Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 05:32:04
Strán: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 196170 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #465 kedy: 25. August , 2012, 12:30:10 »

a skolacka fanynka plati domenu, nie ?

školáčka fanynka má možno obchodného ducha.   :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #466 kedy: 09. September , 2012, 18:22:52 »

Vcera hral po nas Smajda a musim uznat, ze nazivo spieva jak jeden pan. :) Chodil som hore dole, od zvukara az k podiu a nezacul som krivy ton. Fajnovy hlas.

Horsie to bolo s kapelou. Resp. uplne zle. Jaro Zigo - nestihal, bez energie. Tu pesnicku (close your eyes, ci ako...) absolutne nezahral tak, ako song. Mozno zamer. Ale ak hej, tak zle.

Gitarista Honza Tulenko, ci jak sa vola... mal by si kupit pedalboard, pretoze rozhadzanych 10 krabiciek po zemi su dost zly napad. Mal sice Suhr (ktory IMHO hra obycajne/standardne, nic z coho by mi stalo péro za tie prachy :) ), ale nestihal preslapavat efekty, cisty nestihal prepinat so skreslenym... LADIL pocas prestavok na plne gule... Zle.

Jediny dobry kus kapely bol basak (vratane Smajdu), ten sa hybal, bol aj stylovo obleceny a jasne vedel, co a ako.

Inak fasa, bavil som sa na Smajdovi. :)
Zaznamenané

MR
pravidelný návštevník
Príspevkov: 247

« Odpoveď #467 kedy: 10. September , 2012, 10:05:47 »

viem si predstaviť hocičo, ale situáciu kde by som sa bavil na Šmajdovi len veľmi ťažko  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #468 kedy: 10. September , 2012, 10:10:49 »

Vcera hral po nas Smajda a musim uznat, ze nazivo spieva jak jeden pan. :) Chodil som hore dole, od zvukara az k podiu a nezacul som krivy ton. Fajnovy hlas.

Horsie to bolo s kapelou. Resp. uplne zle. Jaro Zigo - nestihal, bez energie. Tu pesnicku (close your eyes, ci ako...) absolutne nezahral tak, ako song. Mozno zamer. Ale ak hej, tak zle.

Gitarista Honza Tulenko, ci jak sa vola... mal by si kupit pedalboard, pretoze rozhadzanych 10 krabiciek po zemi su dost zly napad. Mal sice Suhr (ktory IMHO hra obycajne/standardne, nic z coho by mi stalo péro za tie prachy :) ), ale nestihal preslapavat efekty, cisty nestihal prepinat so skreslenym... LADIL pocas prestavok na plne gule... Zle.

Jediny dobry kus kapely bol basak (vratane Smajdu), ten sa hybal, bol aj stylovo obleceny a jasne vedel, co a ako.

Inak fasa, bavil som sa na Smajdovi. :)

cize zas zmenil kompletne celu zostavu okolo seba? :D ach do pice aj s nim  Bavím sa skvele
Zaznamenané

xAndrewx
nováčik
*
Príspevkov: 26

« Odpoveď #469 kedy: 10. September , 2012, 10:17:14 »

cize zas zmenil kompletne celu zostavu okolo seba? :D ach do pice aj s nim  Bavím sa skvele

Bohuzial, Smajda je nieco, comu sa hovori "zarabac penazi". Nevadi, ze nema vlastny ksicht (tusim si uz 3tíkrát zmenil pseudonym), a je mu to jedno. Spieva tam kde to sype. Je to skvely spevák, dokonca aj dost dobre hra na gitaru, ale podla mojho nazoru poza, do ktorej sa stylizuje, je pre potencionalnych fanusikov tak malo uveritelna, ze dalej ako na zabavovu kapelu to nedotiahne. SKoda, skoda. Mal dost dobre naslapnute... :/
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #470 kedy: 10. September , 2012, 10:24:23 »

dobre vystihnute.. ja som hlavne povedal jednu vec ked som videl koho mal okolo seba na eurovizii - ze to bude mat sakra tazke udrzat latku tak vysoko jak si ju nadhodil tym Don't Close Your Eyes.. pretoze kebyze ti ludia okolo neho maju skladatelsky potencial na to komponovat presne  taku muziku tej urovne, tak by to robili uz davno v niektorom zo svojich projektoch ci jak sa tomu nadava :) cize si to bude musiet Mirecheck zas napisat na papier ze novy song.. C...G..D.. C..G..A a potom setrit peniaze na to ze z toho niekto za velkou mlakou spravi dalsi Alter Bridge
Zaznamenané

xAndrewx
nováčik
*
Príspevkov: 26

« Odpoveď #471 kedy: 10. September , 2012, 10:40:04 »

Ale sranda, ze zo 4 akordov sa da spravit song, ktory znie neosuchane a bavi  Beeee  pre toto milujem hudbu   Je to frajer
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #472 kedy: 10. September , 2012, 10:41:14 »

hej, ono je to o aranzoch.. ono sa v tej pesnicke vcelku dost deje, to je umeniel samo o sebe kks
Zaznamenané

yogz
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 137

« Odpoveď #473 kedy: 10. September , 2012, 10:44:49 »

Branko začínaš mať asi problém so sluchom Smútim

http://miro-smajda-daily.blog.cz/1209/videa-miro-smajda-otrokovice-e-on-junior-cup-8-9-2012-1
« Posledná zmena: 10. September , 2012, 10:45:29 od yogz » Zaznamenané

"If you´re not part of the groove , you´re part of a problem!"
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #474 kedy: 10. September , 2012, 10:54:00 »

tak toto znie spevom jak travesty show kde chlap prezleceny za zenu spieva namornicku pesnicku nadoraz.. mozno to je tym ze sa mu tanga zarezavali medzi chlpate polky.. jedine ze by nebolo
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #475 kedy: 10. September , 2012, 11:20:13 »

nekaz nam to, spieval perfektne a basta Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #476 kedy: 10. September , 2012, 11:43:03 »

A už je zas Miro Šmajda, už nie Max Jason Mai???
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #477 kedy: 10. September , 2012, 11:44:42 »

A už je zas Miro Šmajda, už nie Max Jason Mai???

Je to tak, uz je to opat raz Miro Smajda :) a opat raz s novou kapelou ...
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #478 kedy: 10. September , 2012, 11:50:46 »

Takto z veľkého sveta opäť k nám robiť muziku po starom.. :)

Citácia

Oj, ale to je vážne zlé zaspievané, bohužiaľ sa nič nezmenilo. Tú skladbu by mal vyradiť z repertoáru.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #479 kedy: 10. September , 2012, 11:58:58 »

a este stale robi 500klukov denne?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.