Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 00:24:13
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 195822 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #180 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:21:54 »

a to odkial vies ?

osobny dojem z rozhovoru s nim.
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #181 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:23:22 »

osobny dojem z rozhovoru s nim.
aha, takze tvoj osobny dojem vyznieva ako potvrdzujuce pravidlo, ze je decko, ktore nevie, co chce.

Mozem ta vyviest z miery - nie je a velmi dobre vie, co chce. A ver tomu, ze to viem, ziadny osobny dojem.
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #182 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:25:57 »

branko ty s nim hravas?Huh!?až ma oblaaalo
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #183 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:26:14 »

btw, yesfan, pokladam ta za vysokointeligentneho cloveka a hlavne silneho muzikanta, ale po tychto nazoroch trosku pochybujem, pretoze mam pocit, ze si nestastny zo svojho neuspechu (?) a napriek tvojim kvalitam a tvojim rozhodnutiam sudis niekoho, kto nepatri do tvojho vnimania hudby ?

Neviem, to je len cisto moj osobny dojem, kludne ma vyved z neho.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #184 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:28:18 »

Nehravam, mam dost svojho. :) A aj keby, tak bol by som rad, konieckoncov som muzikant a zahram si s kymkolvek a cokolvek.  Na zdravie!
Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #185 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:28:32 »

Bavím sa skvele
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #186 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:29:48 »

aha, takze tvoj osobny dojem vyznieva ako potvrdzujuce pravidlo, ze je decko, ktore nevie, co chce.

Mozem ta vyviest z miery - nie je a velmi dobre vie, co chce. A ver tomu, ze to viem, ziadny osobny dojem.

ak vyznieva - prepacte. take pravidlo samozrejme nejestvuje. je to len moj osobny dojem, nic viac.
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #187 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:30:35 »

btw, yesfan, pokladam ta za vysokointeligentneho cloveka a hlavne silneho muzikanta, ale po tychto nazoroch trosku pochybujem, pretoze mam pocit, ze si nestastny zo svojho neuspechu (?) a napriek tvojim kvalitam a tvojim rozhodnutiam sudis niekoho, kto nepatri do tvojho vnimania hudby ?

yeeeees totalne scestny nazor ze kazdy komu sa nepaci moderna radiova popova scena (lebo to je smajda tiez) je nestastny z toho ze vlastne robi hudbu ktora ho bavi :D yesfan je taka kapacita ze kebyze chce tak komponuje este aj pre vas tie oooo mano.. ale naco by to robil vsakze? :)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #188 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:31:29 »

ak vyznieva - prepacte. take pravidlo samozrejme nejestvuje. je to len moj osobny dojem, nic viac.
nic si z toho nerob, brano sa zase snazi tvarit dospelo a intelektualne
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #189 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:31:47 »

yeeeees totalne scestny nazor ze kazdy komu sa nepaci moderna radiova popova scena (lebo to je smajda tiez) je nestastny z toho ze vlastne robi hudbu ktora ho bavi :D yesfan je taka kapacita ze kebyze chce tak komponuje este aj pre vas tie oooo mano.. ale naco by to robil vsakze? :)
Zas tu miesame paci/nepaci s nazorom na chlapca, ktory si robi svoje.  Bavím sa skvele Scesny nazor je akurat tvoj momentalne.

A k Yesfanovi - samozrejme, ved som to aj pisal v uvodnych vetach o nom. :) Vazim si ta, Yesfan.  Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #190 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:35:55 »

Zas tu miesame paci/nepaci s nazorom na chlapca, ktory si robi svoje.  Bavím sa skvele Scesny nazor je akurat tvoj momentalne.

A k Yesfanovi - samozrejme, ved som to aj pisal v uvodnych vetach o nom. :) Vazim si ta, Yesfan.  Na zdravie!

ja mam mindrak lebo ma nechcu do Panacika zas.. to preto.. uz 3x som bol na pohovore
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #191 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:44:24 »

hello Branko, dik za pekne slova. podobne, si vyborny hudobnik, zrovna som si par veci s tebou dneska vypocul. vidm ze sa ta moje slova trosku dotkli. niet dovodu - kazdemu prajem uspech - uprimne a zvlast mladym ludom. len mam pocit, (a stale to ber len ako subjektivny pocit) ze uz trosku z pozicie svojho veku a nejakych zivotnych skusenosti vidim iste veci inak. preto si myslim, ze miro sa este stale nevie tesit z hudby ako takej, potrebuje k tomu vsetko to okolo a ak k tomu nedojde, moze to cloveka silno poznamenat. aj tak ze na muziku zanevrie a mozno strati, to co by mu inak v zivote priansalo vela radosti. tot vsjo.

