Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 20:23:58
Strán: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 55 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Smajda  (Prečítané 195599 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
glamrocker
pravidelný návštevník
Príspevkov: 695

« Odpoveď #540 kedy: 18. Január , 2013, 10:47:55 »

smajdos by mal prist na forum nech mu teda niekto poradi tu koncepciu
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #541 kedy: 18. Január , 2013, 10:51:36 »

smajda ma nulovu autenticitu. kym nenajde sam seba, nemal by vychadzat na verejnost.
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #542 kedy: 18. Január , 2013, 10:54:38 »

Myslím, že sa všetci zhodneme v tom, ako chaoticky to robí Šmajda a neporovnával som toto s Iné Kafe, lebo tí to vedia robiť. 
Len to, že Šmajda evidentne na našom a českom trhu preorientoval svoju pozornosť na teenage publikum. Žmurk
/aj keď verím, že Vratko presne vedel už na začiatku, prečo to ide robiť, nebolo to len tak, že poďme hrať muziku/

A o tom, či sa mu podarí takto uspieť viac, je úplne zbytočné polemizovať na fórach. Jemu je asi jedno, že je nám tu na smiech, evidentne ide len za slávou a predajom. A či ostane len taká veselá figúrka na pobavenie, alebo ho aspoň tie tínedžerky začnú vo väčšom brať vážne, sa nechajme prekvapiť. :)

Kapely, ktoré sú týmto smerom orientované, veľmi dobre vedia, prečo to robia. Tam je naozaj aj podľa mňa najväčšia kúpna sila. Bežní starší už moc nekupujú CD-čka, počúvajú len rádio a muziku, čo sa im podsúva. Fajnšmekri si síce kupujú, ale len, čo ich naozaj zaujme a presvedčí, väčšinou aj tak len nový album ich overenej klasiky.
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 10:56:59 od Pitu » Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #543 kedy: 18. Január , 2013, 11:10:15 »

/aj keď verím, že Vratko presne vedel už na začiatku, prečo to ide robiť, nebolo to len tak, že poďme hrať muziku/

Je to velmi nepravdepodobne, pretoze vtedy bola ta muzika strasne popularna. V USA fical iba tento kinder pank. Blink 182, Sum 41 a trilion inych haj skul kapiel. Tak ako bola moda hrat spatny masny metal, potom emo, dneska si kupit mac a robit umenie, bolo vtedy moderne hrat toto. Zelene, modre vlasy, skejtaci v klipe, straty, mesy....

Proste prci prci prcicky.
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #544 kedy: 18. Január , 2013, 11:11:41 »

Clovek aby sa bal, ze co pride po hipsteroch  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 11:12:06 od kubog » Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #545 kedy: 18. Január , 2013, 11:14:36 »

Clovek aby sa bal, ze co pride po hipsteroch  Bavím sa skvele

Queersters  Bavím sa skvele
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #546 kedy: 18. Január , 2013, 11:29:19 »

tak kto odporuci smajdovi strategiu, vy uspesni hudobnici a menezeri  Bavím sa skvele

ja si myslim ze hravat firemky za 3000e nie je az take zle ako pisat na forach ako zmenit svet  Bavím sa skvele
Zaznamenané

stoka!
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #547 kedy: 18. Január , 2013, 11:38:08 »

ale za pisanie na forach sa aspon nemusis hanbit
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #548 kedy: 18. Január , 2013, 11:44:59 »

tak kto odporuci smajdovi strategiu, vy uspesni hudobnici a menezeri  Bavím sa skvele
zase raz ad hominem?
... aha dole na podpis.
co si sa zobudil dnes retardovany?

ja si myslim ze hravat firemky za 3000e nie je az take zle ako pisat na forach ako zmenit svet  Bavím sa skvele
a hrava ich, alebo mas zarucenu informaciu z patdesiatejsiedmej ruky, pretoze niekto kdesi pocul, ze nejaka firma zvazovala, ze si pozve toho volakedajsieho-jakzesatovola-supersratistu?

a ak ich hravat do buducna chce a planuje, tak ako podla teba jeho doterajsie smerovanie tomuto cielu pomaha? kto ich hrava pravidelne a za viac - saso, ktory potrebuje byt hlavne na titulke, ale kazdy den s niecim inym, alebo stabilny format, na ktoreho vykon sa da spolahnut (jedno ci cmorik, desmod, margot alebo tasler)?
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 11:46:06 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #549 kedy: 18. Január , 2013, 11:51:21 »

retardovany si sa mohol zobudit tak ty. vlatne nie, to mas od narodenia, to nebude len dnes, vsakze.

hrava ich pravidelne uz od superstar, a stale. a bude hravat, ci sa to debilkom ako tebe paci alebo nie  Cmuk chlapci info z prvej ruky milacik  Cmuk chlapci

hrava ich viac presne ten saso ktory potrebuje byt na titulke - lebo presne takych zeru na vsetkych firemkach. a jemu sa to ocividne dari
Zaznamenané

stoka!
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #550 kedy: 18. Január , 2013, 11:54:31 »

smajda ma nulovu autenticitu. kym nenajde sam seba, nemal by vychadzat na verejnost.
Ja sa bojim, ze praveze aj ked najde sam seba, tak by asi nemal.

evidentne ide len za slávou a predajom.
Klinec po hlavicke.  Zdravíčko

ja si myslim ze hravat firemky za 3000e nie je az take zle ako pisat na forach ako zmenit svet  Bavím sa skvele
Miso, verim ti to, lebo si myslim, ze nie si cock, co by len tak nieco zadrel. Ale dodavam, ze sa mi to veri len velmi velmi tazko.    :)
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 11:55:42 od Misko » Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #551 kedy: 18. Január , 2013, 11:55:09 »

a co potrebujes vidiet jeho danove priznanie aby si uveril?   :) Na zdravie!
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 11:55:42 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #552 kedy: 18. Január , 2013, 12:07:19 »

hrava ich pravidelne uz od superstar, a stale. a bude hravat, ci sa to debilkom ako tebe paci alebo nie  Cmuk chlapci info z prvej ruky milacik  Cmuk chlapci

hrava ich viac presne ten saso ktory potrebuje byt na titulke - lebo presne takych zeru na vsetkych firemkach. a jemu sa to ocividne dari

To potom aj taky Stasak je macher, nehovoriac o Jakubcovi. Popiskujem si
« Posledná zmena: 18. Január , 2013, 12:09:49 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
yeah
Hosť
« Odpoveď #553 kedy: 18. Január , 2013, 12:08:13 »

Netreba zabudat, ze showbusiness je vrtkavy  Je mi do plaču
http://www.cas.sk/clanok/234479/ukrivdeni-heckovci-objavia-sa-v-legendach-popu.html
Zaznamenané
gm_viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 683

« Odpoveď #554 kedy: 18. Január , 2013, 12:24:08 »

To potom aj taky Stasak je macher, nehovoriac o Jakubcovi. Popiskujem si
ono to neni smiesne, ale stasak si ide tiez dobre a robi pekne cisla  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
Strán: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 55 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.036 sekund, 22 otázok.