Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 21:49:27
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Between the buried and me, Periphery, The Safety fire - 22.10. Randal Bratislava  (Prečítané 7346 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #15 kedy: 25. Október , 2012, 15:52:30 »

vyklbene rameno.

jeden z tych bubenikov je Mike Malyan z Monuments.

pikoska z kliniky s Mike-om: periphery live set sa naucil za 1/2 dna. (volali mu den pred vystupenim, no a pol dna mal opicu.)

teraz im bubnoval boris z chimp spanner. periphery su naslapany aj na zivo, idu z in ear odposluchu na klik ako hodinky.
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #16 kedy: 25. Október , 2012, 17:09:52 »

jake to teda bolo?  Neviem
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #17 kedy: 25. Október , 2012, 17:52:47 »

jake to teda bolo?  Neviem

tvrde a nepravidelne
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #18 kedy: 25. Október , 2012, 17:54:16 »

kolko ludi dojde v BA na taku vec ?
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #19 kedy: 25. Október , 2012, 18:03:59 »

Mna by zaujimalo kolko ked odratas ludi z fora a muzikantov.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #20 kedy: 25. Október , 2012, 19:35:31 »

bolo tam tak 300 ludi, mozno aj viac
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #21 kedy: 25. Október , 2012, 20:27:08 »

Mna by zaujimalo kolko ked odratas ludi z fora a muzikantov.
Ja tu hudbu nepoznam, ale jedna vec, co sa mi fakt od Periphery paci, je podla mna dost popik v podstate. Z toho sudim, ze to nie je hudba len pre gitaristov a murdlantov Žmurk

(ked som zistil, ze Jetpacks Was Yes hrat nebudu, tak o mojej neucasti bolo rozhodnute)

Inak bol som pred casom na Chimp Spanner a normalne by som taku hudbu pocuvat nemohol (momentalne na moj vkus moc prespekulovane), ale nazivo sa mi to strasne pacilo.
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #22 kedy: 25. Október , 2012, 20:41:29 »

Uz som asi stary koko*t, ale mnoho tychto "novych" (tazko moze byt kapela nova, ked na scene funguje x rokov a ma x nahravok) mi absolutne nic nehovori - nahravka vsetko v najlepsom sucasnom poriadku, vidim aj na zivo, ze mnohe hraju fakt ako zo slabikara, dobry zvuk atd, ale po 10 minutach zivam a nudim sa a rozmyslam, ze ci som este metalista. Potom si pustim/pozriem napr. Overkill a problem mam s tym, ze to skonci strasne skoro. :D
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #23 kedy: 25. Október , 2012, 21:47:21 »

Uz som asi stary koko*t, ale mnoho tychto "novych" (tazko moze byt kapela nova, ked na scene funguje x rokov a ma x nahravok) mi absolutne nic nehovori - nahravka vsetko v najlepsom sucasnom poriadku, vidim aj na zivo, ze mnohe hraju fakt ako zo slabikara, dobry zvuk atd, ale po 10 minutach zivam a nudim sa a rozmyslam, ze ci som este metalista. Potom si pustim/pozriem napr. Overkill a problem mam s tym, ze to skonci strasne skoro. :D

Vsetko je otazka vkusu, niekomu moze zasa pripadat prave Overkill ako uplna blbost (napriklad aj mne :) ).
A co je napriklad Overkill vacsi "metal" ako prave Periphery?

Inak Periphery mali tak akuratnu dlzku setu, este tak dva songy a nudil by som sa tiez. Na kapelu v klube je 40 minut tak akurat dost, potom uz je nuda asi cokolvek.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #24 kedy: 26. Október , 2012, 07:39:18 »

no ja ti neviem, mne sepultura v klube nestacila ani po dvoch hodinach hrania. skor mam dojem ze mnoho tychto kapiel nema ani medzi samotnymi fanusikmi vyprofilovane nejake hity alebo nieco chytlavejsie, takze hraju dokolecka stale tu istu matematiku ktora nudi po case fakt aj skalnych. inac nerozumiem preco by dobra kapela mala svojho fanusika nudit uz po 40 minutach  :)
« Posledná zmena: 26. Október , 2012, 07:40:46 od pista58 » Zaznamenané

