Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
26. November , 2024, 17:50:14
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ian Waller -Wall  (Prečítané 13392 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #45 kedy: 15. December , 2012, 15:11:03 »

Ale na druhej strane je dosť možné, že výrobca tejto gitary je u nás, aj ten mahagón tom nasvedčuje  No hanbím sa.. ...

presne to som myslel, ked som spominal podobne gitary kolujuce po Slovensku. mahagon jak z Breclavskej dyharne co sa kedysi jediny u nas dal zohnat, pavuciny na laku jak z nitra od Chemolaku, presne tak na mojej gitare a vsetkych podobnych co com videl.

inak s napisanim do firmy... ja ked som mal este Pearl gitaru a nebolo internetu, tak som sa vo Frankfurte v Pearl stanku pytal tych japoncov, ze kedy tie gitary asi robili a ake vselijake robili. ty sa na mna pozerali jak na debila, ci som si nahodou nevsimol, ze oni robia bubny a gitary V ZIVOTE nevyrabali...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #46 kedy: 15. December , 2012, 15:12:38 »

Stevino - nemas fotku toho tremola co Ti neposlali ?
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #47 kedy: 15. December , 2012, 15:16:48 »

decka radosť je nekonečna  Na zdravie!  , treba si nechať kúsok decka v sebe lebo dospelým len jbe s peňazí a sexu a iných popudov - hlavne ked to nemajú , tešít sa z iných vecí je celkom stav  Zdravíčko

SD1 ti este sluzi?  Zdravíčko
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #48 kedy: 15. December , 2012, 15:42:00 »

Prsne takú som mal od Budinského....potom som ju predal komusi ,nachlp taká istá akurát poťáky išli z tela nebolo tam plechové čudo a podpis Wal sa dá lahko sfalšovať aj ked neviem kto by načo toto falšoval,mne tá gitara príde tuctová a vyzerá jak parkety ale ked ti bude slúžiť tak potom ok  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stevino179
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 15. December , 2012, 16:52:58 »

mechaniky a kobylu nemám ani foto , dokonca ani SD1 hrala super ale žrala signál potom som ju dobre vymenil už ani neviem za čo - teraz ma to troha mrzí lebo zrovna ten zvuk mi chýba  Smútim . No ked sa najde chvíľa nafotím riadne foto a posielame to cez známeho kamaráta do anglicka do firmi wal oni sa budu vediet vyjadrit .Ak ma niekto doma niečo podone nafotí a zakvačí dovtedy su to len reči videl som už zopár  domorobo nastrojou ale to všetko bolo kvalitou inde ako toto . A vlasnte aj keby je to jedno ak bude hrat mne sa páči - nieje na biznis , veľa dreva - vela poctivého dreva a ten krk z toho som v prdely akože taky orech waw . jediná vec čo mi na nej trocha vadí že bude asi dost tažka ked sa zmontuje
tak nema niekto nejaky zaujímavý singel snimač doma na vyše
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #50 kedy: 15. December , 2012, 16:57:49 »

a posielame to cez známeho kamaráta do anglicka do firmi wal oni sa budu vediet vyjadrit

To az tak? Fotky im nestacia?  Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #51 kedy: 15. December , 2012, 17:06:11 »

ved fotky ale chcem spraviť nejaké lepšie ako tie tu ešte sme ich nekontaktovali , nemáš nejaký starý plesnivý singel progi - ty asi jediný tu máš predstavu očo mi vo zvuku ide  Zdravíčko
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #52 kedy: 15. December , 2012, 17:08:06 »

ved fotky ale chcem spraviť nejaké lepšie ako tie tu ešte sme ich nekontaktovali , nemáš nejaký starý plesnivý singel progi - ty asi jediný tu máš predstavu očo mi vo zvuku ide  Zdravíčko

Nemam veru, ja az tak nie som na single. No hanbím sa.. Co sa suciastok tyka, nemam nic zaujimave.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
stevino179
Hosť
« Odpoveď #53 kedy: 15. December , 2012, 17:14:31 »

nj chcel by som presne to čo je na harmony silný signal a nič neodpustí
Zaznamenané
mr. redwine
stály hosť
Príspevkov: 965

« Odpoveď #54 kedy: 15. December , 2012, 17:44:46 »

...stevino, ty snad kupujes tieto cuda s nejasnym povodom kvoli "nejakemu zvlastnemu vzruseniu" :) "ze, co ked to bude nejaka bomba" - inak dobra uchylka :) ...ale nic vzlom, vsetci mame svoje :) ...drzim ti palce

...inak, tak ako chalani predomnou pisali, aj mne to silno pripomina "slovensku vyrobu z 80tych rokov" ...podla toho co si pamatam z toho obdobia, ja by som kludne stavil na Janka Bodlaka
Zaznamenané

„a beer a day keeps the doctor away.“
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #55 kedy: 15. December , 2012, 18:27:27 »

v starom dobrom Pera Sounde na Trnavke take kadejake vysievali :) naposledy som podobnu basu videl u Kutneho, ked mal este ten bazarik na obchodnej, cca 10 rokov dozadu...
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #56 kedy: 15. December , 2012, 19:23:53 »

Kamoš má gitaru-že vraj Bodlák to robil-alebo nejaká Neuzerovka a je to fakt veľmi podobná konštrukcia.Presne také isté napínanie tremolových pružín.Foto toho tremola by bodlo.Ale určite by Igor Keller vedel povedať či je to made in Slovakia :)
A nezdá sa mi ani ten propisotový nápis hand made...
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #57 kedy: 15. December , 2012, 19:52:43 »

za každe info budem rád , každe foto podobneho ma zaujíma  , čakam na chvílu času poriadneho svetla a dam detail foto , ten krk je zaujímaví , spracovanie na vysokej urovni , krk do tela zapada tak presne že nechapem , pekna robota , čo je to zač zistím ked to osadím a zahrám si , chcel som len vymeniť jedného japonca s humbuckermi za niečo stratoidne zo singlami
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #58 kedy: 15. December , 2012, 20:55:47 »

no a verte alebo nie niekde na pošte cestou z východu ku mne v krabici je gitara strat style od Ian Waller aj s nápisom , nejaký chlap to kúpil vo francusku niekde v bazáre a ja som na to nadržaný ako na prvý sex že čo to bude zač , telo javor mahagon krk  orech , zatiaľ otom veľa neviem ale keď to dôjde bude aj foto

Stevino...:-) A čo ak sa ukáže, že je to nástroj vyrobený na Slovensku? Aj keď nespochybňujem, že to môže byť kvalitný nástroj. Čo potom napíšeš?
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #59 kedy: 15. December , 2012, 21:14:13 »

nič , fakt ide oto ako to hra toto nie je na biznis, mne sa pači ma skvelý krk ak to bude ladiť a hrat je to ok  , ked si predstavím čo by zobral teraz hocijaký staviteľ za takýto korpus s takýchto materiálov v takomto prevedení , je to navyše staré teda ešte pekne preschnute krk je rovnučký , chýba mi len to čo mam dodať chlap ešte po novom roku a jeden snímač a neviem čo tam do stredu dat , ale asi tam dám zatiaľ hocčo , lebo už nebude na to veľmi peniaz ani už nemám čo menit pomaly  Neviem
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.071 sekund, 23 otázok.