ohladom mna - neuspech ? som stastny clovek - som zdravy, mam rodinu, krasnu pracu, skladam hudbu ktoru mam rad, nahravam ju, hravam ju s ludmi, ktorych mam rad, mam gitary, pristroje, vsetko po com som ako chlapec tuzil... som fakt stastny clovek. a preto vravim - mam uspech. nic mi nechyba a slava uz vobec nie. som od tejto tuzby totalne oslobodeny a zelam tu lahkost, ktoru citim kazdemu.

su miliony ludi na svete, ktori by so mnou menili, keby mohli (uz len kvoli krajine, v ktorej zijem a podmienkam, v ktorych zijem)

slova venovane mirovi smajdovi su slovami sucitu, nie odsudenia. neber ich zle.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #192 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:49:18 »

hello Branko, dik za pekne slova. podobne, si vyborny hudobnik, zrovna som si par veci s tebou dneska vypocul. vidm ze sa ta moje slova trosku dotkli. niet dovodu - kazdemu prajem uspech - uprimne a zvlast mladym ludom. len mam pocit, (a stale to ber len ako subjektivny pocit) ze uz trosku z pozicie svojho veku a nejakych zivotnych skusenosti vidim iste veci inak. preto si myslim, ze miro sa este stale nevie tesit z hudby ako takej, potrebuje k tomu vsetko to okolo a ak k tomu nedojde, moze to cloveka silno poznamenat. aj tak ze na muziku zanevrie a mozno strati, to co by mu inak v zivote priansalo vela radosti. tot vsjo.

ohladom mna - neuspech ? som stastny clovek - som zdravy, mam rodinu, krasnu pracu, skladam hudbu ktoru mam rad, nahravam ju, hravam ju s ludmi, ktorych mam rad, mam gitary, pristroje, vsetko po com som ako chlapec tuzil... som fakt stastny clovek. a preto vravim - mam uspech. nic mi nechyba a slava uz vobec nie. som od tejto tuzby totalne oslobodeny a zelam tu lahkost, ktoru citim kazdemu.

su miliony ludi na svete, ktori by so mnou menili, keby mohli (uz len kvoli krajine, v ktorej zijem a podmienkam, v ktorych zijem)

slova venovane mirovi smajdovi su slovami sucitu, nie odsudenia. neber ich zle.

Ja tiez uprimne dakujem.  :)

Ja chapem, ze sa na vec pozeras inymi ocami ako mozno ja, ale ber to tak, ze kazdy bol a je v nejakom stadiu svojho napredovania. Ako som uz pisal, kazdy z nas ma na to iny "recept" kde a kam sa dostat. Tento je Mirov a niekomu sa paci/nepaci. Uvidime, co bude casom. To neviem ani ja, ani ty, ani nikto z nas tu na fore. Mne sa tento song paci. Fakt som uprimne zvedavy, co bude dalej. Ale viem, ze poviem paci/nepaci. Nechcem a nebudem riesit jeho propagaciu, reklamu, styl obliekania, atd... Lebo zbytocne. Je kopec kapiel (ako som uz tiez pisal), ktore sice hraju super, ale neda sa na nich pozerat a pre reklamu nespravia nic. Tu sa da samozrejme pytat ako silno tomu veria, co robia. Moj osobny pocit je ten, ze napr. Miro veri tomu, co robi. Mozno to ho prave posunie.

K tomu stastiu - zdielam rovnaky nazor. Vo svojej podstate som tiez stastny clovek, pretoze robim to, co ma bavi a nechcem to vymenit za nic ine. Takze v tomto ta/sa chapem/e.

Na zdravie!
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #193 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:53:01 »

Yesfan... Branko... mozte si dat novomanzelsky bozk  Som frajer
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast

« Odpoveď #194 kedy: 04. Apríl , 2012, 09:55:50 »

tak... som uz zadany  :)

ale radsej pozyvam do lepsej temy - Ron Jarzombek - ktoru som (dufam, ze nie opakovane) akurat zalozil

Na zdravie!
Zaznamenané

Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.