o-yep sro
pidri
pravidelný návštevník
Príspevkov: 251

« Odpoveď #25 kedy: 26. Október , 2012, 08:41:53 »

no ja ti neviem, mne sepultura v klube nestacila ani po dvoch hodinach hrania. skor mam dojem ze mnoho tychto kapiel nema ani medzi samotnymi fanusikmi vyprofilovane nejake hity alebo nieco chytlavejsie, takze hraju dokolecka stale tu istu matematiku ktora nudi po case fakt aj skalnych. inac nerozumiem preco by dobra kapela mala svojho fanusika nudit uz po 40 minutach  :)

v kluboch obvykle nehraju kapely, ktore maju za sebou repertoar hitov na 2 hodiny.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #26 kedy: 26. Október , 2012, 08:43:04 »

Tak mne Sepultura na Wackene stacila uz po dvoch minutach :) a to ich mam dost rad.
Kto hra dokolecka matematiku?
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #27 kedy: 26. Október , 2012, 09:56:11 »

v kluboch obvykle nehraju kapely, ktore maju za sebou repertoar hitov na 2 hodiny.

okej, zle som sa vyjadril - hity v zmysle pesnicky ktore su dobre a nenudia. zase si nemyslim ze kapela ktora nevypredava strahov automaticky nedokaze hrat viac ako 40 minutovy set.

semish:
sepultura - videl som videa z toho co hraju teraz a je to viac ako smutne, ked som ch videl ja tak to malo o dost vyssiu uroven.
matematika - mnoho kapiel ktore maju svoje pesnicky postavene len na frazovani, nepravidelnom rytme a ked skoncia, tak si nepametas co hrali a dokonca este aj vlastni fanusikovia sa pri tom po case nudia (a netyka sa to len metalu, ale aj kadejakych sofistikovanych dzezov, progroku a mnoheho ineho, kde uz je miera zlozitosti na hrane so samoucelnostou).
Zaznamenané

o-yep sro
Brumla XXL
nováčik
*
Príspevkov: 43

« Odpoveď #28 kedy: 29. Október , 2012, 16:44:42 »

aby som pravdu povedal z Periphery som bol uplne napichany.. vypocul by som si najradsej cely novy album a mozno by som zvladol aj ten predosly na jedinom koncerte Bacha na vec kamo!.. mrzi ma sice halpernova neucast, lebo urcite by set vyzeral inac, ale klobuk dole pred chimpovym otrokom  Som metlak  ..  raz by som si chcel pozriet na jednom podujati take ze: periphery ,animals as leaders, skyharbor, nakoniec by som si este nehal požuvať mozog meshuggah, odchadzal by som velmi spokojny z takej akcie:D
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #29 kedy: 30. Október , 2012, 14:18:26 »

aby som pravdu povedal z Periphery som bol uplne napichany.. vypocul by som si najradsej cely novy album a mozno by som zvladol aj ten predosly na jedinom koncerte Bacha na vec kamo!.. mrzi ma sice halpernova neucast, lebo urcite by set vyzeral inac, ale klobuk dole pred chimpovym otrokom  Som metlak  ..  raz by som si chcel pozriet na jednom podujati take ze: periphery ,animals as leaders, skyharbor, nakoniec by som si este nehal požuvať mozog meshuggah, odchadzal by som velmi spokojny z takej akcie:D

Mam take tusenie ze buducorocny Euroblast by ti to mohol splnit :). Uz tento rok boli potvrdeni Animals as leaders (ale nakoniec museli zrusit cele planovane turne), Skyharbor mali jediny exkluzivny koncert v EU tento rok a Periphery boli v hre tiez (kedze v tom case hrali v Europe a dokonca mali jeden den volny prave pocas Euroblastu).
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 22 otázok.