styrioci
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 09. Január , 2013, 12:22:43 » |
|
Aha, uz chapem Mne sa vcelku pozdava to ESP (az na aktivne snimace), ale zase sa neda nikde skusit a neviem, aky to ma napriklad krk. Sedi mi prave ten gulaty alá Les Paul. tak to presne ta ESP nema to je moderny nastroj, sice s takym C profilom, ale krk je skor tensi, nez hruby
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 09. Január , 2013, 12:45:55 » |
|
a doteraz si mal LP ze potrebujes LP krk a ziadny iny? ta cena nepolezie nikam. tam mas 'buy it now' to nieje aukcia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spree
náhodný pocestný
Príspevkov: 125
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 09. Január , 2013, 12:50:24 » |
|
Kolko vyjde posta, prip. clo? Nemam este skusenost s ebay. No LP chcem preto, lebo som mal jednu celkom slusnu kopiu a pri LP som zistil, ze mi tie tenke krky modernych gitar proste nevyhovuju. Na LP sa mi paci umiestnenie gombikov, prepinaca, zvuk, krasny medovy, gulaty, potom aj napriklad dobre oznacenie policok, dobry sustain, samozrejme aj nadcasovy dizajn.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 09. Január , 2013, 12:54:43 » |
|
clo a DPH navysia tu cenu o zhruba 25% a postovne je 60 dolarov, ale moze to byt aj viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spree
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 09. Január , 2013, 13:14:31 » |
|
Fuha, tak to uz je potom dost mimo rozpocet. Su tu aj taki, co nemozu bez tremola na gitare existovat alebo vacsina tu hra bez neho?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 09. Január , 2013, 13:21:53 » |
|
vselijak. vacsina ale myslim ze tremolo neriesi. napriklad ja tremolo mam, ale mam ho zablokovane. ale tym sa riadit nemusis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spree
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 09. Január , 2013, 17:14:13 » |
|
Takze ho teda vobec nepouzivas. Nikdy ta to nelakalo zacat pouzivat? Preco potom mnohi gitaristi tremolo pouzivaju? V G3 ho pouzivaju snad vsetci okrem Erica Johnsona tusim. Viem su aj vynimky, Clapton, Page, Gary Moore myslim minimalne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 09. Január , 2013, 17:50:19 » |
|
Takze ho teda vobec nepouzivas. Nikdy ta to nelakalo zacat pouzivat? Preco potom mnohi gitaristi tremolo pouzivaju? V G3 ho pouzivaju snad vsetci okrem Erica Johnsona tusim. Viem su aj vynimky, Clapton, Page, Gary Moore myslim minimalne... Mas blbe otazky. A hlavne - preco ta zaujima niekto cudzi, ked na gitaru budes hrat ty ? Tipujem, ze nie si obmedzeny a sam vies posudit, ci tremolo budes potrebovat alebo nie. Co sa tyka stability ladenia a menej jebania okolo toho, tak urcite hardtail, t.j. pevna kobylka. Ak chces pouzivat jemne vibrato, tak si kup gitaru "s pakou" a ak sa chces hrat na Stíva Veje, tak si kup gitaru s FR. Vybavene.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spree
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 09. Január , 2013, 18:25:00 » |
|
Hmm, mas pravdu. Ja sa ucim a hrajem vsehochut, co sa mi prave paci, takze tazko sa niekam zaradim,. Musim si to rozmysliet, aj ked je fakt, ze dobre dva dni nad tym intenzivne uvazujem a uz mi niekedy az z toho sibe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spree
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 16. Január , 2013, 23:29:40 » |
|
Skusal som hrat na gitare s Floyd Rose a ked som mal opretu ruku o kobylku, tak sa mi pri hrani stavalo, ze gitara obcas vydavala efekt tremola. Bolo to badatelne hlavne vtedy, ked som na kobylku trochu zatlacil. Da sa tato citlivost nastavit, aby k tomuto efektu nedochadzalo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 16. Január , 2013, 23:31:44 » |
|
Skusal som hrat na gitare s Floyd Rose a ked som mal opretu ruku o kobylku, tak sa mi pri hrani stavalo, ze gitara obcas vydavala efekt tremola. Bolo to badatelne hlavne vtedy, ked som na kobylku trochu zatlacil. Da sa tato citlivost nastavit, aby k tomuto efektu nedochadzalo?
Da aj neda. Skor by som povedal, ze si treba zvyknut na FR a formovat ruku tak, aby si nanho netlacil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spree
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 17. Január , 2013, 08:28:28 » |
|
Gitara ma 4 roky a bolo na nej hrane sporadicky, moze to mat vplyv na povolenie tremola?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 17. Január , 2013, 08:34:58 » |
|
Gitara ma 4 roky a bolo na nej hrane sporadicky, moze to mat vplyv na povolenie tremola?
Nie, pokial je dobre nastavena.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spree
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 17. Január , 2013, 11:36:29 » |
|
Takze myslis, ze je to skor mojim nezvykom hrat na gitare s Floydom a ze moja ruka teda prilis tlaci na kobylku? Ako rychlo sa da na to zvyknut?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|