Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 23:43:30
Strán: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 196124 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #405 kedy: 05. Jún , 2012, 15:08:13 »

alebo zorganizoval rockovy festival v Tabacke v KE  Ja som čert..

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Boha co ma s tym rock'n'rollom ? Som uz na to alergicky. sak ta jeho veci neni ziadny rock'n'roll ani nic. dajte cislo na smajdu, musim mu zavolat, co za kokotiny trepe Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #406 kedy: 05. Jún , 2012, 15:16:11 »

alebo zorganizoval rockovy festival v Tabacke v KE  Ja som čert..
mozno by som tam konecne aj dosiel, kvoli svalnatemu smajdovi, urcite to bude lepsie ako batio kdesi v muzeu   Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #407 kedy: 05. Jún , 2012, 15:27:43 »

co je vymrete? nikdy sme tu nemali viac kapiel nez dnes kks :D vsetci uz do hrobu sa chystaju... 
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #408 kedy: 05. Jún , 2012, 16:30:05 »

co je vymrete? nikdy sme tu nemali viac kapiel nez dnes kks :D vsetci uz do hrobu sa chystaju... 

Dneska je vsetko jak cez kopirak, co sa tyka rocku a metalu. Treba pocuvat nieco invecne. Aj Max urcite casom pochopi, ze cesta nevedie cez prevareny metalcore z roku 2005, ale elektronicky pank.

Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #409 kedy: 05. Jún , 2012, 16:42:21 »

Ale zaroven nikdy nebolo v rockovej scene (a to s prizmurenim oboch oci za rock povazujme proste akukolvek gitarovu kapelu) tak malo penazi jak teraz  Na zdravie! netvrdim zase, ze muzika preziva stredovek, to nie... ale zase by som brzdil s tou roztopasou  Zdravíčko Vtipne je, ze kvalita hudobnej produkcie stupa a uroven na ktorej je u nas doteraz nebola vyssia, lenze to je jedna strana mince, pozlatko, realita je taka, ze 99% gitarovej hudby zivori a 1% si nevyskakuje jak kedysi. Ale ja to trebars tak tragicky a osobne neberem, ani si nieco take nepripustam k telu. Skratka vidim to tak. Hudbu treba robit aj ked to nema absolutne ziaden zmysel  Som frajer
« Posledná zmena: 05. Jún , 2012, 16:49:28 od Pablo Woozy » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #410 kedy: 05. Jún , 2012, 16:45:56 »

kvalita hudobnej produkcie stupa a uroven na ktorej je u nas doteraz nebola vyssia

Zeby?  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
yeah
Hosť
« Odpoveď #411 kedy: 05. Jún , 2012, 16:51:23 »

Zeby?  Popiskujem si
Samozrejme, cele 90 roky nasi muzikanti plakali, ze nesme schopni sa ani len zvukovo priblizit comukolvek zapadnemu. Dnes uz aj u nas vznikaju velmi solidne nahravky ale pre zmenu neni o nich az tak zaujem (sponzorov, medii...ludi)
« Posledná zmena: 05. Jún , 2012, 16:51:46 od Pablo Woozy » Zaznamenané
Rectifier
pravidelný návštevník
Príspevkov: 239

« Odpoveď #412 kedy: 05. Jún , 2012, 16:55:49 »

veď to je celý problém... sponzori ani tak nie ako média  :)
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #413 kedy: 05. Jún , 2012, 17:58:33 »

Ja by som bol zvedavý,aké vyjadrenie by dal do novín keby to vyhral :)
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast

West Coast

« Odpoveď #414 kedy: 05. Jún , 2012, 18:05:16 »

Kamos daval toto na FB. Mam to chapat tak, ze Max chcel aby z toho bolo nieco obdobne? Zaciatok hucanie, drsnacke slohy a emacky refren? Lebo toto sa mi celkom paci a pritom (ne)znama kapela.  :)

« Posledná zmena: 05. Jún , 2012, 18:05:39 od kubo63 » Zaznamenané
hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #415 kedy: 05. Jún , 2012, 18:05:39 »

http://hudba.zoznam.sk/spravy/05-06-2012-max-jason-mai-a-jeho-patstranova-pravda-o-eurovizii/

Viem ze je to vlastne to iste co tu uz bolo, ale pekny uvod je k tomu napisany :)

kurna ste ani nevedeli ze mate noveho mesiasa Žmurk
spasi rokenrol minimalne v Azerbajdzanu, Borat hadra....
song se mi libil, ale tyhle severokorejske virály uz nejsou smesne, v pristim dile zacne uzdravovat dotykem  Nechajte ma vydýchať
« Posledná zmena: 05. Jún , 2012, 18:06:45 od hyenik » Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #416 kedy: 05. Jún , 2012, 18:46:18 »

Skratka vidim to tak. Hudbu treba robit aj ked to nema absolutne ziaden zmysel  Som frajer

S tymto v podstate suhlasim...aj ked zmysel to ma vzdy... Ja si myslim ze tvorba by nemala byt podnecovana myslienkami na tisice vlhkych gatiek pod podiom ale snahou o osobnu vypoved, vyjadrenie, skratka vyvetranie svojej duse..ej ale som to basnicky povedal :D

je paradoxne ze dnes, ked sa hudbe na slovensku v podstate nedari (pretoze je logicke ze ludia v situacii riesia zakladne potraviny a nejaka masova kultura ich nezaujima - myslim priemernu zlozku ludi ktori si po tisicoch kupovali platne michala davida ci inych hudobnych manualov) je tu skutocne kopec vela dobrych kapiel...ci uz v cechach alebo na slovensku. a robia to kurvadobre, takze to asi robia tak, ze je to pre nich vasnou, bavi ich to, a chcu to robit dobre a takymto sposobom si core svojho publika vybuduju, a budu moct hravat pre plne kluby ak to vydrzia...

...a medzi nimi jeden jason ktory si mysli ze ked si zmeni meno zotrie nalepku zle intonujuceho superstaristu ktory tu od zaciatku dava nejaku pozu, a priemerny clovek ked si pozrie interview s nim uzna ze je to falosne jak motyka z cokolady...sa tvari ako spasa rockandrollu...sak nech sa zobere a nech ide do toho LA. a nech im ukaze...
a kto to aj tak chce robit na svk s pozou a vyslovene pre prachy, stale si moze kupit samohrajku a hrat svadby na poloplayback...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #417 kedy: 05. Jún , 2012, 18:49:12 »

Ojoj, nezaspieval tú skladbu ani raz dobre a čisto intonovanú, ale v semifinále sa proti nemu spikli a prelaďovali mu hlas, aby znel falošne..

Tak to snáď nie..  Nechajte ma vydýchať   Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #418 kedy: 05. Jún , 2012, 18:57:06 »

Kamos daval toto na FB. Mam to chapat tak, ze Max chcel aby z toho bolo nieco obdobne? Zaciatok hucanie, drsnacke slohy a emacky refren? Lebo toto sa mi celkom paci a pritom (ne)znama kapela.  :)

skor toto, aj podiovy prejav jak cez kopirku  Bavím sa skvele

Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast

West Coast

« Odpoveď #419 kedy: 06. Jún , 2012, 16:23:08 »

snahou o osobnu vypoved, vyjadrenie, skratka vyvetranie svojej duse..ej ale som to basnicky povedal :D

Na to ti staci jednooktavovy midi klaves, mac a letna kolekcia zo second handu. Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.117 sekund, 24 otázok.