Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 15:19:38
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Boogie guitar  (Prečítané 14310 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #90 kedy: 08. August , 2012, 17:30:02 »

preglejka ma fuuru dreva hlavne ta moja lisovaná dyha  Som frajer , ono z hľadiska konfortu hrania stále nechápem ako niekomu sedia tenké krky , a z hladiska zvuku logicky ide oto ake drevo a kolko , a zrovna lespaulisti by mali vediet otom svoje lebo tam je dreva dost hlavne na bruchu a svorne všeci tvrdíte že s dutinami už tak nehrajú . Vela ľudí som napríklad počul tvrdiť (klasická téma na rozprávanie / že straty z veľkou hlavou hrajú lepšie ako z malou
ja beriem že nemám toľko skúsenosti ako niektorí tu na fore ani som nemal v rukách toľko top nastrojou  ale šlapem na gitarách už skoro 20 rokov  :-\b...proste ta Boogie je skvost ktorí chlap nevedel vyše roka predať za 120e /nie preto že je lovend ale preto že mala nejaké muchy a nejasnú etiológii a že je svet plný lacných šuntov/  , nečakal som od nej až tak vela ale hrá páni tá hrá
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #91 kedy: 08. August , 2012, 19:45:40 »

ono z hľadiska konfortu hrania stále nechápem ako niekomu sedia tenké krky , a z hladiska zvuku logicky ide oto ake drevo a kolko ,Vela ľudí som napríklad počul tvrdiť (klasická téma na rozprávanie / že straty z veľkou hlavou hrajú lepšie ako z malou

Tensie krky su skor vhodnejsie na rychlu technickejsiu hru. Ostatne co si pisal, su myty.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #92 kedy: 09. August , 2012, 10:28:05 »

preglejka ma fuuru dreva hlavne ta moja lisovaná dyha  Som frajer

....a zrejme aj štruktúru má nejakú úžasnú, keď to dokáže tak úžasne hrať ha ha ha ....števyno neviem čo sa Ti robí, ale zase mám pocit že ten černobylský mrak z 86" si celý pohltil a tým zachránil celé obyvateľstvo bývalej ČSSR....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
stevino179
Hosť
« Odpoveď #93 kedy: 09. August , 2012, 10:53:21 »

aj tak si mi sympatický Garde máš svoj názor - nie síce vždy správny  Beeee   , preglejka môže hrat velmi dobre už to tu par ludí potvrdilo , ved ja sa raz do džungla ba dostanem aj z mojimi kráskami
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #94 kedy: 09. August , 2012, 11:10:07 »

....cestou sa zastav v LV, dáme pivo Na zdravie! ....
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #95 kedy: 09. August , 2012, 11:14:03 »

Na zdravie! LV to neni až tak ďaleko chceli sme tam ist na kupko cez víkend ale asi na to nebude počasie , každopadne  do LV môžem zbehnúť kedykoľvek /hlavne keď nebudete mat gitaristu doma nejakú jamku hodit /
Zaznamenané
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #96 kedy: 09. August , 2012, 11:22:24 »

na kupko do LV ha ha ha ako dá sa, ale je to oničom
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #97 kedy: 09. August , 2012, 11:24:40 »

tak mne je to celkom jedno ako neplavcovi / a to som robil 3 roki plavčíka/ len mame radi teplu vodu a tam je udajne termal
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #98 kedy: 09. August , 2012, 11:42:29 »

len mame radi teplu vodu a tam je udajne termal

V takych sa siria plesne a kozne choroby. Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #99 kedy: 09. August , 2012, 11:45:10 »

tak mne je to celkom jedno ako neplavcovi / a to som robil 3 roki plavčíka/ len mame radi teplu vodu a tam je udajne termal

neplavec plavcikom, to vysvetluje mnohe Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
stevino179
Hosť
« Odpoveď #100 kedy: 09. August , 2012, 12:05:52 »

Popiskujem si
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #101 kedy: 09. August , 2012, 12:10:41 »

to si sa nebal ze niekoho budes musiet z tej vody tahat ci si strazil len detsky bazen?
Zaznamenané

o-yep sro
garde
miestny štamgast

« Odpoveď #102 kedy: 09. August , 2012, 12:58:10 »

v LV termál nie je buď Vyhne alebo Podhájska ale nie LV
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #103 kedy: 09. August , 2012, 13:18:23 »

na podhajsku som chodil asi 10 rokov vkuse to by som si vsimol plavcika co sa boji vody  Bavím sa skvele
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #104 kedy: 09. August , 2012, 13:32:45 »

max hĺbka bola 1.45 raz sa tam topil cez slávnosti jeden opity a to som nejak k nemu dokračal a raz sa tam topilo decke hovno , oficiálne som robil zdravotaka ale v ramci šetrenia mi dali píštalku a musel som sa celý deň natahovat s malými deckami  Nezahrávaj sa , strašná robota
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.039 sekund, 23 otázok.