Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
25. November , 2024, 15:27:11
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kuře v hodinkách Flamengo  (Prečítané 10625 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #30 kedy: 31. Január , 2013, 09:04:59 »

Ja sem neodolau a mam aj plotnu aj listky .. len aby doftedy negdo neumreu a koncert nezrusili.
PS: ked sem zene povidau na co ideme ,tak si len tak skromne povzdychla : ty ma vodis iba na koncerty samych starych hipisakov.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #31 kedy: 17. Apríl , 2013, 10:10:04 »

Fcerajsi koncert bol popici,sice obecenstvo aj ucinkujuci cista geriatria  Bavím sa skvele
Sice dvomi dzedzinsky odohratymi pridafkami dojebali môj fantasticky dojem z koncertu ,ale Kuře zahrali jak z platne  Zdravíčko
Dynamika ,zvuk secko jak mam byt aj na priek tomu ze jednemu gitaristovy sa 2x za koncert dojebalo kombo..cisty amaterizmus
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #32 kedy: 03. Máj , 2014, 10:56:24 »

Mam to posledne 2012 vydanie, ma to trosku lepsi zvuk ako posledny remaster, dokonca to ani prilis netrpi syndromom loudness war.

Poriadne som si to vypocul po velmi dlhom case a fakt klobuk dolu, moze sa to smelo porovnat s dobovymi podobnymi britskymi kapelami, najma ked si uvedomime ze to bolo nahrate v 70/71 a v akych podmienkach. Zdravíčko
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #33 kedy: 10. December , 2015, 16:14:43 »

flamnengo - kure v hodinkach - nebolo mi nikdy jasne preco takato velka vec nema pekny zivak zo sucasnosti, ked mozu mat fermaty, colegia, m-efekty(tiez neviem ci maju) a pod. Lenze vyslo teraz toto dvd,je to z turne v 2012 pri prilezitosti 40 vyrocia

http://www.popular.sk/zive-kure-v-hodinkach-dvd

Perfektne to je. Je az udivujuce ako verne to zahrali. Poznam ten album naspamat, takze viem posudit, ze to zahrali takmer do bodky. Este aj zvuk bol rovnaky. Vsetcia muzikanti, Misik spev, vokali, atd zahrali to na vybornu. Nejde mi to do hlavy ako to dokazali po takom case tak verne spracovat, proste machri muzikanti, klobuk dolu. Nejdem ani vymenovavat, ze som si uzival basu, gitaru...lebo som si uzival vsetky nastroje. Takze zimomriavky a priblby usmev 45min v kuse ako som to kukal.
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.026 sekund, 22 otázok.