Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 14:50:29
Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ian Waller -Wall  (Prečítané 13323 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
stevino179
Hosť
« kedy: 05. December , 2012, 09:53:22 »

ide o pomerne legendárneho staviteľa ktorý už zomrel chcem sa spýtat nevie z Vas niekto či robil aj gitary a ak mal s tým niekto skúsenosti  Zdravíčko
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #1 kedy: 05. December , 2012, 11:25:05 »

Musím Ťa opraviť, jeho značka sa volala Wal (s jedným L), v roku 1980 sa pretransformovali na Electri wood a potom sa zas vrátili k značke Wal. Žiaľ vyrábal iba basgitary, ale jeho značka stále existuje  :)
http://www.walbasses.co.uk/
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #2 kedy: 05. December , 2012, 12:54:54 »

excelentne basy.

napr. flea s tym nahraval blood sugar sex & magik, pouziva to basak z porcupine tree, cranberries, jason newsted na ne hraval a mnohi dalsi.

Zaznamenané

o-yep sro
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #3 kedy: 05. December , 2012, 12:59:00 »

Justin Chancellor, nuff' said

http://www.itusozluk.com/image/justin-chancellor_3777.jpg
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #4 kedy: 05. December , 2012, 14:35:43 »

ako som nanho mohol zabudnut...jeho zvuk je zaujimavym prikladom wal zvuku, ajked nie az tak typickym.

taktiez este napr. Jeff Ament alebo McCartney. skvele, ale riadne drahe a tazko dostupne.
Zaznamenané

o-yep sro
stevino179
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 12. December , 2012, 11:56:52 »

no a verte alebo nie niekde na pošte cestou z východu ku mne v krabici je gitara strat style od Ian Waller aj s nápisom , nejaký chlap to kúpil vo francusku niekde v bazáre a ja som na to nadržaný ako na prvý sex že čo to bude zač , telo javor mahagon krk  orech , zatiaľ otom veľa neviem ale keď to dôjde bude aj foto
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #6 kedy: 12. December , 2012, 13:31:53 »

Tak to bude nejaká ozajstna rarita, alebo fake, verím že prvý prípad, držím palce a teším sa na fotky :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #7 kedy: 12. December , 2012, 13:34:01 »

no a verte alebo nie niekde na pošte cestou z východu ku mne v krabici je gitara strat style od Ian Waller aj s nápisom , nejaký chlap to kúpil vo francusku niekde v bazáre a ja som na to nadržaný ako na prvý sex že čo to bude zač , telo javor mahagon krk  orech , zatiaľ otom veľa neviem ale keď to dôjde bude aj foto

Keby si si uz dal dokopy vsetky peniaze z tychto podivnosti co nakupujes, si mohol mat aj nejaky schopny americky original.  ?§!.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 12. December , 2012, 15:38:53 »

tešíííííííííííííííííííííííííím aj ked som to nevidel je to od kamoša a fajnšmekra , ak je to Wal strat tak waw . No hej progi keby som dal všetko dokopy bol by  z toho jeden schopný američan ale to vieš ten wal može bit na úrovni schopného usa strat  Na zdravie!
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #9 kedy: 12. December , 2012, 15:39:44 »

tešíííííííííííííííííííííííííím aj ked som to nevidel je to od kamoša a fajnšmekra , ak je to Wal strat tak waw . No hej progi keby som dal všetko dokopy bol by  z toho jeden schopný američan ale to vieš ten wal može bit na úrovni schopného usa strat  Na zdravie!

vsak to uz je harmony nie? ha ha ha
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť

« Odpoveď #10 kedy: 12. December , 2012, 16:04:23 »

ak to bude ozaj wal, tak to môže byť na úrovni Custom shopu  Žmurk
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 12. December , 2012, 16:13:44 »

neviem si predstavit orechoví krk a prekladaní mahagon s javorom na .... tele /ale brucho znie lepšie  Kubo /  , snimače su osadene na presno v dreve žiadne zbytočne otvori , a udajne kobyla je robená na mieru , škoda že je bez pôvodnej elektriky ale mam k tomu už jeden dimarzio zebra ku  kobyle  a jeden singel , ked budem vediet presne rozmeri dieri budem zhánat aj druhý singel
Haaaarmooony foreeever -   Na zdravie!
ale jednu vec beriem čo som sa hadal že jedna gitara stačí NIE treba 3 to je to číslo
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #12 kedy: 12. December , 2012, 18:14:33 »

Už to zase začína???
Zaznamenané

Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #13 kedy: 12. December , 2012, 18:16:18 »

Idem pohľadať antidepresíva...:-)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #14 kedy: 12. December , 2012, 18:18:34 »

som zvedavy, co chlap za nu od Stevina dostal a ze kto koho nakoniec v ramci toho biznisu dostal  Ja som čert..
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.