joe
|
|
« Odpoveď #345 kedy: 25. Máj , 2012, 11:36:09 » |
|
pod gruzinskom.. vcelku uz aj arabia by som to naval
dva tyždne vlakom zarohom a baby su male a skarede sikmaaaacky,ked si das ale flasu votky je to jedno poj...aj smajdu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #346 kedy: 25. Máj , 2012, 11:40:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #347 kedy: 25. Máj , 2012, 11:44:14 » |
|
taaato by sa minula krasna a neni to dcera nejakeho sk velvislanca???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #348 kedy: 25. Máj , 2012, 12:00:53 » |
|
nasa skladba sa mi pacila najviac, asi preto, ze ostatne boli fakt des a hruza, neuveritelne co tam pustili. zaspievane to bolo strasne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #349 kedy: 25. Máj , 2012, 12:25:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #350 kedy: 25. Máj , 2012, 12:27:16 » |
|
Prvu slohu zaspieval vynikajuco.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #351 kedy: 25. Máj , 2012, 12:32:39 » |
|
jednoznačne tam bolo dosť podstatne lepších spevákov a Šmajda to spevácky nezvládol na úrovni, aby im konkuroval. A nielen tak, celkovo nezvládol tú skladbu. Najlepšie /alebo najhoršie/ potom, keď práve krátka ukážka z jeho skladby bola celá falošná a niekoľkokrát v éteri.
Ten estónec pred ním, klobúk dolu, výborný spevák. Ale aj iní, ktorí postúpili, spievali výborne, len niektoré skladby boli dosť slabé a zamrzli v 90-rokoch pri najhoršom období disko hudby..
fakt je dobry:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #352 kedy: 25. Máj , 2012, 12:50:56 » |
|
nasa skladba sa mi pacila najviac, asi preto, ze ostatne boli fakt des a hruza, neuveritelne co tam pustili. zaspievane to bolo strasne. inac aj mne sa ta nasa pacila najviac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #353 kedy: 25. Máj , 2012, 12:54:21 » |
|
vyborny je ten estonec!!!! inak co sa pesnicky tyka tak ano je super, paci sa mi.. len by ju mohol hrat radsej ten komu bola urcena povodne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #354 kedy: 25. Máj , 2012, 13:00:13 » |
|
btw. z coho je ta sutaz financovana? Ved to ma kazdy rok najmodernejsiu scenu velkosti popradskeho letiska. Nehovoriac o organizacii, kedze krajina ma iba rok na pripravy. Ved to musi stat ako nase minulorocne MS v hokeji.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #355 kedy: 25. Máj , 2012, 13:15:24 » |
|
btw. z coho je ta sutaz financovana? Ved to ma kazdy rok najmodernejsiu scenu velkosti popradskeho letiska. Nehovoriac o organizacii, kedze krajina ma iba rok na pripravy. Ved to musi stat ako nase minulorocne MS v hokeji.
azerbajdzan si ako diktatura robi na tom promo pred ostatnym svetom, jebli do toho rocny rozocet, inak ta krajina zapasi s chudobou, jak to uz tak byva... inak mal som pocit, ze je to azijska krajina, nie europska...
|
|
« Posledná zmena: 25. Máj , 2012, 13:15:41 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
FunkyMonk
|
|
« Odpoveď #356 kedy: 25. Máj , 2012, 13:24:33 » |
|
Az teraz som si uvedomil, ved ten Smajda vyzera ako Tokio Hotel, len blond
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #357 kedy: 25. Máj , 2012, 13:27:41 » |
|
fakt je dobry:
vybornyy hlavne preco smajda spieva anglicky ??koho reprezentoval ameriku???nech ide doprdele ma spievat každy svojou recou za angl...sa schovavaju u nas spevaci co nevedia spievat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #358 kedy: 25. Máj , 2012, 15:39:16 » |
|
vybornyy hlavne preco smajda spieva anglicky ??koho reprezentoval ameriku???nech ide doprdele ma spievat každy svojou recou za angl...sa schovavaju u nas spevaci co nevedia spievat
A vies si predstavit, ze by taky zaner spieval so slovenskym textom? To by znelo ako zly vtip.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #359 kedy: 25. Máj , 2012, 16:03:50 » |
|
A vies si predstavit, ze by taky zaner spieval so slovenskym textom? To by znelo ako zly vtip.
preco? ved r2d maju krala skazy so slovenskym textom a je to ppci song a daleko viac sa mi to paci ako verzia s AJ textom. u smajdu hlavne nie je kamen urazu jazyk, ale to, ze to neuspieva
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|