tipek
|
|
« kedy: 22. Júl , 2012, 23:37:13 » |
|
NO na mojej gitarke mi strášne drhli struny , nulák bol nekvalitý , ladenie mi chodilo hore dole sa na tom nedalo už hrať tak som sa nasral konečne a inšpiroval som sa stevino179 tu z fora a zohnal som si kosť kt. som asi 1-2 mesiace nehal prirodou vysušiť a odmastiť , rezal som karbobrúskou MAKITA a s tenkým rezným kotúčom pri rezani smrad ako u zubára , robiť najlepšie vonku , neodporučam v zatvorenej miestnosti , určite majte respirátor ten prach je čistý humus ! njalepšie mať čapicu a oblek prach ako vápno sadá všade sa usázda :D :D :D
|
|
« Posledná zmena: 22. Júl , 2012, 23:40:55 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 22. Júl , 2012, 23:47:09 » |
|
-prvý pokus dopadol skoro velmi dobre , celá vyroba mi trvala asi 5 minut , som mal dobre odrezaný kus , tak že som nemusel tolko dopasovávať , neviem sice ako sa mi odoka podarilo rpesne sprvaiť tie kolmé 2 plochy (prvá ta kt s aopiera o hamtnik a druhá čo dosadá na krk ..) velmi dôležite plochytie ked človek nedobre sprvai nemusi gitara ladiť dobre a nebude to tam sedeť dorbe ..... ALE aj tak sa stal fail sprvail som asi o 1mm nižši prvý kus tak že mi struny drnčali ... ale vyzeral dobre
|
|
« Posledná zmena: 22. Júl , 2012, 23:49:03 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 23. Júl , 2012, 00:03:20 » |
|
no vysledok je v PLUSE ,, struny sa šmykaju nezasekávaju , na tie umele hmoty sa to nechytá ,
mám doma malinke závitniky tak skusim sprvaiť aj kamene v kobylke z tejto kosti ,
|
|
« Posledná zmena: 23. Júl , 2012, 00:05:30 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 23. Júl , 2012, 07:09:28 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 23. Júl , 2012, 07:46:54 » |
|
pekná práca , normálne zvažujem že by som si dal ak by si spravil aj iným /samože nie zadarmo / na obydvoch startov spravit .Lebo ja to už doma na balkone ručne pilnikmi robit nebudem ten bordel v papuli mam hadam ešte teraz . akože šikovný si
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 23. Júl , 2012, 09:11:43 » |
|
presne tak to ma vyzerat a smrad jak u zubara, ale horsi pustat sa do kamenov v kobyle ? na spanombohom. treba myslet na to, ze je to sice tvrdy material, ale aj velmi krehky, takze vyvrtat presne dierku na srobik a spravit do nej zavit bude velke dobordruzstvo - ako som uz vela krat pisal, dnes sa to da kupit v 100% vyhovujucej kvalite za par €. ale ak mas vela casu a nadsenia, nech sa paci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 23. Júl , 2012, 10:09:20 » |
|
presne tak to ma vyzerat a smrad jak u zubara, ale horsi pustat sa do kamenov v kobyle ? na spanombohom. treba myslet na to, ze je to sice tvrdy material, ale aj velmi krehky, takze vyvrtat presne dierku na srobik a spravit do nej zavit bude velke dobordruzstvo - ako som uz vela krat pisal, dnes sa to da kupit v 100% vyhovujucej kvalite za par €. ale ak mas vela casu a nadsenia, nech sa paci hej ved ked to zlihá pri tom závite tak to nespravim , závit bude prvá vec čo pojdem skusiť , ale dávam tomu velku šancu lebo zavit s arobi 3mi závitníkmi , a ono t oje ostre dosť .. ved uvidi sa..... a čo sa týka zhotovenia nejakým záujemcom neni probelm ale potrebujem gitaru mať doma aby som si to vedel cusom dorobiť na 100% aj tu vyšku strun aj hrany .....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PanTau
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 23. Júl , 2012, 11:08:52 » |
|
Sikovnik jeden
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 23. Júl , 2012, 11:34:12 » |
|
Tak to je jasné, že tento človek vie kadečo pekne si to vybrúsil, tiež som uvažoval dávnejšie že si to spravím ale ani som nestihol a predal som gitaru dalej :-D...btw...netreba trošku prebrúsiť pražce na gitke?...alebo sa mi to iba zdá že 1 2 3 sú kus priehlbiny? :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 23. Júl , 2012, 11:42:23 » |
|
Tak to je jasné, že tento človek vie kadečo pekne si to vybrúsil, tiež som uvažoval dávnejšie že si to spravím ale ani som nestihol a predal som gitaru dalej :-D...btw...netreba trošku prebrúsiť pražce na gitke?...alebo sa mi to iba zdá že 1 2 3 sú kus priehlbiny? :-D je to kvázi nová gitara nemám ju ani pol roka ... struny su nizučke nič nedrnči ,.. možno sa to akurát zjazdilo tie struny a pražce a možno to je len odlesk :D :D je to jedno ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vratko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 23. Júl , 2012, 11:50:01 » |
|
je to kvázi nová gitara nemám ju ani pol roka ... struny su nizučke nič nedrnči ,.. možno sa to akurát zjazdilo tie struny a pražce a možno to je len odlesk :D :D je to jedno ....
hej ved vravim možno odlesk :-D ... mám rad nizko struny...ale bohuzial u mna to nehrozi nizko mat struny :-D lebo metalcore ladenie drop B...by som drnčal nehorázne :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
hm... :-D
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 23. Júl , 2012, 11:52:52 » |
|
hej ved vravim možno odlesk :-D ... mám rad nizko struny...ale bohuzial u mna to nehrozi nizko mat struny :-D lebo metalcore ladenie drop B...by som drnčal nehorázne :-D
ale čo si ! dá sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 23. Júl , 2012, 12:07:39 » |
|
no ja by osm si dal isto spravit ale kolitomu sa z gitarami do Ba trepat nebudem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 23. Júl , 2012, 16:56:45 » |
|
no ja by osm si dal isto spravit ale kolitomu sa z gitarami do Ba trepat nebudem já som z NR
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|