ozno to bude zniet ako klise, ale toto bola pre gitaristov naozaj povinnost.
Nikdy som nejako aktivne nepocuval Vaia, ale nazivo ma tak bavil ako uz dlho nikto nie. Ten chlap je naozaj jeden z najoriginalnejsich guitar hero, totalny kuzelnik. Maximalny nadhlad, cista, zaujimava hra...
Satriani ma ako posuchlaca vzdy bavil, lebo je viac pesnickar, nez virtuoz. Zahral take, ze Flying in a Blue Dream, Satch boogie, Surfing with the alien a zodve novinky po ktorych sa pridali Vai s Morseom.
Odzneli klasiky, You really got me, white room a ku poslednej Rockin in a free world sa pridal neavizovany Al DiMeola, cize velmi prijemne prekvapko na zaver.
Prekvapene posobil aj diMeola, pravdepodobne ho vytiahli nafrisko odvedla z krcmy...
Este trochu techniky; Satriani hrava teraz cez dake nove Marsale, ale nebadam rozdiel vo zvuku z jeho Peavey ery, vyplyva z toho jedna interna popularna fraza
Vaiko mal klasicky halfstack Carvin a Morse mal MusicMana cez Engl halfstack. DiMeola hral na PRS a malicke 1x12 kombo MB Mark volaco, postacovalo.
Na zaver len maly zjeb na pepankovskych organizatorov, ktori aj napriek elektronickym turniketom nedovolili navstevnikom opustit stadion, co by sa podla mna pravne dalo napadnut ako priestupok voci osobnej slobode, hlavne ked vsetci fajciari tym padom vypalovali dnu.
a jedna mobilova: