Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 07:50:26
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Starsky & Hutch  (Prečítané 908 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« kedy: 07. Január , 2013, 13:11:18 »

Kto videl tento film, tak určite pochopí, o čom je táto skladba :)
http://www.i-dca.sk/opossum/Starsky_&_Hutch.mp3
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #1 kedy: 08. Január , 2013, 16:52:48 »

ako celok namet a napad a prevedenie perfektne. ma to atmosferu, bez najmensich problemov si to viem predstavit pod titulkami dajme tomu starskeho a hutcha s klasickym "praha barrand off uvádí" " v hlavních rolých" atd :-)

s vynimkou drobnosti:

v uvode by sa bicie mohli napojit napriklad s prechodu, proste nejaky serioznejsi nastu/nasup na uvod jazzoidno rockovy. inak mi tu tie bicie nejak nevadia, charakterovo pasuju k ostatnym nastrojom dobre. dalsia vec je sem tam mimo rytmu gitarka podkladova, ktora hra v pozadi ča ka ka ča ka ka... sem tam vypadava. no a to ze to neni uplne naj prezradi hlavne gitarove solicko na zaver - zvuk je dobry, ale prevedenie je pod urovnou zvysku, takze, tam to pritiahne pozornost na seba. to by som uz urcite pocas tych titulkov spozornel... :-)

ale ako vravim, atmosfera na 1*

Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #2 kedy: 10. Január , 2013, 13:05:07 »

jo díky za ohlas. Človeče , ta doprovodná gitara je zahratá rytmicky presne (za tým si stojím), ale je možné. že tie rytmické výpadky robí práve použitý auto-wah. Je to prvý raz, čo pracujem takto s wah efektom, takže možno sa treba ešte naučiť s ním narábať, pretože gitaru som nahrával bez efektu a až potom efektoval. Alebo tam hodiť ešte kompresor, neviem už, či tam je. To isté platí o sólovej gitare. Tam tiež nie je chyba v raytmike, ale myslím si , že celková skladba sóla nie je celkom v duchu funky, (niektoré časti sú lepsšie, niekotré menej) Tu som ale spravil wah-efekt už automatizáciou pomocou soft-pedálu (preset v Amplizube Hendrix) Funk nehrávam, takže to sa určite odraziclo na celkovom vyznení skadby...Asi toľko na moju obhajobu  Žmurk
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.034 sekund, 22 otázok.