hrani muziky, nema uz potrebu ohovarat. (Ja tu potrebu mam a silnu, len sa to snazim drzat na uzde) No a povedal mi: Ocuvaj sem stary moj, ten Smajda na internete - to ma dobre gule - to jakuuu ma kapelu??? co na to povedat?: a, to mu za mlakou nahrali typci - ukradnuta vec, na zivo to nezaspieva, skaredy je a teply, maluje sa debil, chalani mu tam s gitaraaama skacu a ani ich nemaju do maršaľof pichnute - fuj b, ale hej, ma to gule http://www.bravogirl.cz/poradna/430369-kluk?odpovedi=A
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #200 kedy: 04. Apríl , 2012, 10:04:27 » |
|
a boha tie smesne reci o halfplaybacku, nejebe vam? vsak ked ma raz akcia take podmienky ze sa bude hrat na halfplayback, tak sa smajda moze postavit na hlavu a aj tak to nebude inak. proste to bola beneficia, take su podmienky a bodka. 95% slovenskych interpretov hra vsade na kazdej akcii v telke na playback - komplet a nikomu to nevadi. ale ze tu nemaju pichnute kable, sa tu idete roztiect
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #201 kedy: 04. Apríl , 2012, 10:06:08 » |
|
mario, keby tvoja kapela mala song aspon z 1/10 taky dobry, tak zomries od stastia. keby henten song bol na albume alterbridge alebo creed, tak nik ani nepipne a povie aky popici song. ale preto ze je to smajda a lezi vam v zaludku jeho uspech tak budete vsetci "antikomercaci" na to picovat.
ked uz okamzite musis spominat moju kapelu, aj ked na to neni dovod na to, tak hovorim, ze by sa mi to nepacilo. Preto taku pesnicku ani nemame. Nepaci sa mi to a nech robim, co robim tak sa mi to zda mdle. Preto sme taku pesnicku este ani neurobili. To ake mame pesnicky ( az na par, ktore ste uplne pravom zdrbali za to ako boli nahrane a podane ) sa mi paci. Proste ked tu pesnicku napisem, tak sa mi taka asi aj paci, resp menim dovtedy, dokym sa nepaci hlavne MNE. smajdu bezne hravaju na ceskom mtv napriklad
nekukam MTV. ale ked hravaju, tak co fnuka na RnR ked jeho styl absolutne neni RnR
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #202 kedy: 04. Apríl , 2012, 10:06:59 » |
|
A btw rockove kapely nemusia byt absolutne hravane v radiach a ludia si k nim cestu najdu. Cize Smajdove plakanie, ze ho nehraju v radiu je scestne. Slize nehraju v radiu absolutne a vzdy natrieskane, konflikt, Polemic ( od nich sem tam, ale na posranie to neni ). Naopak Smatanovu hravaju stale a neviem, ci by na nu prislo tolko ludi, co na vyssie spominane.
Presne tak, Smajda si robi iba svoje PR. Zvolil si cestu, ma ju. Toho Maxa mu aj tak nezerem. Je to stale ten isty nesmely narcis, ktory nema gule poslat dopice tie nany z Telerana s prijebanymi otazkami, co mu tam kladli, ale zato si to kompenzuje svalnatou klavesnicou. Taki nam ale nie su cudzi, vsak...?
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #203 kedy: 04. Apríl , 2012, 13:12:00 » |
|
premazane, nezabudam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #204 kedy: 04. Apríl , 2012, 13:28:59 » |
|
tomu sa dnes stuka aj ritou natupirovanou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #205 kedy: 04. Apríl , 2012, 13:51:19 » |
|
zrejme dojdem, nejako pred 22:00
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #206 kedy: 04. Apríl , 2012, 15:13:01 » |
|
btw, yesfan, pokladam ta za vysokointeligentneho cloveka a hlavne silneho muzikanta, ale po tychto nazoroch trosku pochybujem, pretoze mam pocit, ze si nestastny zo svojho neuspechu (?) a napriek tvojim kvalitam a tvojim rozhodnutiam sudis niekoho, kto nepatri do tvojho vnimania hudby ?
Neviem, to je len cisto moj osobny dojem, kludne ma vyved z neho.
podlma mna yesfan pise velmi triezvo a rozumne. ak Ti z jeho prispevku vychadza, ze je nestastny z neuspechu, tak si zase raz vo svojich usudkoch strasne mimo, ale to nie je nic nove. yesfan - prepac, ze Ti robim hovorcu
|
|
« Posledná zmena: 04. Apríl , 2012, 15:13:18 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #207 kedy: 04. Apríl , 2012, 17:42:49 » |
|
no... tak dik Rastis, ale uz sme si to vyjasnili, takze hezke svatky everybody...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #208 kedy: 04. Apríl , 2012, 18:37:35 » |
|
mario, keby tvoja kapela mala song aspon z 1/10 taky dobry, tak zomries od stastia.
keby henten song bol na albume alterbridge alebo creed, tak nik ani nepipne a povie aky popici song. ale preto ze je to smajda a lezi vam v zaludku jeho uspech tak budete vsetci "antikomercaci" na to picovat.
suhlas a velky suhlas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #209 kedy: 04. Apríl , 2012, 18:38:27 » |
|
podlma mna yesfan pise velmi triezvo a rozumne. ak Ti z jeho prispevku vychadza, ze je nestastny z neuspechu, tak si zase raz vo svojich usudkoch strasne mimo, ale to nie je nic nove. yesfan - prepac, ze Ti robim hovorcu hej hej, esteze si fajn chalan.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|